|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  777 778 [779] 780 781   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
5.4.2010 16:50:53   
MinaMM
pozdrav drage moje.

i ja cestitam veliki rodjendan drugarici Riani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i mali rodjendan drugu Benji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super za malenog Anelkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 19451
5.4.2010 16:53:36   
anidla
jednom momcicu cestitam 10 mjeseci a jednoj curici prvi rodjendan...nek su vam zivi i zdravi, sve ostalo je nevazno, a evo i par pokloncica od teta anidle i Nonceta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image svakom po jedan da se ne ljute user posted image

Noa i mm spavaju...ja pravim rucak i virim u RR i cekam seriju...

opet je kakio, i opet muka s njim ali malo je bolje...i imam osjecaj da mu je na glavi skroooz manje crveno pa sad sam bas user posted image ne znam od cega je...dal od hrane sto smo promjenili (a to znaci da je alergican na nesto) iako smo se morali opet vratiti od jutros na Aptamil, ili sad ova A Derma krema pomaze i sampon jer kremu bas natopim na glavu i stavim  mu kašicu i za pola sata sve upije i bude mekano a ne suho user posted image

joj bas sam nestrpljiva sutra da odemo kod dermatologa...a imam osjecaj da ce kad vidi ovo sad bolje stanje reci da to nije nista, ali kad vidi ranice na glavi od cesanja mozda i skonta da je ipak nesto user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 19452
5.4.2010 16:55:04   
anidla

[/quote]
i stavim  mu kašicu i za pola sata sve upije i bude mekano a ne suho

mislila sam kapicu, a ne kašicu user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 19453
5.4.2010 17:04:22   
Meri29
Kako ste mamice i bebice, vidim ima rodendana, i mi zelimo sve najbolje naravno user posted image user posted image user posted image user posted image

Kod nas haos zivi, sinoc brat od mog muza imao saobracajku u kojoj je 100% kriv, srecom nije mu nista strasno bilo, ali kako da se covjek ne sekira. Stvarno strasno, zao mi muza, on kao ljut na njega, a dusa ga boli... Mladost ludost user posted image user posted image

Majda nam se secer pravi, ma ne znam kako bih bez nje, osmjeh njen je nesto carobno, sinoc se smijala taji svom kao da zna da ga nesto muci dusa slatka user posted image Krenuli danas na bocu i vrate nas, nema vakcina do daljnjeg, ne znam moze li joj biti sta stetno ako bocu ne primi na vrijeme

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 19454
5.4.2010 17:11:15   
Anoniman
cestitam rodjendan Riani.. draga Anidla iskreno se nadam da ce tvoj djecak biti bolje ,i kakva god alergija bila da ne bude nista ozbiljno. pusa svim ostalim bebicama i mamama

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 19455
5.4.2010 17:12:23   
škorpija
Sretan rođenda nBenji manekenu, ljubimo gauser posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19456
5.4.2010 17:13:50   
Anoniman
meri mislim da joj ne može nista biti jer mnogoj djeci zbog prehlade il slicno odgode vakcinu,no sikiriki..

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19457
5.4.2010 17:18:55   
MinaMM
anidla ljubi mi Nonceta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bice to draga sve ok. zao mi je sto ste se toliko napatili

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19458
5.4.2010 17:20:40   
frenkoza
hej zenice moje lijepe.... da vas pitam... sutra idem aBd da kupujem kolica.... al ne znam uopste odakle da krenem i kakva kolica da trazim...
znam da ima tema posebno za kolica, citala sam, ali sve to tamo sto se spominje nekako mi preskupo, pa da vidim vasa iskustva....

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19459
5.4.2010 17:25:48   
Mya_81 RR
Frenkoza, imaš temu kišobran kolica...možda tamo nadješ nešto...a vidjela sam medju ovim zadnjim slikama cijena jednih 97KM sto je stvarno dobra cijena...

A nas niko ne ferma i naš prvi zubić user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 19460
5.4.2010 17:27:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: frenkoza

hej zenice moje lijepe.... da vas pitam... sutra idem aBd da kupujem kolica.... al ne znam uopste odakle da krenem i kakva kolica da trazim...
znam da ima tema posebno za kolica, citala sam, ali sve to tamo sto se spominje nekako mi preskupo, pa da vidim vasa iskustva....

draga franky, ja cu ti samo dati tri savjeta

1. da nisu teza od 8 kg
2. da ne zauzmu citav gepek
3. da mozes lako manervisati

(odgovor članu frenkoza)
  Neposredna veza do poruke: 19461
5.4.2010 17:28:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Frenkoza, imaš temu kišobran kolica...možda tamo nadješ nešto...a vidjela sam medju ovim zadnjim slikama cijena jednih 97KM sto je stvarno dobra cijena...

Sta ba....user posted image user posted image user posted image user posted image izasaooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa CESTITAM MAMAuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 19462
5.4.2010 17:29:09   
Anoniman
Sretan rodjendan nasem drugu B.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19463
5.4.2010 17:37:14   
frenkoza

cestitaamooo zubiiicccc
hvala na savjetu

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

Neposredna veza do poruke: 19464
5.4.2010 17:39:36   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: frenkoza

draga franky, ja cu ti samo dati tri savjeta

1. da nisu teza od 8 kg
2. da ne zauzmu citav gepek
3. da mozes lako manervisati

Ja bih dodala naravno i odgovarajuće položaje i još bi bilo super kad bi našla kolica čiji se krov može skroz spustiti preko bebe kad vjetar puše da se zaštiti (ne znam jesam li ovo dobro objasnila)...

I naravno, sve ovo kad bi našla za prihvatljivu cijenu bi bilo idealnooooooo user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19465
5.4.2010 17:41:37   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: dadada

Sta ba....user posted image user posted image user posted image user posted image izasaooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa CESTITAM MAMAuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sitno bijelo se vidi, da se napipati...vala dovoljno da se pohvalim svima...jest da sam pitala ovdje je li još rano za fazu hvalisanja, ali niko ništa...ali šta me briga jer ja sam već rastrubila na sav glas user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvalaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19466
5.4.2010 17:42:42   
škorpija
Čestitamo i ovdje našoj curi Minji prvi zubićuser posted image user posted image user posted image

Mia nemoj se iznenenaditi ako zubić nestane na dan-dva, nama se to redovno dešavalo, valjda natekne zubno meso i prekrije ga, ali čim otok spadne opet je on tuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 19467
5.4.2010 17:46:59   
škorpija
frenkoza vidjela sam u Turbo limaču u Sarajevu kolica bubu, imaju 3 položaja, znači može i mala bebica, sklapaju se kao kišobran, znači mogu statu u svaki gepek i teška su samo 6 kilograma, a koštaju 100 KM, evo tražim sliku na njihovoj stranici ali nema je više, a ne mogu se sjetiti kako se tačno zovu

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 19468
5.4.2010 17:50:09   
anidla
Minjaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa prvi zubiiiiccccc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cestitamo i Nonce ljubi u obraz da se Ajdin ne naljuti user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 19469
5.4.2010 17:52:10   
škorpija
Tako, tako, samo u obrazuser posted image . anidla javite se da šetamo prvi dan kad bude lijepo vrijeme

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 19470
5.4.2010 17:55:17   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija

Mia nemoj se iznenenaditi ako zubić nestane na dan-dva, nama se to redovno dešavalo, valjda natekne zubno meso i prekrije ga, ali čim otok spadne opet je on tuuser posted image

Uh, dobro da si mi rekla jer ko zna šta bi bilo.....joj, odmah se sjetim Dadade i one njene situacije sa zubom user posted image Nadam se da i kod nas neće biti tako user posted image Sad ga ima, sad ga nema...u svakom slučaju, ja se pohvalila pa kud puklo da puklo....hvalaaaaaaa, drugari, a posebne pusice našem dečku....

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 19471
5.4.2010 18:00:44   
anidla
hocemo draga moja,ja jedva cekam da te upoznam, iskreno user posted image

jaooo jesam se sad ismijala do suza...Noa je prvi put imao normalnu stolicu i sve mu je preslo i na body i na gegice...mm ga pere u kadi a Noa drzi cucu u ustima i zmiri, misli da ce su kupati user posted image user posted image user posted image ja ulazim i umirem od smjeha a onda i Noa se poceo smijati na sav glas, i cuca spala u kadu punu govanaca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 19472
5.4.2010 18:07:37   
Anushka
sorry sto vam se ubacujem na temu ali uzalud pokusavam poslati pp i mail mariniDK a vidim da je ovdje bila juce aktivna.. pa ako ikako moze da se ona meni javi na mail yenanazen@hotmail.com ili da mi neko od vas ko moze vidjeti koji je njen mail napise.. pls bitno mi je putujem za kopenhagen sa bebcom krajem iduce sedmice pa mi trebaju neke info od nje, hvala vam

Neposredna veza do poruke: 19473
5.4.2010 18:17:34   
Meri29
Mya cestitamooooo prvi zubicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anidla nas momak voli da se kupa, i Majda zamisli user posted image Hihihiih mogu zamisliti scene, nas majda tako iznenadi svaki put kad joj pelene postanu male, a bude jos komada da se potrosi, ma cirkus zivi user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 19474
5.4.2010 18:22:45   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: škorpija

Uh, dobro da si mi rekla jer ko zna šta bi bilo.....joj, odmah se sjetim Dadade i one njene situacije sa zubom user posted image Nadam se da i kod nas neće biti tako user posted image Sad ga ima, sad ga nema...u svakom slučaju, ja se pohvalila pa kud puklo da puklo....hvalaaaaaaa, drugari, a posebne pusice našem dečku....

nebrini...tave stvari se samo meni desavajuuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 19475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  777 778 [779] 780 781   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  777 778 [779] 780 781   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *