|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  752 753 [754] 755 756   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
26.3.2010 11:41:25   
Anoniman
Adnice, sretna devetomjesecnica, stize i pokloncicuser posted image

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 18826
26.3.2010 11:54:13   
Anoniman
megi,Sretan Adni devetomjesecnicauser posted image user posted image user posted image masallah velika cura mamina
Sad ce i nama jos malo abd.
Da bas sto,kazes pici vrijeme ko ludo.
MYA,,zao mi je malene joj stalno neke modrice kako ih zadobije sigurno puzajuci
Lijepo nam se provedite u setnjiuser posted image i mi,cemo kad A.ustane
Joj,A je usto prije mene u 6.user posted image znaci i da nismo nigdje morali,ici ovaj bi usto rano ..
A bas sam umorna jedva cekam da se smrkne,da A zaspi da idem i ja u krpe
APOTEKARKO,nema kod nas jos zubica na vidiku al imamo jake zato desni ,kao i zubeuser posted image Kad stavim prst ruku,da gloda znas kako scipi desnima ko veliki.
Sahara,Ljubi nam Ajnicu medenu,jao pa vidim sad ce joj Godinica abd.user posted image sto,vrijeme letiii
A kad se sjetim skoro si,bila trudna user posted image a vidi Ajnica nam velika djevojcica masllah ljubim je punooo

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 18827
26.3.2010 13:11:31   
Apotekarka
Dobar dan...nocas sam tek u 3 zaspala zahvaljujuci djetetu svom,tamam zaspala kad razdera se dam mu dudu,kad se onda stao vrtiti,okretati pa pola sata ja posavjetlim mobitelom kad on skino i deku i jorgan i pokusava da legne iopet medi u krilo ja mu nastimam medu on opet se vrti jedva se uglavio kako mu stima,izludio me glava me danas jos vise rastura er nas po belaju jutreos i tel.probudio rodica iz Dubrovnika zvala da vidi kako smouser posted image user posted image user posted image
Ja dobila sva sam fujuser posted image user posted image user posted image
Isli smo u setnju vjetar puse odnijela sam ga sad u krevet da li ce sta biti od spavanja tko zna igra se...Ljudi dijete mi nikad ne bi spavalo...
Cestitamo mali rođendan,Felix drago mi je da e s Anelom sve ok eh ti pedijatri...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18828
26.3.2010 13:16:51   
MinaMM
pozdrav drage moje...

evo mali spava (po prvi put) u toku dana duze od 20 minuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ustali rano jutros i sad spava. cekam da se probudi pa u setnju.

pokusali da ga istreniramo da sam zaspi ali tako je neutjesno plakao, skoro je promukao, da smo i mm i ja odustali (oboje kasnije nismo mogli zaspati koliko nas je taj plac uznemirio). nismo spremni jos a i problem je sto ga ja dojim tako da ce mi opet sutradan zaspati dok doji. helem, nista od treniranja.

cestitamo male rodjendaneuser posted image user posted image user posted image user posted image

felix draga bravo za Anelauser posted image

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 18829
26.3.2010 13:23:54   
škorpija
Sretna 9-mjesečnica naoj dragoj drugarici Adni, ljubimo jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu MinaMM)
Neposredna veza do poruke: 18830
26.3.2010 13:46:24   
marinčii
čestitamo Adni 9 mjeseciuser posted image user posted image ,mi smo od jutros bili u etnji evo maloprije doli momak zaspo,joj smjean je bio okreće se za svima a sve ene navalile je sladak jedna ga izljubila a ja ono mislim se jo mi je to trebalo da kakav bacil pokupimouser posted image e stvarno čudni ljudi brate,
felix drago mi je da je sve super i da nam se prijatelj deblja,ljubimo ga puno..
svim ostalim bebicama isto aljemo puse i nadamo se da uivaju u hodanciji

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 18831
26.3.2010 13:57:34   
ena23
Kako ste mile moje? Ja danas ok ali sam napravila ogromnu glupost sinoc i moje djete je moglo nastradati. Naime, izlazili smo s mojom jaranicom (beba i ja) i kad sam se vracala malo cigance i 3jica velike mu brace cekali na parkingu (to je bilo oko 18.30, uopste nije bilo kasno). Kako su nas nesto zadirkivali iz daleka mene bilo strah da ce me napasti i brze bolje spakujem malog na zadnje sjediste (u AS onoj od 0-13kg) i ja sam MISLILA da sam ga dobro svezla (cula sam KLIK od pojasa) ja sjednem na svoje mjesto i odahnem jer sam uspila ukljuciti onaj lock za sva vrata prije nego je cigance uspilo uhvatiti za steku...
elem tako vozimo se mi kuci i vec skoro stigli, ja malo ostrije udjem u krivinu, kad samo cujem pozada djete mi ciknu, autosjedalica se prevrnula zbog inercije, on u njoj, GLAVOM VISI PREMA DOLE!!!!!!!!!!!
sta da vam pricam... ko luda stala, izletila, upalila sve cetri na pola puta, vadim djete koje place i molim boga da nema krvi.... hvala hvala hvala hvala dragom Allahu nista mu nije bilo, samo se prepo, cim sam ga uzela presto je plakati. dosla kuci luda, sva se tresla, plakala, urlala galamila... citav dan mi u glavi koliko se jadnik sigurno prepo... svog sam ga ispregledala i hB nema nijedne modrice, nista, normalan ko i dosad... al taj sok nilad necu zaboraviti.

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 18832
26.3.2010 15:05:11   
salmy
Draga Ena i meni se desila strasna stvar nedavno! tek dobili kolica i otisli u bbiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nahodali se jeli pili kafu bebi bio miran,i krenusmo vise kasno.Dragi Boze zaboravila ga svezati u kolicima,a skafander klizi....pricam ja sa MM idemo onim stepenicama i ja upo frke vidim bebi ispo samo mu glava ostala u kolicimauser posted image user posted image user posted image od moje brzine da ga uhvatim jer odeeeeeee udarim ga u oko,vristi on vristim ja,dignem ga i opet ga udarim glavom od plafonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je sve bilo u sekundama! Vristi on vristim ja....uzela ga u naraucje i nedam ga MM placem ja ko godina,ljudi prolaze i gledaju......Sva sreca pa sam na vrijeme vidjela 100% bi slomio kicmu,sekunda je falila!Hvala Bogu pa sam ga u tom trenutku pogledalauser posted image user posted image user posted image user posted image Sad ga vezem i u kuci!!!
Nekad od nase brzine ne razmisljamo nikako,hvala Bogu pa je sa tvojim bebijem sve ok!!!!

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 18833
26.3.2010 15:10:13   
Apotekarka
ja sam ljutasama na sebe i na sve oko sebe..Najprije sam se posvađala s mm cim je stigao radi glupostoui,onda Antonio nije oka sklopio od 9 jutros a nerovozan ne mozes vladati s njim evo i sad otima tipkovnicu ja nagalamila na njega pa se naljutio pa u plac onda i ja od muke u plac on jos vise kad je mene vidio,ovaj mm sad nasao nesto mesti oko kuce i ici ce na nogomet a ja dobila sve mi se raspada a posla ko u prici nemam kad nista...ajd razumijem ni on nigdje ne ide ali ne idem ni ja...uf bijesna sam,sjebana,nikakva...jos vecer4as 3 sijela se najavila e vala dobit ce kav samo ima nekih kolaca i sok i doviđenja...ovo dijete me iozludi

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 18834
26.3.2010 15:17:02   
Anoniman
jao Ena dragauser posted image sta ti dozivi bas mi je zao sto ste se obadvoje dobro prestrasili
I hb.dragom sto nije maleni ni ogrebotine zadobio dusa mila mogu,mislit kako se on samo prestrasio
Al sve je,to sada iza vas hb.da ste nam dobro
ljubi nam pile medenouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ena23)
  Neposredna veza do poruke: 18835
26.3.2010 15:23:21   
Anoniman
jos vecer4as 3 sijela se najavila e vala dobit ce kav samo ima nekih kolaca i sok i doviđenja...ovo dijete me iozludi
ah mila moja koliko,sam mogla upratiti tebi gosti cim cuju da je muzek kuc eto ih na sjelo .Kazi drugi put nema me kod kuce user posted image ama stvarno zeno draga kako izdrzis sve to,jos s A koji je nervozan nespavan kao i ti.
Ja ,bi sta slagala da me nema ili sl...Razumim te potpuno kod nas su skor svaku noc jetrva i njen m.ovjde ko djecau ovdje ostavi pa ode s SM.na poso ,,a djeca su uhhh sreca pa ih svekar odveo na vikendicu inace i kod nas bi bilo svasta nebi A.spavo od vike vani,i galame
A.je skoro zaspo ja odma kafu pristavila i cigaru uh merakauser posted image mm.spava
A sveki od jutros zujii,ko pcela ko malo malo pa cim eto,ba A zaspi ti sebi sta poradi bla,bla cuj kao da neradim a vala nekad mi i mrsko pa cefim na rruser posted image
Od jutros vice,ukljuci masinu dok je lijepo vrijeme da se osusi ama nemam punu masinu vesa prljavog sta cu stvljat cisto gurat nisam ludaa
A i dans sam nikakav nista mi se neda

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18836
26.3.2010 15:48:49   
Anoniman
da vas pitam nesto joj jesam dosadna s pitanjimauser posted image sorry
A.je trebao popit sirup oko 5 al on spava znam da nece ustat jos zadugo
A i kad bi usto nebi smjela dat jer je jeo,povratio bi mi nije mi se to jednom desilo jedino dajem prije jela
Pa sad nece nista biti ako dam oko 6 sirup jest da oni idu redovno antibiotik na 8.sati alii uvjek me ovako prevari kad treba piti jojj
Jos kad se sjetim da moram veceras ustajat i davati uhh,imal ista gore al stacu boze samo da taj ciboljcic prodje.-)

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18837
26.3.2010 17:29:32   
Anoniman
drage moje da vas pozdravim
kako ste mi i sta radite? kako nam je generacija?
tek sam sjela za laptop pa nisam citala, al nadam se da je sve pod kontrolom...
mi smo jucer proveli predivan dan, imali smo djeciji party, a poslije odrasli... sinoc do neko doba... umorna sam ko pseto... ali hvala Bogu drago mi je da sam i to provela, da je moja djevojcica imala sve sto je htjela... danas smo isli na selo, posadili dvije tresnje, posijali malo persuna i vratili se... nabrala zare mlade pa evo sad napravila uljevak i bucamo na komade... al ce biti mekice...
Ermin mi je bio ko pravi braco... nije htio spavati nego je i on sa djecom u sobi boravio... a poslije i sa odraslima... sinoc zaspao u 23 h i jutros do 7 h... dusa moja malena...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18838
26.3.2010 17:44:33   
Anoniman
Draga ena joj mogu misliti. I ja sam se juce istraumirala, ma ne pamtim kad sam se tako prepala. Noge su mi se odsjekle, usta osusila, manta mi se muka mi jer sam ja gledala B kako pada i tcim da ga uhvatim i ne stignem user posted image user posted image user posted image  Sinoc sam zaspala sa tim filmom user posted image  Njih dragi Bog cuva user posted image user posted image  
Uh selmy i taj tvoj "slucaj" je strasan user posted image  Pilici mali dragi! Meni bilo doslo da sama sebe sakom izvrnem user posted image
felix, slobodno mozes pomjeriti za 1h al onda sve pomjeras, kontas? Ako mu das sirup u 18 onda iducu dajes u 2h.

Nama je danas bila nova teta na razgovoru. Vise ne smijem nista reci, sta znam ok je....valjda user posted image  Eh onda smo iza toga isli u vrtic, u jaslice i da rezervisemo za septembar upis user posted image  Sve uciteljice dosle da vide B, pa ni ne znaju da smo dobili novog clana user posted image  ma bilo mi kraso!! Bas su me docekali kao da je dosao ne znam ko user posted image  Posto moja S nije isla u jaslice sve sam detaljno pregledala. Ukupno je 10 djece, 2 krasne tete, imaju prave pravcate krevete user posted image , sto za presvlacenje i u cijenu su uracunate njihove pelene, kreme i kozmetika. Necemo morati jos i pelene nositi. Ishrana, citala sam, je super! Bas onako kako ja B dajem user posted image  Sve u svemu, svidja mi se user posted image  Imamo jos 6 mj. do upisa....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18839
26.3.2010 17:47:23   
Anoniman
letimicno sam preletila preko postova...

cestitamo male rodjendane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ena, ljepoto... mogu misliti kako si se prestrasila... sto zbog te ciganije sto zbog Mikija... a i on se sigurno prepao... dusa mala... hvala Bogu pa se sve dobro zavrsilo...

salmy, i ti si imala jednu scenu i da Bog da vam se niti jedna takva ne ponovila... samo polahko... drage moje, pokusajte biti sto smirenije i pribranije u datim momentima, jer ako bebi osjeti i vas strah samo ce vam pogorsati stanje i vise ce plakati i vise ce se prepasti... zato bez obzira sta je u pitanju, pokusajte u glavi iskljuciti taj momenat straha... dok sve ne prodje... a onda se sklonite od djeteta i izbacite iz sebe na nacin kako vam odgovara, vriska, plac, razbijanje ili sta vec...

felix, mila... ja licno ne bih dirala nikakve bubuljice osim ako je u pitanju osip zbog necega, da li kakva prehlada ili alergija... jer bubuljice ne lijecimo ni mi odrasli zar ne... pustimo da prodje... a pogotovo u djeteta kome se sigurno jos uvijek koza cisti... a mozda je jednostavno dirao rukicama nesto prljavo pa se dohvatio... ali ti bolje znas sta je u pitanju... a to za pedijatrice... svugdje je to isto... pa kazem vam, moj Ermin sa 2 mjeseca isao zubaru... po preporuci pedijatra... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18840
26.3.2010 17:50:17   
Anoniman
enisa zao mi je Bene sto se udario, ali draga moja, nece ti to biti ni prvi ni posljednji put... da Bog ih dragi sacuva od svega, i da Bog da nikad vise ne pao niti se udario, ali to je sve sastavni dio zivota i rasta... ko kad ih sve zivo interesuje...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18841
26.3.2010 17:52:58   
Anoniman
Hvala Bambi. Ma sve ti ja to znam ali........ user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18842
26.3.2010 18:06:41   
Anoniman
Joj, cure, hvala bogu da djeci nije nista bilo, ali trebamo biti oprezne majke mi, najgore je sto mi majke cini mi se najvise pazimo i opet se desi glupost upravo kad ih mi cuvamo, misa mu!
Odoh malo prileci, ova moja sve trpila do pola 6, i sad je legla pa garant joj je ovo vec pravo spavanje do 6 ujutro, e jest joj ritam majko milauser posted image
enisa, joj pa super to za jaslice, koji je to vrtic?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18843
26.3.2010 18:24:01   
Anoniman
E zaboravila sam napisati da smo bili i u Vilsonovom, sami nas dvoje user posted image , lijepo me slusao. Ma sta da vam kazem, imala sam dan sa sinom user posted image user posted image

sahara to je vrtic Nur, tu je i moj S isla od 2,5-6 god. i ja imam samo rijeci hvale. Pisala sam nekad na temi privatni vrtici.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18844
26.3.2010 18:28:31   
škorpija
E to za maslac, margarin i čvoruge me ba iznenadiste, nisam to fakat znalauser posted image user posted image
Enisa nije ni čudo to ima povien holesterol kad se brate previe sekira za sve, pa tebi kao da je benjo prvo dijete, toliko strepiuser posted image
Ena tvoj doivljaj sa AS je bauser posted image , sreća da sev dobro zavri
Feliks čitala sma danas u nekim novinama o bebama, tekst i slika bubulje kao u tvog A. i kae dr. u odgovoru da je to moda uvećana lijezda lojanica i da se treba javiti dermatologu.
Mia ni dečko ne zna taun-taun, akoliko je on stariji od cureuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18845
26.3.2010 18:32:58   
Anoniman
skorpija e zamisli kakva sam bila kad je S bila mala user posted image user posted image  I sve ovo isto prolazila, tete, vrtici, skola user posted image  i tad sam rekla necu vise djece!! Bas zbog ovih briga..... i prevarise me moja skorpija, prevarise user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 18846
26.3.2010 18:34:17   
Anoniman
Sve zaboravim.... dobila sam cudan mail user posted image  u vezi margarina pa ne znam gdje da stavim. Mozda bas na onu temu cudni mail-ovi....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18847
26.3.2010 18:37:13   
amanullah
jedno pitanje za mame koje su imale isti ili sličan problem..

Naime beba stara mjesec dana već ima nekih desetak dana crvene točkice , prvo je počelo sa par njih po licu  pa je preslo na čelo, i glavu..

Pedijatar mi je uputila na dermatologiju, neprimjetne su sve dok se beba ne naljuti...

unaprijed danke..

Abdullah obradovao mami 23.02.2010

Zivot bez vjere je prazan i besmislen !

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18848
26.3.2010 18:42:33   
Nenci
amanullah, moja beba ima 41 dan i isti je slucaj, od prije par dana se to pojavilo na desnom obrazu, kad se naljuti i place to se bas zacrveni. Ja zasad cistim kamilicom :(

Nas bebac slatki je obradovao mamu i tatu na Dan zaljubljenih :))))
Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu amanullah)
Neposredna veza do poruke: 18849
26.3.2010 18:46:32   
škorpija
amanulah pogledaj na ovoj temi http://www.ringeraja.ba/forum/Crvene_bubuljice_po_licu_i_vratu_Kod_bebe%25%25%25/m_135812/tm.htm

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 18850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  752 753 [754] 755 756   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  752 753 [754] 755 756   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *