|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prvi zubic
26.2.2010 14:31:52   
Apotekarka
Da prijavim ...Andrej dobio prvi s 11 mjeseci i 9 dana

NAPOKON CESTITAMO,SAD KAD KOD NJEGA SAMO ZAREDAJU..

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 926
2.3.2010 23:16:17   
mamma mumi
Interesuje me da li ste imali problema  tipa visoke tem, kod nicanja kutnjaka?Moj Tarik se ubi gurajuci ruke usta, odbija hranu, a evo dva dana temp. oko 37,6-38 stC, a bez drugih tegoba.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 927
2.3.2010 23:21:04   
Apotekarka
mama mumi imali smo jedan dan malo temp 37,7 i ujutro nikao zubic

(odgovor članu mamma mumi)
Neposredna veza do poruke: 928
2.3.2010 23:25:28   
Ilhana RR
Meni je doktor rekao da temperatura radi zubica nikad neprelazi 38 stepeni... da je to vecinom nesto drugo ako je preko 38 stepeni...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 929
2.3.2010 23:35:53   
dinaa
Kad su mojoj A.nicale gornje dvojke imala je temp.koja je prelazila 39.Radili djetetu i nalaze i javljali se tri dana za redom doktoru sve u redu a temp.spadne pa se vrati,probila jedna dvojka i temp.odmah spala.

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 930
2.3.2010 23:36:59   
mamma mumi
Ma i ja se bojim, najgore sto je prije 15 dana primio onu prokletu MRP vakcinu, pa sad vise nisama neznam sta je, a bit ce da se sve sastalo, a mozda bude i trodnevna groznica. uglavnom pratit cu pa vidjeti. Hvala vam na odgovorima

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 931
9.3.2010 15:33:23   
malena_t
Benjaminu jučer nikao peti zubićuser posted image user posted image user posted image Gornja desna dvojkauser posted image  

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu mamma mumi)
Neposredna veza do poruke: 932
9.3.2010 21:23:50   
muby
Evo da se i mi prijavimo, prvi zubic dobili 24.02. sa tacno 6 i po mjeseci. Drugi odmah 28.02.
Donje jedinice, desna pa lijeva. Sad cekamo gornje jedinice i one bi trebale uskoro.

I naravno cestitke svim bebicama i mamama na prvom zubicu. user posted image user posted image user posted image

HARIS, 9.8.2009.

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 933
21.3.2010 17:54:05   
Anoniman
Joj, cure, mi imamo jednu donju jedinicu i druga samo sto nije,vidim je skoro, ali kod moje dusice se vidi vrh donje cetvorke,mislim one bi trebale rasti po onom prikazu tek seste po redoslijedu, joj,na sta ce joj zubi liciti majko moja, mogu misliti kako je boli, a inace cijela donja vilica je sva u ''brezuljcima'',svi zubi se spremaju,gornje ne vidim  i ne da da diram ali mislim da nema ni jednog goreuser posted image

(odgovor članu muby)
  Neposredna veza do poruke: 934
24.3.2010 17:37:01   
Super dada
17.03. mama nasla vrh zuba. Izasla je donja jedinica. Sreca nije bilo temperature niti drugih problema. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Car mamin je stigao 13.8.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 935
24.3.2010 22:38:19   
Apotekarka
Imamo i drugu donju jedinicu a prva skroz izasla bas mi je smijesan

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 936
26.3.2010 15:36:38   
Super dada
Hvala korpija. Evo sada i druge donje jedinice. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 937
26.3.2010 16:04:43   
Super dada
IZVORNA"PORUKA:""Super"dada

Hvala"korp'ja."Evo"sada"'"druge"do'je"jed'''ce.&'bsp;<'mg"src="http://www.r''geraja.ba/forum/sm'leys/bravo.g'f">""<'mg"src="http://www.r''geraja.ba/forum/sm'leys/bravo.g'f">""<'mg"src="http://www.r''geraja.ba/forum/sm'leys/bravo.g'f">""<'mg"src="http://www.r''geraja.ba/forum/sm'leys/bravo.g'f">""<'mg"src="http://www.r''geraja.ba/forum/sm'leys/bravo.g'f">""

user posted image user posted image user posted image Mislila sam "hvala skorpija".

(odgovor članu Super dada)
Neposredna veza do poruke: 938
31.3.2010 10:02:21   
snijeg
Evo i mi se prijavljujemo, pahuljica je juče dobila prvi zubić, a sve su prilike da je i drugi na vidiku, ali nisam još sigurna jel to jedan ili dva zubića, radi se o donjim sjekutićima user posted image
Ja mislim da su dva, jel to moguće da dva izađu istovremeno user posted image
Helem, zubić sam našla ja i bile smo sinoć u kupovini košuljice i suknjice - preslatko je! Nadam se da one babske priče kad mama pronađe zub nisu tačne user posted image user posted image

"Počinje na svijetu da biva previše bučno i fabrično, premalo ima duhovnog spokojstva."

Dostojevski

(odgovor članu Super dada)
Neposredna veza do poruke: 939
4.4.2010 14:11:54   
megi
da se i ovdje prijavimo
Adna je sa 9 mjeseci dobila prvi zubicuser posted image user posted image user posted image user posted image
samo  je malo izvirio pa je od juce zovem moja iglicauser posted image user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 940
4.4.2010 14:38:09   
muby
IZVORNA PORUKA: muby

Evo da se i mi prijavimo, prvi zubic dobili 24.02. sa tacno ' i po mjeseci. Drugi odmah 28.02.
Donje jedinice, desna pa lijeva. Sad cekamo gornje jedinice i one bi trebale uskoro.

I naravno cestitke svim bebicama i mamama na prvom zubicu. user posted image user posted image user posted image

Danas, sa nepunih osam mjeseci nikle gornje dvojke (istovremeno) a jedinice jos cekamo.
Moram reci da su nas prilicno napatile i oslabile imunitet pa Haris sad ima bronhitis i prima antibiotike user posted image
ali izdrzacemo nekako.

HARIS, 9.8.2009.

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 941
5.4.2010 20:26:56   
Mya_81 RR
Mjesecima razmišljam kad ćemo se prijaviti na ovu temu user posted image

Danas smo, sa 9 mjeseci i 10 dana, dobili prvi zubić...donju lijevu jedinicu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 942
5.4.2010 20:39:36   
Anoniman
Mya, cestitamo Minjici prvi zubic, i mi smo isti dobili sa 9 mjeseci i 17 danauser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 943
6.4.2010 22:02:24   
Sonja

IZVORNA PORUKA: Mya_81

Mjesecima razmišljam kad ćemo se prijaviti na ovu temu user posted image

Danas smo, sa 9 mjeseci i 10 dana, dobili prvi zubić...donju lijevu jedinicu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 944
8.4.2010 18:18:10   
rubin
vidim da vas ima nekoliko sa bebama kojima su zubi relativno kasno nikli. kazem,relativno, jer mislim u odnosu na vecinu beba. mojoj curici je prvi nikao sa punih 13 mjeseci i sve je super proslo, bez bilo kakvih reakcija tipa proliva, temperature ili nervoze. sada joj je 16 punih mjeseci i ima 6 zubica. zanima me kako vi odrzavate zubice. vjerujem da se o tome pisalo ali nemam vremena citati sve, pa ako nekome ko ima iskustva nije tesko napisati koji savjet bila bih zahvalna...

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 945
8.4.2010 18:20:42   
Mya_81 RR
Ne znam po iskustvu jer smo mi tek na prvom zubiću koji još nije izašao kako treba, ali znam da imaju u DM-u one tri male četkice za prva pranja zubića, a mi smo se s njima već naoružali...sad samo da imamo još šta čistiti pa da ih isprobamo...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu rubin)
Neposredna veza do poruke: 946
8.4.2010 20:52:51   
Candy
Moja curica vec nekoliko dana stalno je nervozna, slina joj curi, slabo jede, cim joj trljam desni, ona se umiri... Je li moguce da je prvi zubic na putu? Sad ce joj 5 mjeseci...

(odgovor članu rubin)
Neposredna veza do poruke: 947
8.4.2010 23:50:11   
scarlett
Candy moguće je, moja mama kaže da sam ja dobila prvi sa 4 mjeseca.
Usput, da se i mi prijavimo da smo dobili prvi zubić user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 948
20.4.2010 22:15:41   
niki83
moja N je vec tri dana nervozna..sve stavlja usta, grize i ljuti se.. eh veceras mi je dobila temperaturu 38.1 ne znam a li da je povezem sa mogucim izbijanjem zubica ili je nesto drugo u pitanjuuser posted image please mame help! user posted image

N&N

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 949
1.5.2010 16:45:21   
rose 87
evo da se i ovdje pohvalimo,dobili smo prvi zubicccc

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *