|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  746 747 [748] 749 750   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
24.3.2010 15:29:49   
škorpija
feliks samo maži, nemoj dirati niti pokušavati istiskivati

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18676
24.3.2010 15:30:20   
iv@ncica
dadaa- koliko  nam imenjak puta spava po danu...ne  znam  jeli rano  mog  skidati na  jedno  spavanje  ko danas..sve se nadam  boljim  nocima,  ako to uradim..jer  nam  je danas  takav  dan
pitala sma i tayru i saharu , ali niđe  ihuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 18677
24.3.2010 15:46:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

moj je nedavno svoje govance pokušao strpati u usta, sreća nindža skokom uspjela sma to spriječiti ali sam mu usta izribala bebi sapunom jer ko zna šta je bilo prije nego što sam vidjela ovaj mogući incidentuser posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...a vjerovatno je i ovaj pojeo ili barem liznuo kada smo mi imali onaj dogadjaj s tepihom i tutom...hocem da rigamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 18678
24.3.2010 15:46:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

dadaa- koliko  nam imenjak puta spava po danu...ne  znam  jeli rano  mog  skidati na  jedno  spavanje  ko danas..sve se nadam  boljim  nocima,  ako to uradim..jer  nam  je danas  takav  dan

moj ti spava 2 put preko dana...a noci su nam haos...tako da sam ti ja po tom pitanjuuser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 18679
24.3.2010 15:51:55   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

moj ti spava 2 put preko dana...a noci su nam haos...tako da sam ti ja po tom pitanjuuser posted image

po koliko sati spava 2puta po???Pa nece uvecer???
Mi dva puta po dva sata
I opet uvecer zaspe oko 21.ili 22.fino ...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18680
24.3.2010 15:56:54   
iv@ncica

i  moj ,  2 puta  po  sat  otprilike..nekad  se  desi 1-15 , 1,30 min..ali  jako rijetko..evo danas  tek zaspao  malo  prije  2 , nije htio  kao  inace  oko 11 kad  malo odspava,  e  kad neces  dala  mu rucak...set_ali, igrali se, a  on  ne  pokazuje  da  mu se  spava,  ono  jest  nervozan..i  evo  i sad spava,  jest  se skocio  nakon sat  vremena  i ja ga  malo  pomazila  i nastavio,  nocas  mi  je bolje  spavao i  jutros  do  8  i  nesto..nama  je  to  neobicno..tako da  kontam  mozda  je  bolje  jednom  da  valja  dnevno  pa  da  nam  noc  bude  bolja ;)))
i  nedam  mu do veceras  spavati,  obicno  oko 9  ide spavati...vidjet  ce  mo v eceras..
e  evo  zaspo  prije  2,  budio  se  i ja ga uspavala i  jos spava..nemoguce  je  to  kod  nas..presisao  je   2 sata  s  buđenjem  hahah..ee vidjet  ce  mo  kako  ce  ovo  ici 

< Poruku je uredio iv@ncica -- 24.3.2010 15:59:28 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18681
24.3.2010 15:57:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: felix

po koliko sati spava 2puta po???Pa nece uvecer???
Mi dva puta po dva sata
I opet uvecer zaspe oko 21.ili 22.fino ...

oko 1,5 sat nekad 2...a nekad samo 45 min...ma zaspe i moj fino navece ali se i dalje budi barem 3 putauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18682
24.3.2010 16:01:45   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: felix

hahahha   evi  mi  tek danas  presisali  2  sata,  ali  i  to s  buđenjem..nasi su  malo  stariji,  kazu  sto  veci  manje  im  sna  treba..e  pa  onda  je  moj  A.  momak  odavno  za kafane  jer ne voli  pavanje ;)))
neka  felix  vidjet  ces  ti  kad se  i njemu sat  pomjeri  na  manje user posted image user posted image
evo  ga  budi  se

< Poruku je uredio iv@ncica -- 24.3.2010 16:03:31 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18683
24.3.2010 16:47:45   
Anoniman
drage moje mamice...
hvala svima na cestitkama...
evo ja malo sjela da odmorim... uhhh... bas sam se natrkala cijeli dan... kupi ovo kupi ono...
Sabina je sva presretna jer spremamo party a ovaj mali se toliko unervozio da lagano prenosi nervozu i na mene... toliko ga svrbe i bole desni da je poceo i zvecku da gura u usta i trlja od desni... tako bi slatko zaspao ali ga valjda boli... dusa moja malena...

amela, ako te sta tjesi ni meni nista ne moze... ni nakon 3 mjeseca... nema sanse da ista obucem osim trudnickih pantalona...

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 18684
24.3.2010 17:05:41   
Honey3
user posted image user posted image ZARI sretan 1.rodjendanuser posted image user posted image i nasem drugu NANETU sretan mali rodjendanuser posted image user posted image da budu zivi i zdravi puno godinauser posted image user posted image user posted image Ena princ ti je presladak mashallah i ima vise kose nego moja E....neka cuva snalu kad nama kosica porasteuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18685
24.3.2010 17:14:59   
Honey3
Bambi mogu da zamislim kakav ce to biti party...jesmo li pozvani??i mm je rodjen 25.user posted image user posted image user posted image i da zaboravila sam reci Eni i mi se prijavljujemo za onog slatkog deckauser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18686
24.3.2010 17:22:42   
mamica87
dadada moj B spava u toku dana 2 puta po 2 do 3sata al je rjetkost 3 sata a navecer do 9kapak mora da spava-ali kad zaspi onda je najgore sto ama svakih pola sata budi se i kmeci tako da sam preko noci svauser posted image dodi mi ujutru kad vidim da je ustao prije 6 da user posted image user posted image

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 18687
24.3.2010 17:26:10   
Anoniman
ja Nikoli lice mažem mustelinom kremom  kad mu nesto bude crveno,(mala puhica  il slicno )i stvarno mi je najbolja. danas sam mu pravila spinat i sve mi je pojeo,za razliku od neki dan, al samo treba biti strpljiv.. slijedeca dva dana najavili lijepo vrijeme pa cemo to iskoristiti za setnju,iv@ncice možemo se družit user posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 18688
24.3.2010 17:28:26   
mamica87
I mom B je vec preko mjesec dana crveno oko usta mazala ali nistauser posted image

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18689
24.3.2010 18:15:48   
Nunichi
Cure hvala na cestitkama... Ljubimo vas sve redom slavljenica i ponosna mama. user posted image
user posted image user posted image

Drugu Erminu zelimo sretan mali rockas! user posted image

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 18690
24.3.2010 18:24:49   
Anoniman
mal me rr.nekosta zivotauser posted image ..
Joj,zene mile skoro A.u hodalici ja nabacam igracaka on bude u njoj meni iza ledja al virim ga stalno tu je mi na ocima .Valjda se na igracku zalijepila trakica kako da vam opisem ne papir vec trakica sto,dodje na igracki on je skinio i u usta:(( strpo..
Vidim djete se necuje ,,kad ja slucajno zaviri on pocrveniouser posted image sav se ispovrao.Ahh prepado se baci lap.sa stola gurno uze ga,,digo on se napinje na povracanje.Ah reko sta je nije jeo,da nije reko igracku gurno duboko pa mu se zgadilo...neznam nisam pametna..
Kad ja on povrati tu trakicu nalepnicu,,noge mi se osekle odma kad sam vidila al sreca pa ju povratio nedo bog da je ostala u ustima.Nebi znala sta mu je ...
Ja sam losa majkauser posted image plakala sam od brige,sjela na rr.da vidim sta ima A povraca iza mene jadnicak mamin nisam ga ni cula nije se napinjo jer je pocrvenenio
MM.galami kaze vidis mogo je svasta uradit ti tu sjela.Ama samo sto,sam upalila lap.to je bila sekunda samo..
Boze mili,rekla sam vise nikada necu sjest na rr.Dok je budan pogotovo jer je u hodalici jer,sam primjetila da samo belaja trazi.
Nebi sebi nikda oprositla kad,bi se mojim nehajem ozlijedio nedo Bog.
Nesvidjami se isto,kad ga ujutro odnesem sveki ona ga ostavi samog na seciji uglu...
Nedo bog da poleti za igrackom razbio bi se ko balauser posted image ...
Zato,ga vise dole nedajem ujutro radije poradim kad zaspi.
Uh,ispisa se ja morala sam se malo ispuhat MM.cuva A.pa da iskoristim vrijeme
ljubim vas.

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 18691
24.3.2010 18:45:36   
Anoniman
Sretan mali rodjendan Erminuuser posted image user posted image

ivoncice,moja je spavala po 2 puta dnevno do petka,a od petka uglavnom jednom i onda jako rano ide na pravo spavanje,ne izdrzi nekad ni do 6 i vec hrce,ali zato porani ujutro,ali evo danas joj se raspored pobrkao,spavala 2 puta po 15-30 minuta,pa joj sad nedam da spava bar do 7user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18692
24.3.2010 19:02:37   
Mya_81 RR
Je li imate problema sa RR? Umjesto sliva č,ć i ostalih su mi neki cudni znakovi user posted image i ne mogu da citiram user posted image

Kad je u pitanju dezinfekcija, ja kadu za kupanje cistim s vrelom vodom, a za ostalo imam tekucinu za dezinfekciju koju sam kupila u apoteci pa se razrijedi s vodom...

Skorpija, ba mi je zao sto vam se poremetilo spavanje, tj. budjenje user posted image Izgnjavi nam dečka milog i slatkog user posted image

Sahara
, ja nimalo ne bih imala nita protiv da M ide tako rano na spavanje, ionako se budimo rano od samog početka...ljubac za vas dvije user posted image

Felix, mila, ma nisi loa mama zbog toga...a ba mi je ao to ti se to desilo i mogu misliti koliko si se prepala...i nemoj vie o tome razmiljati jer je najbitnije da se sve dobro zavrilo, a ta je moglo biti nije vie vano...ne daj se mila...ljubimo vas user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18693
24.3.2010 19:04:11   
Mya_81 RR
Bambi, zaboravila sam čestitati rodjendan user posted image

Malom slatkom princu elimo sretan mali rodjendanko user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 18694
24.3.2010 19:30:41   
Sonja
sretan rodjendan Zari nasoj dragoj,puno srece i zdravlja u zivotuuser posted image
i ostalim sretan rodj.user posted image user posted image user posted image user posted image

felix draga moglo se to desiti i u nekom drugom slucaju nikad se ne zna...naravno da nisi losa mama ..nemoj to govoriti....

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 18695
24.3.2010 19:31:06   
Anoniman
hvala svima na cestitkama...

zaha, pa naravno da su pozvani svi... :)) kakav bi to urnebes bio... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo mi smo pri kraju sa kolacima, sutra jos samo malo pripremiti stan i to je to... uhhh da mi je Ermina okupati i ja bi odmah bila okupana... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

felix mogu misliti kako si se nasikirala... ali nemoj da mislis da je to zbog toga sto si ti citala RR ili bilo sta drugo... ono bi bilo sve i da si gledala u Anelka... jednostavno, moras svasta proci... hvala Bogu pa se sve dobro zavrsilo...

Neposredna veza do poruke: 18696
24.3.2010 19:38:35   
Ella_H
Poz mame i bebice...
Ena mali je ko secerrrrr awwwwww a kosica mu je preslatka
ovaj moj slabo skroz kosice ima,
Felix Anelko je isto momcina ehehe
a vidim Zarica nam godinu proslavila nek je zdrava ziva, vesela i sto pametnija
i da mamu ne zeza a ostale ponekad ehhe
Cestitam svoj djeci sve sto im se desava i sve najbolje zelim
Ammar mi je shuhveli, brata starijeg smo vodili cika doktoru bolestan pravo
glave ne dize stomacna gripa valjda povrati sve zivo
Al nekako mir u kuci djeca umorna hihihi
Apotekarko muce me zlijezde ono kao tebe prije pa pokusavam sama
rijesit s manje stresa ponovo pijem Prenatal , kapsule omega 3 6 9 itd
nadam se da ce biti bolje
Felix dobro pazi ali vjeruj belaj se desi i kad gledas
Ljubim sve bebice
Ps I meni je RR cudno skroz ta slova bla bla popravit ce se uskoro valjda

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18697
24.3.2010 20:07:39   
Anoniman
hvala vam svima na podrsci user posted image user posted image al bas sam se bila prepala i to pravo ...Al hb.to je sad iza nas pazim ga sada ..Nekazem da ga nisam pazila al et kad se sta hoce,desit desit ce se ....
MYA, kako nam je Minjica ??Ljubimo obrascice bebele
ELLA-H zao mi je pilica sto su bolesni jedadn veliki poljubac za vas da nam brzo ozdrave:-)
SONJA,kako nam je drug spaval dobro mucel i dalje zubici?
APOTEKARKO,kako si nam mucel i dalje zlijezde.Kako,nam je A.mali jesul izbili skroz zubici,mogu mislit kako je cladak kad ce slikica sa zubicima.-))

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 18698
24.3.2010 20:30:59   
Sonja
hvala na pitanju...ma muce jastauser posted image
nikako da izbije
nervoza i dalje vlada.....al drzim se nekako

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18699
24.3.2010 20:35:23   
Mya_81 RR
Joj, ja stvarno ne znam sta da radim s ovim njenim placem prije spavanja...evo vec cetvrta noc i nisam pametna je li grijesim sto je ostavljam da place...samo povremeno udjem zagrlim je i poljubim (i spustim je jer se dize stalno uz ogradu) i dam joj dudu...

Meni je ovo koma ziva...user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 18700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  746 747 [748] 749 750   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  746 747 [748] 749 750   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *