|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  745 746 [747] 748 749   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
24.3.2010 13:00:27   
amela2208
Erminu srecan rodjendan i sve naj naj zelimo ja i moja curicauser posted image user posted image user posted image user posted image
MinaMM, felix hvala na podrsci.....
MinaMM: nisam nikad bila na dijeti jer nije bilo potrebe do sad ... a sad Boze sacuvajuser posted image user posted image user posted image user posted image hranim se jako kvalitetno zbog malene moje jer je dojim ne dolazi u obzir da pocinjem sa dijetama pa makar bila ko slonuser posted image user posted image user posted image meni nije jasno nije mi jos puno kg ostalo odprilike 4-5 kg a izgledam naduvena... al neka nadam se da ce i to proci ...pusa i za vas od nas
IZVORNA PORUKA: škorpija

Amela ne budali, čuj zbog toga plakati, pa polako ženo vratićeš se u normalu ne sekiraj se, ja sam msilila da niakd kile neću skinuti jer mrzim dijete i nikad ne bih držala dijetu, al bogami evo sletila bez problema na kilažu od prije trudnoće, doduše kile su počele dole tek kad je beba napunila 6. mjeseci.

joj sto me utjesi skorpijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image salim se...
felix: odspavala sam malo i odmorila seuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio amela2208 -- 24.3.2010 13:01:50 >

Sara&Mohammad

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 18651
24.3.2010 13:36:23   
Anoniman
ena , felix, djecaci su vam preeedivniuser posted image         cestitamo rodjendan zariuser posted image mi smo jutros isli predati za putovnicu,cekali punih sat vremena dok smo sve sredili,sreca nikola bio raspoložen pa nije bilo problema.
od mm umrla baka , a nemam s kim ostavit nikolu pa necu moc na sahranu,a da ga vodim sa sobom u punu kucu nema smisla. bas mi je žao sto necu otic, baka je bila super i bas smo se dobro slagale al sta cu...

(odgovor članu amela2208)
  Neposredna veza do poruke: 18652
24.3.2010 14:01:30   
iv@ncica
ej  marijana-  ne  treba vodit  bebu  na  takve  stvari..pa svi ce  razumijeti,  i  jos  ti  dojis  pa  se ono  rastuzis  i unervozis, pa  ti  on  to  osjeti..i  eto  ti  belaja  cijelu  noc..barem je  moj  takav  bio  a  i sad  je.

Evo  tek  sad  jedva  zaspao, ja  ne  znam  sto  mu  je  vise, ubi  me njegovo  spavanje,  ali  nema  frke.taman  sam  ga  i  mislila presaltavati  na jedno  dnevno  spavanje, kad  ruca..taman  ce  mi  tako pasati  kad  pođem  na  posao..pa  ko ga  god bude  cuvao  nece  imati  muku sa  tim  spavanjem,  a valjda  ce   se  i  on  dovoljno  izmoriti..pa  ce  lakse  zaspati..ohhh..valjda  je  sve  veci.  pa  mu  i  ono  malo  sna  ne  treba,  ali eto  nocas  je  bolje  spavao,  pa  nece  danas,  ali  bitna  je  meni  noc,  sta  ce  biti  kad  noc  prespava  bez  buđenjauser posted image , nece  nikako  spavat  po  danu,  a  jedva  ga  malo  navikla  i sad opet  ooooohhhooo

ako  cija  beba  jede  milupa zitarice 7 corn-  ja  jutros  nacela  da  probamo  i  nece    bas..pa  da proslijedim  na probu  nekome  drugome  da  se ne  baca, pogotovom ako  je  ko  na  probama s hranom  kao   mi user posted image ..nije  ova  hrana  bas  jeftina ;)

< Poruku je uredio iv@ncica -- 24.3.2010 14:02:12 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18653
24.3.2010 14:07:57   
megi
da pozdravimo malu i veliku raju

Zari sretan rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

adna evo napokon zaspala, nakon sto se jutros nadigla nikako nije spavala, pa se nadam da ce sad jedan kvalitetan san

amela  kakvo plakanje zbog kg, ja ih imam jos puno puno, ali posto dojim ne pada mi na pamet dijeta, nadam se da cemo do ljeta bar malo da se stesemo

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 18654
24.3.2010 14:13:13   
iv@ncica
amela-  bona  pocnu  se  topiti  kilca  tek  kad  bebi  postane  aktivniji...mene  dojenje  ugojilo  zbog  kriza  s mlijekom,  ja  jedi  pij..i  tako  to..kad  je  A.  bilo 8  mjeseci  ja  osjetim da  polako  ali  sigurno  idu  dolje,  1 kg  mjesecno,  ali idu..ono  nisu da  se  brzinski  tope, ali  se  nece  zato brzo  vratiti,  sad  imam -4,  jos  treba  oko  5 skinuti..ide  to  polako..kakva  depresija  i suze..nek je meni  moj  decko  dobar, i zdrav,  a sad  ga  ne mogu  stici..i  jos  pocele set_nje  pa  se  topi lagano...ali jest  sto  jest,  svak  mom  bebiju  donosi  smokije user posted image ,  kako  mu  ja  to  ne  dajem..ja  fino  grickam  sve..pa  eto  kako  ce  se  salo  topiti  hehheheuser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 18655
24.3.2010 14:22:00   
megi
iv@ncice upravu si hahahahahah
ni ja bebi ne dajem smoki, cokolade i ostale grickalice a ljudi donose ko da je njoj najmanje 5 godina
i sta ces da se ne baci mama pojede skoro sve :):)
a za kile se ne brinem, kupila sam najveci broj hlaca

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 18656
24.3.2010 14:28:39   
IvanaTz
Jedno pitanjce (nisam nasla odgovarajucu temu) - cime cistite hranilicu? Bezveze mi da koristim raznorazne hemikalije a bebach se samo naginje i grize onu plastiku ispred sebe... Dosad brisala vrelom vodom, nemam ideje cime da je kvalitetno i svakodnevno cistimuser posted image

9.9.2009. :-)))

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 18657
24.3.2010 14:43:51   
mamica87
I ja hranilicu samo s vodom cisti posto moj je koricti kao grickaliceuser posted image Drugo ne bi nista koristila posto bi mu moglo naskoditiuser posted image

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 18658
24.3.2010 14:49:50   
škorpija

iv@ncice upravu si hahahahahah
ni ja bebi ne dajem smoki, cokolade i ostale grickalice a ljudi donose ko da je njoj najmanje 5 godina
i sta ces da se ne baci mama pojede skoro sve :):)
a za kile se ne brinem, kupila sam najveci broj hlaca

user posted image user posted image user posted image pa gdje piše da mama MORA pojesti sve što bebi donesu, doduše i ja sma pojela neki dan 4 komada monte što mu je majka kupilauser posted image

ja hranilcu čistim bebijevim vlažnim maramicama

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 18659
24.3.2010 14:52:05   
mamica87
To je nepisano pravilo gdje mame pojedu sve sto nije za user posted image user posted image user posted image

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 18660
24.3.2010 14:58:37   
škorpija

IZVORNA PORUKA: mamica87

To je nepisano pravilo gdje mame pojedu sve sto nije za user posted image user posted image user posted image

da, da nepisano pravilouser posted image

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 18661
24.3.2010 14:59:29   
IvanaTz
IZVORNA PORUKA: mamica87

I ja hranilicu samo s vodom cisti posto moj je koricti kao grickaliceuser posted image Drugo ne bi nista koristila posto bi mu moglo naskoditiuser posted image

Ma i ja ne smijem nicim drugim, a sve kontam nije to dovoljno ocisceno...

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 18662
24.3.2010 14:59:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: IvanaTz

Jedno pitanjce (nisam nasla odgovarajucu temu) - cime cistite hranilicu? Bezveze mi da koristim raznorazne hemikalije a bebach se samo naginje i grize onu plastiku ispred sebe... Dosad brisala vrelom vodom, nemam ideje cime da je kvalitetno i svakodnevno cistimuser posted image

ja kadu, ono kino za presvlacenje, hranilicu, kolica i neke igracke cistim s bivacinom (imas u apotekama...to je sredstvo za dezinfekciju) naravno ne svaki dan...ponekaduser posted image

p.s osim kade...nju svaki put prije kupanja

< Poruku je uredio dadada -- 24.3.2010 15:00:05 >

(odgovor članu IvanaTz)
  Neposredna veza do poruke: 18663
24.3.2010 15:00:53   
Anoniman
A MERE i alkohol

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18664
24.3.2010 15:00:56   
škorpija

IZVORNA PORUKA: dadada

ja kadu, ono kino za presvlacenje, hranilicu, kolica i neke igracke cistim s bivacinom (imas u apotekama...to je sredstvo za dezinfekciju) naravno ne svaki dan...ponekaduser posted image

....luđakinjauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18665
24.3.2010 15:01:48   
IvanaTz

Eee, ja se palim na te dezinfekcije user posted image ... Vidis, to za ciscenje bivacinom nisam znala, super, hvala na savjetu!
Ja sam sto za presvlacenje nekoliko puta alkoholom cistim brisala, a hranilicu nesto ne smijem user posted image ...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18666
24.3.2010 15:11:22   
iv@ncica
ja  sam razrijedila  malo  domace  rakije s  vodom  i  usula  u  jednu  cistu  prskalicu,  malo strcnem   i  hranilicu  i  hodacu,  i  spuzve  one  na  podu,  i  ogradicu  od  vrtica  i  kolica..pogotovo  kad  neko  obuven  utrapa  preko  njegovih  stvari..onda  dobro  izbrisem  papirnim  ubrusom,  pa  onda  prebrisem  toplom  vodom,  nesto  mi  dodijalo  kupovati  svasta  nesto..em  sto  su  sve  neke  smucenew  kemikalije  koje  ne  znam za  sto  su...
ovo    ne  radim  svaki  dan..  kao  ni  otkuhavanje  duda  ,  boca i  sl---dok je  bio  manji  ludila sam  i  skoro  svaki dan  sve  radila..a  sad  niti  imam  vise  vremena, a  on je  veci  i  mora  se  privikavati  na  zivot  s  nama..jos  mu  robu  skoro  svu  peglam,  nisam  one  futrovane  trenerke i  neke stvari  koje  ne  treba  i  prokuhavam  mu vodu

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 18667
24.3.2010 15:12:29   
Anoniman

....luđakinjauser posted image

a onda on ode u posudu od leni pa se "igra" ili uzme keks s poda trznog centra...ali nema veze...ipak ja dezinfikujem kadu svaki putuser posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 18668
24.3.2010 15:15:28   
škorpija
moj je nedavno svoje govance pokušao strpati u usta, sreća nindža skokom uspjela sma to spriječiti ali sam mu usta izribala bebi sapunom jer ko zna šta je bilo prije nego što sam vidjela ovaj mogući incidentuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18669
24.3.2010 15:19:20   
Anoniman

moj je nedavno svoje govance pokušao strpati u usta, sreća nindža skokom uspjela sma to spriječiti ali sam mu usta izribala bebi sapunom jer ko zna šta je bilo prije nego što sam vidjela ovaj mogući incidentuser posted image

user posted image user posted image user posted image
A.zaspo ja malo da reko virnem dok mi nije serija pocelauser posted image ..
Da vas pitam,A.mi na obrascicu ima ciboljcic potkozi tj.miteser ako znate sta je ...to nasta mislim..
I kad dirnem to tvrdo je i pod kozom a nesmijem mu dirati ja pa scim da mazem da prodje evo,otkad je na obrascicu neprolazi niti izlaziuser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 18670
24.3.2010 15:21:35   
IvanaTz

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 18671
24.3.2010 15:25:00   
dafri
Sretan rođendan Zari user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bambi sreatan mali rođendan user posted image user posted image

felix stvarno ne znam,ja bih to mazala običnom kremicom koju koristiš,možda će neko imati bolji savjetuser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 18672
24.3.2010 15:25:59   
iv@ncica

user posted image user posted image user posted image ..a  c  cim  to dezinficirati  heehe...ja sam isto grozna po tom pitanju, jos mineki dan rece  susjeda,  i svekrva i sestra,,,,jao tebe  mucis  to jadno  dijete, nikad ti  nije  umazano  ni  prljavo, nedas   mu da se  ufleka vazda ga perkas  i  brises, nije ni cudo da ti ima  alergije  i crvenilo  po licu,vazda  mu sve dezinficiras i  otkuhavas,  ko da  su drugi  gubavi,  jos  mu  cimnesto dirne  peres  ruke,  a  cim ga  neko  poljubi peres  obtaze..user posted image ..a sta cu rekoh,  ja vodim o svom djetetu  racunauser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 18673
24.3.2010 15:27:53   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: felix

user posted image user posted image user posted image
A.zaspo ja malo da reko virnem dok mi nije serija pocelauser posted image ..
Da vas pitam,A.mi na obrascicu ima ciboljcic potkozi tj.miteser ako znate sta je ...to nasta mislim..
I kad dirnem to tvrdo je i pod kozom a nesmijem mu dirati ja pa scim da mazem da prodje evo,otkad je na obrascicu neprolazi niti izlaziuser posted image

bepanten,  ja  imam  svih mogucih maza  i krema..puna  kutija, jos  kad  ga pocnem  mazati  nakon  kupanja..muz  poludi..ali  nakon  svega  bepanten  za bilo  koji  osip, puhicu..crvenilo..inace  ne moze isti tren proci

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18674
24.3.2010 15:28:45   
Anoniman
hvala ivancice punouser posted image sreca imam tu mast.:-)

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 18675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  745 746 [747] 748 749   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  745 746 [747] 748 749   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *