|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  743 744 [745] 746 747   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
23.3.2010 22:25:22   
iv@ncica
sta kaki...ma  hajde  i kod  nas  ti  je  tako..smrdo  jedan..nekad  me  stid  u  set_nji  kad  se  oblak smrada  digne  za namauser posted image user posted image user posted image ..nama  ti  jumbo  paket  pampersa  i  to  sad  neki  na  akciji  bio  sa  jos  50%  gratis,  ne  moze  7 dana  ..pa eto..zamisli  sta  je  to kakeuser posted image user posted image ..moram  smece  3 puta  dnevno  iznositi..ubi nas 
ena  necu  te  boldati..ali umalouser posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18601
23.3.2010 22:27:38   
Anoniman
ja ovaj enin post ignorisemuser posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 18602
23.3.2010 22:29:09   
iv@ncica
joj  hanady-  moj  andrej  se  pusta  pravo..a  mene  strah..jer  ide  fino..pa  onda  potrci  pa  se  splenta  i  hopla  kako  na  sta  naleti...hehhehe..ali  nece  uz  namjestaj  da  hoda..samo  dopuze  da  se  popne  na  noge  uz  stol,  ili  kauc  i  sl..i  onda  pici..oooo..a  ja  mu  dam  prst  i  on  hoda  bez  frke  tako  smo  sigurni..

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 18603
23.3.2010 22:36:41   
ena23
ma zene ja bi volila da ovaj moj malo kakne. on kaki tri puta mjesecno pa se ziv ispati. u po noci nas zna probudit koliko se jadan napinje. samo stenje i prdecka... al vala to "prdecka" nije slatko ko sto zvuci, mm i meni su vec odumrli nervi u nosu user posted image

jbt ovo moje djete totalno "anti" vasoj djeci. odoh ga priupitat jel normalan. ''vakav nikad cure nece naci user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 18604
23.3.2010 22:38:31   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: ena23

ma zene ja bi volila da ovaj moj malo kakne. on kaki tri puta mjesecno pa se ziv ispati. u po noci nas zna probudit koliko se jadan napinje. samo stenje i prdecka... al vala to "prdecka" nije slatko ko sto zvuci, mm i meni su vec odumrli nervi u nosu user posted image

jbt ovo moje djete totalno "anti" vasoj djeci. odoh ga priupitat jel normalan. ''''vakav nikad cure nece naci user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image i usput mu reci sineeeeeeee mama malo pukla biće bolje sutra user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 18605
23.3.2010 22:39:15   
Apotekarka
Vecer...
Felix vidim pitas za mene tu sam nego bila danas poslijepodne kod mojih a prije podne sa zafrkantom svojim,opet smo imai tesku noc punu buđenja,glava me rastura i od toga i od vremena a ena ne spominji mi spavanje...
Svi se zale nikud ne mogu s bebama imaju ritam spavanja mi vala mozemo i na izlazak s njim nikad nam to nije bio problem kao sto Mya kaze bori se da ne spava...Smori me...
Mi kakimo najmanje 3 puta velike smo seronjiceuser posted image
Ela h jesi ziva nema te godinama

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 18606
23.3.2010 22:40:49   
Anoniman
E kad je vec rijec o kaki, moja ima super fazon, cim mi krug autom ona lijepo kaki, i taman sto stignemo do cilja vracaj se nazad i peri guzu, mislim fakat nes zeza ali ja sam skontala odsad prvo krug oko zgrade pa onda daljeuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 18607
23.3.2010 22:43:14   
Anoniman
sahara to je od uzbuđenja user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18608
23.3.2010 22:43:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

sahara to je od uzbuđenja user posted image user posted image

Garant, joj ako joj ja damuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18609
23.3.2010 22:48:12   
ena23
user posted image

cure, javite se!  jest da imam snalu u kosi ali to mi mama malo prohlupala... majmun ce potvrditi da sam jako njezan i brizan.

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18610
23.3.2010 22:49:53   
Anoniman
ooooo pile drago lijepo!!! znači i vi stavljate šnale, nismo jedini user posted image  izvinite što pišem sve malim slovima, b doji user posted image

(odgovor članu ena23)
  Neposredna veza do poruke: 18611
23.3.2010 22:50:49   
Anoniman

user posted image

cure, javite se!  jest da imam snalu u kosi ali to mi mama malo prohlupala... majmun ce potvrditi da sam jako njezan i brizan.

askljmbsljksaaaaatkljsuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ena23)
  Neposredna veza do poruke: 18612
23.3.2010 22:54:07   
Hanady RR

user posted image

joj mi se već obećali ...a mama je od riječi ...

e med medova medenih premedenih

jel ko uprati moju na temi slike naših beba...GARANT OVA DJECA PIČE I RASTU IMA JOŠ MALO DA KUKAMO KAKO NAS NE FERMAJU SEKUNDE....falit će nama ovo naše kukanje

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 18613
23.3.2010 23:00:02   
amela2208
IZVORNA PORUKA: felix

Amela bit ce bolje abd.nedaj te seuser posted image user posted image ..Nama su gosti doalzili odma al nisam ja dala blizu A.jer je bio maji jedno po jedno udju u sobu vide ga i izadju .Tek,nakon skro mjesec dana su poceli dolazit pomalo dok smo ojacali.A ja nisam dva mjeseca nigdje mrdnila uh muko moja:((Al sve bude i prodje.Jedva cekam ljeto,sunce ,miris svjezine zima mi je prosla bila mrska prelezala je ko medouser posted image ...I ljeto nas cak zaobislo nisam nigdje plaho set__ala,ko ovaj nije sluso stalno plako te grcevi te krupica sta ja znam sta vec,pa nespavanje i tako nama prodje i ljeto.Al abd.ovo ljeto jedva cekam set__nju,,samo da nismo u kuci i ja sam zeljna vani biti dosta mi je kuce vise!!!!

uh felix pravo sam se umorila evo ruke mi se tresu od dansnjeg dana. Moji rodjaci su vec dosli i prosli a moje i dragoga mi drustvo samo sto su poceli sa dolascima. Al neka svidjaju mi se njihovi obicaji  oni ne sjede previse i bebi donose samo zlatouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image salim se naravno
ena23: nebih komentarisala za vase spavanje jer ti mene znas kakva sam kad sam nenaspavanauser posted image user posted image user posted image user posted image Evo ja prijavljujem moju kcerku za tvog sinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moze???

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18614
23.3.2010 23:02:12   
amela2208

user posted image

masallah vid ga sto davi ovog majmunauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  isti je Ervin na tebe se ne lici uopsteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zene nemojte da se raspravljamo i svadjamo oko malog E eninoguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 18615
23.3.2010 23:42:58   
Anoniman
drage moje,
vidim prica se o kaki... ja sta mi dozivjesmo nocas... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bili na sijelu, u jednom momentu "osjetim" ja da su "gace" moga E pune... hajde reko da presvucem dijete... i stvarno raspakujem ga kad on se pofino ukakunjio... taman ga izbrisala i hocu da mu stavim drugu pelenu, a on ce fino opet da se "istrese" ali na kauc... jaoooooo.... kriza i katastrofa... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a curice od djevera mi okitile se da gledaju kako ga presvlacim, pa kad ugledase sta uradi, bjez jedna preko druge i sve galame "kakio se kakio se!!!"

ena, ljepoto... user posted image user posted image  masallah nam druga... pa veliki momak... ma bice cura za njega samo da izabere... masallah po 100 puta... ljepotan mali medeni...

amela draga... user posted image   user posted image kako si, kako nam je Sarica??? ljubite nam djecu medenu...

(odgovor članu amela2208)
  Neposredna veza do poruke: 18616
24.3.2010 0:53:14   
malena_t
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

sta kaki...ma  hajde  i kod  nas  ti  je  tako..smrdo  jedan..nekad  me  stid  u  set__nji  kad  se  oblak smrada  digne  za namauser posted image user posted image user posted image

I mene i mene user posted image user posted image user posted image Nekad zna i pet puta dnevno napuniti pelenu user posted image Ne znam gdje mu to sve stane user posted image

Moram ga i pohvaliti malo. Ukinuli smo večernji podoj bez ikakvih problema. Poslije kupanja popije mlijeko i zaspi sam u krevetu user posted image Prešli smo i na jedno spavanje preko dana. Dva i po do tri sata. Ma milinauser posted image

I mama se konačno izvadila iz rođendanskog haosa i sad je veoma sretna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 18617
24.3.2010 7:45:29   
Meri29
Jutroooo user posted image Pricate o kakicama, mene je jedna upravo probudilauser posted image user posted image

Ena momak je presladak, cak mu ni snalica ne smeta user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 18618
24.3.2010 8:49:27   
dafri
jutro,
vidim da su male guze aktivne,posebno kod Bambiuser posted image user posted image user posted image
ena dečko je medić medeni

i dalje kiša,pravo sumorno,ja sam jedva ustala a danas moram kod zubarauser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 18619
24.3.2010 9:02:20   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: dadada
ja ovaj enin post ignorisemuser posted image user posted image

Vala i ja isto user posted image

Upravo je Minja prolila punu šalicu kafe po tepihu...a ja još makla šalicu na pod pored stola jer stoji pored mene i samo ruši stvari sa stola (šalica bi obično bila prva) i onda sam je na tren morala spustiti na pod samo da uzmem nešto iz kuhinje...ma, nisam joj ni ledja okrenula već ju je snimila, prosula ijoš onaj toz melja po tepihu....zadala se pravo user posted image user posted image user posted image user posted image Ali nema frke, dodje čiko i za 5KM sve fino očisti tako da se mama ne pegla više oko silnih fleka na tepihuuser posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18620
24.3.2010 9:04:29   
Mya_81 RR

user posted image

Ma, šta fali šnali...zajedno će s curom mijenjati i praviti frizure user posted image

A slatkiš pravi i meni više liči na tm...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 18621
24.3.2010 9:14:33   
Anoniman
jutro
Mi smo rano zaspali a rano i ustali jednom se budili jeli oko pola 5.Dva put je bilo dodavanje cuce
Dan,je tmuran bas mogla sam jos spavat al et nece A.
Ena.Maleni je medenuser posted image user posted image A snala je slatka u kosici.
Nije to,nista sveki A.stavlja stalno viklereuser posted image user posted image tako je smjesan kad ga donesu odozdo boze mili..A i mama obozava da ga oblaci skro kao curicu volim sve boje osim plaveuser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 18622
24.3.2010 9:27:14   
Anoniman
http://img715.imageshack.us/img715/3119/1000643.jpg
uspjela sam heheh...Evo mog anela,,...

< Poruku je uredio felix -- 24.3.2010 9:31:22 >

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 18623
24.3.2010 9:34:18   
salmy
Jutro za sve bebice i velike momke!!!! mi smo super kupali se sinocuser posted image user posted image user posted image user posted image mogu li se zenice sa bebe 2009 prebaciti na sunetuser posted image user posted image user posted image
imam jedno pitanje za mame koje su caparapa!!!
hvala Vam ljubimo vasssuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18624
24.3.2010 9:36:08   
Anoniman
pitaj salmyuser posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 18625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  743 744 [745] 746 747   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  743 744 [745] 746 747   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *