emma.L
|
Mi smo jučer jeli za doručak "drobu" (kako vi zovete kruh i mlijeko? postoji li ovdje neki drugi izraz? ), za ručak juha sa piletinom i brokolijem, užina banana, a za večeru pura sa maslacem, mlijekom i pavlakom. Danas je za doručak kruh, ABC sir i kamilica, za ručak je kuhani krompir i piletina u bijelom sosu, za užinu kuhane marelice i šljive sa kivijem i plazma keksom, a večeru ćemo smisliti već. Inače za vikend je bila juneća juha, pa pura, pa grah, prženice sa sirom, monte, svašta nešto - mama pojma nema kojim redom jer je preko dana bila kod nane, a znate kako je kod nana- samo nek se jede . Daja_sa, Ema jako voli luk, sinoć je u 9 sati MM jeo i sebi izrezao luka. Mi se već počeli spremati za spavanje, a ona navalila 'juka, juka' i dao joj je tri komadića, koja je ona što pojela što isisala . Ja razmišljam kako će joj stomačić podnijeti pred spavanje, a ona k'o velika- i sve ciči od radosti. Ovo za tunu, slažem se sa Lejlom. Ne zbog olova (mislim da je živa problem, ali možda je i olovo, ne znam zaista), ipak je to konzervirano. Još Emi nisam dala paštetu niti išta iz konzerve, nego se spremam napraviti joj namaz neki, mislim da je Hanady govorila negdje o domaćim paštetama. Ja sam mislila na svježu/zaleđenu tunu ako je nađem?