|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kisobran kolica
22.2.2010 23:17:04   
Anoniman
Joj, ma znam da su skupa, ali drago mi je da si potvrdila da su lagana i da se lako njima upravlja, jbg, bojim se da kupim neka jeftinija i onda svake godine jovo nanovo, a ko zna da li ce se uopce zeljeti voziti kad prohoda pa sam onda donja kao se izvalim puno za kolicauser posted image , ma nemam pojma, uvijek pogresno odlucim, a cijena je svima bitna naravno ali eto ja otkidam od svojih ustauser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 301
23.2.2010 0:27:19   
Lejla Ka
Mi kad smo kupovali kišobran, a bilo je to davno (prije PDV-a user posted image ) kupili smo Neonato-va i stvarno su nam bila dobra. Sad ih koristimo za malenog, nisu ni malo ostarila niti se oštetila. Relativno su lagana i jednostavna za rukovanje. Mi smo dali tada nekih 150KM. No kako sad vidim cijene su tako vrtoglavo skočile da mi sigurno ne biste vjerovale da je 2005 godine Chiccov komplet C1 koštao 800KM.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 302
23.2.2010 16:20:23   
chicco mama
mi imamo upravo ta chiccova i ja sam prezadovoljna ko pero su a i u malo se sklope pa su super i kad se pođe na more.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 303
23.2.2010 17:02:41   
škorpija
No kako sad vidim cijene su tako vrtoglavo skočile da mi sigurno ne biste vjerovale da je 2005 godine Chiccov komplet C1 koštao 800KM.

čini mi se da sad ovaj komplet košta 1500 KM, stvarno previše

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu chicco mama)
Neposredna veza do poruke: 304
23.2.2010 18:19:06   
Romali
Sahara, ti si pitala za Chicco lite way?
Mi ih imamo, moj bembeli ima oko 17 kg sada, a vozao se u njima do neki dan. Sad je hladno pa su šetnje brze i kratke. Samo ta kolica namaju 5kg, nego 7kg, čini mi se. Svejedno, lagana su i dalje, meni su zakon. Naša su plavo-žuta, patriotska user posted image

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 305
23.2.2010 18:49:42   
Anoniman
ja sam neki dan uzela ova

user posted image

marka bubuuser posted image cini mi se da je to TL marka...sasvim su solidna, a za razliku od onih.... laganaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image prsvo su mi super...pravo sam happyuser posted image user posted image

(odgovor članu Romali)
  Neposredna veza do poruke: 306
23.2.2010 22:49:55   
mojbebac
dadada super su ti ova kolica, bas mi se svidjaju ..... u kojoj boji imaju i ako mozes napisati cijenu please!!!!!

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 307
24.2.2010 20:18:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image

marka bubuuser posted image cini mi se da je to TL marka...sasvim su solidna, a za razliku od onih.... laganaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image prsvo su mi super...pravo sam happyuser posted image user posted image

Opa, decko nam se ponovio, moramo i mi kupiti jedna crvenauser posted image
Romali,chocco mama,hvala vam na info o kolicima, trenutno ih u chiccu nema, pa kad stignu obici cu i isprobati sve opcijeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 308
24.2.2010 20:40:59   
Mya_81 RR
Dadada, i mene zanima cijena tih Bubu kolica...baš dobro izgledaju, a koliko vidim nema ih na TL web stranici....doduše, stranica im je i inače jako loša jer nema dosta toga što se može kod njih kupiti...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 309
24.2.2010 22:28:09   
Anoniman
evo dadade...evo meuser posted image user posted image ...nisam vidjela...sorry...e, za boje nisam pitala jer mi se ova pravo svidjela ...cini mi se da sam vidjela i crvena. Kostaju 200 KM tj. 199,90

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 310
24.2.2010 22:42:21   
mama Nataša
mi smo svojevremeno u FIS-u kupili obična najobičnija kišobran kolica, mislim da nisu ni 50 KM bila i super su nam poslužila, sad oprana čekaju ovog malenog i proljećeuser posted image

Ja iskreno ne bih davala 200KM za kolica :S

veliki dječak 16.10.2004.
i mali dječak 16.08.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 311
24.2.2010 23:59:12   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: škorpija

No kako sad vidim cijene su tako vrtoglavo skočile da mi sigurno ne biste vjerovale da je 2005 godine Chiccov komplet C1 koštao 800KM.

čini mi se da sad ovaj komplet košta 1500 KM, stvarno previše

user posted image  
Nešto kontam, zašto ne bi čovjek kupio neka polovna, ali od poznatog kupca (konkretno vi ovdje između sebe) ako nema opciju da posudi od rodbine? I stvarno takve stvari ako imate od koga treba reciklirati dok se ne pokvare, stvarno su nerazumno skupe.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 312
25.2.2010 8:10:35   
mama Nataša
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Nešto kontam, zašto ne bi čovjek kupio neka polovna, ali od poznatog kupca (konkretno vi ovdje između sebe) ako nema opciju da posudi od rodbine? I stvarno takve stvari ako imate od koga treba reciklirati dok se ne pokvare, stvarno su nerazumno skupe.

Dobro kažeš dragauser posted image

Zato ja i tražim ovde, doduše ogradicu, al niko se još nije prijaviouser posted image

veliki dječak 16.10.2004.
i mali dječak 16.08.2009.

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 313
25.2.2010 11:21:49   
škorpija

Eh da mi je ova pamet tad bila sigurno bih uzela neka dobra očuvana polovna,svakako se gotovo sve skida i pere, al valjda s prvim djetetom svi pravimo takve greškeuser posted image .

mama nataša, ja nisam kupovala tu  ogradicu jer su mi sve nekekve male bile,  već kupim u TL bubu putni krevetić koji košta 80 Km i stvarno je prostran i ajdin se  njemu sad voli igrati, ubacim ga unutra, nabacam igračaka i ekstra, ima mrežice sa dvije strane i vidim ga šta adi a o on kuži meneuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu mama Nataša)
Neposredna veza do poruke: 314
26.2.2010 14:39:04   
lirio

user posted image

gdje mogu kupiti ovakva kolica? ima li ih u Sa u Mercatoru? kod nas u Ze chicco zatvoren a jaaaaako želim upravo ova...i ovu boju..

Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...

(odgovor članu Emina*)
Neposredna veza do poruke: 315
27.2.2010 17:36:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lirio

user posted image

gdje mogu kupiti ovakva kolica? ima li ih u Sa u Mercatoru? kod nas u Ze chicco zatvoren a jaaaaako želim upravo ova...i ovu boju..

Mislim da sam upravo ova danas vidjela u centru ne u merkatoru...znaci chicco prodavnica kod city puba...kostaju 190 KMcica

(odgovor članu lirio)
  Neposredna veza do poruke: 316
3.3.2010 16:58:51   
lirio
a da li je neko vidio gdje ova chiccova kolica...isto su Chicco Ct 0.6 Stroller samo što im je ovaj gornji dio zaobljen...gledam na netu, u UK koštaju - ova ravna(cady) oko 50 funti a ova zaobljena(astral) oko 60 funti...čini mi se da sam vidjela kod realove ova kolica...samo su bež čini mi se...

Chicco Ct 0.6 Stroller Astral
user posted image

Chicco Ct 0.6 Stroller Cady

user posted image

a i ova su mi preslatka, samo mislim da ih kod nas nema...OBaby atlas stroller...koštaju oko 60 funti...PRESLATKOuser posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 317
3.3.2010 18:02:10   
Anoniman
Lirio, jesi li ti dobila moju poruku? jesi nazvala chicco? jesu li to ta?

(odgovor članu lirio)
  Neposredna veza do poruke: 318
3.3.2010 23:44:05   
Anoniman
U SA u chiccu nema kisobran kolica, cekaju novu robu, ja isto cekam da vidim uzivo i isprobamo pa da konacno odlucimo to ili brevi.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 319
4.3.2010 10:14:52   
mojbebac
i mi smo u potrazi, ova sto je dadada kupila su mi ekstra, ali malo prevelika za nas, jer nam je gepek jako mali, pa mi trebaju neka manja, da zauzmu sto manje mjesta kad krenemo na put, tako da bi nam svaki savjet dobro dosao .....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 320
4.3.2010 12:52:16   
Amela83
Mi smo nasem bebiju prije 15-ak dana kupili Cam-ova kolica, model Flip i pravo smo zadovoljni. user posted image

http://www.camspa.it/#/en/products/cat=002/prod=125

Jest da nisu bas lagana - teze 7,9 kg (slican model kao ona Bubu Tango Navy od 130 KM u TL-u, samo malo kvalitetnija izrada). Ali meni nije bitna tezina vec da ne zauzimaju puno prostora u prtljazniku (moja harabatijauser posted image Graco Ultima zauzme cijeli prtljaznik). A ova su ipak i laksa za 4,5 kg od Ultime, sto nije za zanemariti.

< Poruku je uredio Amela83 -- 4.3.2010 12:54:07 >

Mamina sreća *09.03.2009*

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 321
4.3.2010 12:59:58   
mamina princeza
Ako je nekom vrijedna informacija  - Chico kisobran kolica ponekad budu u apoteci preko puta Markala (mislim da je Eurofarm apoteka al nemote me uzeti cvrsto za tu rjecuser posted image ) Nemam pojma koji su tip al posljednji put kad sam isla u ovu apoteku bila su .... Ako budem prolazila vidjecu i pitacu kolko su . 

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Amela83)
Neposredna veza do poruke: 322
4.3.2010 13:48:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

U SA u chiccu nema kisobran kolica, cekaju novu robu, ja isto cekam da vidim uzivo i isprobamo pa da konacno odlucimo to ili brevi.

sahara, ja sam ova sto je postavila lirio (ova prva slika) vidjela u chiccu u gradu...zar to nisu kisobranuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 323
4.3.2010 14:04:26   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image

Mi imamo roza....od ljeta....full zadovoljna sam....user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 324
4.3.2010 18:56:43   
lirio
e ženice moje, ja džaba klapala u Sa...bila u tom Chiccu u gradu i znate šta????...kolica se prodala prije 2 dana...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kad se nisam ranila..kupila par stvarčica na sniženju i put pod noge za Zenicu...a tako želim ta kolica...mm mi kaže da će on pogledati u S. Brodu, i tamo ima  chicco pa mi kupi ako bude...ne znam šta mi je...mm kaže šta si vidjela na njima, njemu beze skroz..a ja samo ta hoćuuser posted image user posted image user posted image ...imam ja kolica kao kod tebe dadada, bubu marka, samo nemaju onu traku preko prečke, ona što ide kroz sredinu, al su mi glomazna, zauzmu nam sav prtlažnik, a i poteška su mi za iznijeti na 3. kat..njih ću pokloniti jednoj frendici kojoj se sviđaju a ja hoći ova...ma bit će moja kad bi ih kupila na filipinimauser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *