Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 8.2.2010 19:19:58
Sonja
IZVORNA PORUKA: MELLI
IZVORNA PORUKA: škorpija
pih što se iznervirah po drugi put danas, ja inače fanatično pratim kalendar dohrane, a ajdin bio kod svekrve danas i kaže mi ona ja mu dala musake (prelivene s jajima i začinjene, a mi tek žumance malo probali )naravno kad sam ga odnijela rekla sam da je sit i da se smao poigraju s njim,ali džaba . nemam fakat više snage da se nerviram, jedino mi preostaje da im totalno zabranim da ga viđaju, al to mi baš nešto bezezeze. uf, ali ostatak je za temu svekrve, neću da vas davim
pretpostavljam i da su ti rekli : "Joj mi jeli,a on gledaaaaa ,traži jadan i mi nismo imali srca da mu ne ponudimo da proba "
Uh jesu mene ovakve situacije znale izbaciti iz takta
dobro je da nisam jedina sa ovim problemom
heheh eto hocete vi mene zezat za pastetu sad je musaka na repertoaru
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 8.2.2010 19:32:18
MELLI
IZVORNA PORUKA: teacher75
lana je danas napunila 4 mjeseca, pa namjeravam za mjesec dana (kad bude imala punih 5 i udje u 6. mjesec) da krenem sa dohranom. mozete li mi reci gdje ima ta neka tabela, kada se i kako sta daje, da sada ne trazim?
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 8.2.2010 19:47:34
marinčii
e da je meni bar biti malo opušteniji što se tiče te hrane,ja sam baš sva u strahu,jasno mi je da ako će biti alergičan bit će i sa 6 i sa godinu dana al opet se bojim
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 8.2.2010 20:27:32
delly
evo moja se malkice osula po trbuscicu pa sad neznam muci je donja 4. vidim zubic sad izbija pa kontam mozda je od zuba a mozda od piletine nista cekat cu da izbije zub pa opet dati joj piletine a tako ju je slatko jela
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 8.2.2010 23:27:20
shejla
mi smo danas jeli novu Babylove hapicu - voce sa vrhnjem, za dorucak rucak: kuhana puretina, krompri i brokoli vecera: jabuka i banana
vidim svi pratite kalendare nadohrane... Ja opet, nista to ne gledam... Pratila sma prvih mjesec dana, dok sam bila isprepadana "sta i kako?", i poslije sam odustala. Sada jedemo sve... Od ovih zabranjenih namirnica jeli smo cijelo jaje, sumsko voce, narandzu, paradajz... i fala Bogu sve OK
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 8.2.2010 23:30:34
Anoniman
Mi smo probali i žumance , svidjelo mu se naravno . Do sada nije ama baš ništa odbio sve jede. A isprobali smo: mrkva, krompir, blitva, špinat, karfiol, brokula, tikvica, riža, jabuka, banana, breskva, šljiva, kruška, jogurt, palenta, griz, ABC sir, mlijeko, žumance, mrvice hljeba, piletina, teletina, plazma keks, frutolino.... i danas keksolino. Aaaaaa vidi spiska, pa svašta smo probali
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 8.2.2010 23:34:42
Apotekarka
Mi smo probali mrkva,brokula,karfiol,krompir, jabuka,kruska,visnja,marelica,breskva,banana palenta,mrvice kruha,petit keks,plazma,rezanci sa supom,kukuruz u kasici,riza, piletuna,teletina,janjetina,puretina, puding,kinder cokoladicu(samo ponekad) frutolino i rizolino,mlijeko i griz
< Poruku je uredio Apotekarka -- 8.2.2010 23:35:25 >