Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 30.1.2010 10:41:47
Sonja
ej drage da vas pitam kako vi pravite spinat? ja sam mu do sad pravila na mlijeku pa onda to pojede sa malo hljeba kako vi pravite i jel jos sta uz to ide.. nadam se da cete mi brzo odg.jer sam kontala sad da mu pravim
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 30.1.2010 11:25:52
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ivanak
Pa meni isto pije oko 600 ml, nekad hoće i više da pije....
ja sam skoro racunala koliko popije ad u toku dana i sa jednim hranjenjem ili 2 puta u toku noci zavisi kako se budi izadje oko 870ml ,i plus 2.obroka GH.
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 30.1.2010 11:37:20
Anoniman
bogami jede ko nikad jos nisam sabrala dva obroka s budjenjem oko 2i 6to pojede po 150ml. a podani po 190ml do 200ml zavisi kako kad nekad i 150ml.uvijek jede poslije kasice .A gdje su cajevi to neracunam to izmedju obroka Jede hb.neureklo se.kako sam presla na bebimil punooo vise jede i sladje nego aptamil. Koliko minjica pojede kolicinski ad.?
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 30.1.2010 19:15:33
mnn
moj za doručak pojede malo mlijeka i kašicu vočnu sa žitaricama, ručak meso i puno povrča.medju obroke jede kašice vočne manje...i za večeru još jedna kašica i kasnije mlijeko...moj alex bi mogao jesti stalno da mu dam..on je svakih 2h i prije gladan... ali je dosta aktivan..
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 30.1.2010 21:10:22
luna77
IZVORNA PORUKA: Mya_81
IZVORNA PORUKA: felix Koliko minjica pojede kolicinski ad.?
Popije 4 x 180 ml + dva čvrsta obroka
i mi ali 3 obroka 5 velikih žlica otprilike jer sve pravim od povrća mrkva,krumpir,brokula,cvjetača,špinat a voća najvise jabuka ponekad banana kruska nam neodgovara
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 31.1.2010 9:01:21
Sonja
ej onaj dan ja napravila spinat na mlijeku i jedva nesto malo pojede pa mu ja u to stavim malo mesa i rize i mrkve ..e onda se bas najeo ovaj moj je bas mesojed nece nista bez messa
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 31.1.2010 19:21:21
Anoniman
mi smo danas probali,voce znaci skuhala,jabuku,krusko i posle u to dodala keks (plazmu).I nije htjeo neznam sto(((( mozda sto ga stomo danas muci nije mogao kakit... Probat,cu jos sutra al me znaima dali bi,smjela mu dat keks s obicnim mlijekom ,malo u zdjelici .Nesto se bojim mesnja mlijeka najvise reakcije inace jedemo svoj ad.. pa sad bi mu smjela dat to jedan obrok? danas sam ostavila A isla u kupovinu sa sveki,,kad sam dosla ona njemu daje malo na prst slaga ,,jela ona kolac pa mu malo na vrh prsta davala pitaj boga sta jos daje dok nas nema((((
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 31.1.2010 19:44:03
ivanak
Ne volim ni ja da mu se daje neke stvarčice koje nemaju veze s vezom za tako male bebe. Pa ja mu obično mlijeko razblažim sa vodom i on to bez problema pije. Moj to voli. Ne znam, pokušaj sutra, možda je radi pupe pa je nervozan...
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 31.1.2010 21:16:48
Anoniman
koje mlijeko razblazis s vodom.Ja sam davala i frutolino,sa obicnim mlijekom a nije htjeo davala sam megle 2,8% Koliko,vode,da stavim odnosno da bi razblazila mlijeko.
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 31.1.2010 23:46:00
iv@ncica
imas frutolino extra-pravis ga s vodom , a vec ima ad mlijeka u sebi..evo i ja ga nasla..bas se obradovah..probat ce mo ga ujutro felix-mi jos nismo probali mlijeko..cekat ce mo jos malo...a ja mu ubacim mljevene plazme u kasice ili mu napravim onu baby first milk pap..ona ti nije jaka, ima mlijeka u sebi, bebe je vole pa mu ubacim jos u nju kasiku plazme da mi bude gusce i ukusnije..ma sve spuca..a moues i svjezeg voca zgnjeciti i dodati..jer ti je bebac manji od mog..zato sam ja kupovala ove hrane sto se prave s vodom..a imaju mlijeka u sebi..evo nasla sam neku humaninu hranu s keksom -ima mlijeko u sebi a pravi se s vodom u merkatoru, jel neko probao ? ..sve cu probati, ali ne jos tetrapak mlijeko..nekako mi rano
< Poruku je uredio iv@ncica -- 31.1.2010 23:51:29 >
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 1.2.2010 11:44:55
škorpija
jučer sma bila u DM i došle su im neke nove kašice,u kutiji, marke babylove, ja sma ajdinu uzela griza sa bananom i pravo mu se sviđa. ova se pravi s vodom, ali ima i onih koje se prave s mlijekom. glavnom nisu ni skupe