Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Trenuci nježnosti pred bebom/djetetom 22.1.2010 1:04:26
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Amrino RR
Prvo- Anonimna (ona prva) nije napisala jeli dijete u tom trenutku spavalo ili ne... Drugo- znate da se sada fino moze vidjeti ko se krije iza tog "anoniman" Trece- ja ne spavam mada bih trebala... .
nemoj nas samo kaznit pretjerale smo noćas
RE: Trenuci nježnosti pred bebom/djetetom 22.1.2010 1:08:45
veeseelaa
Prvo- Anonimna (ona prva) nije napisala jeli dijete u tom trenutku spavalo ili ne... Drugo- znate da se sada fino moze vidjeti ko se krije iza tog "anoniman" Trece- ja ne spavam mada bih trebala... .
RE: Trenuci nježnosti pred bebom/djetetom 22.1.2010 1:10:18
Hanady RR
pa u pravu je smoa ja znam kako moja vazda škilji na jedno oko nebi ja da rizikujem pa da bude ko kod moje kolegice kad se zakhalo pravo mala stoji u krevetu i kaže ''Pusti moju mamu''
RE: Trenuci nježnosti pred bebom/djetetom 22.1.2010 1:11:52
Amrino
IZVORNA PORUKA: Hanady
pa u pravu je smoa ja znam kako moja vazda škilji na jedno oko nebi ja da rizikujem pa da bude ko kod moje kolegice kad se zakhalo pravo mala stoji u krevetu i kaže ''Pusti moju mamu''
OMG E odavno se nisam ovako ismijala....majko draga...Treba otvoriti novu temu "Koliko vas ima traume iz djetinjstva jer je vidjelo starce kako...razmjenjuju njeznosti?"
RE: Trenuci nježnosti pred bebom/djetetom 22.1.2010 1:14:38
Hanady RR
ma i šta smo navalile na ženu ...hajd sad isprišajte mi čega se vi sjećate kad ste imale 7-8 mjeseci...
to isto ko ono kao joj znaš kako bebu bole zubi kad rastu...kaže moj zet...hajd ba popustite otkud mi znamo kako boli...ko se jeća kako ga bolilo kad su mu zubi rasli
RE: Trenuci nježnosti pred bebom/djetetom 22.1.2010 1:15:04
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: milenium
e vesela ti se izda skroz
RE: Trenuci nježnosti pred bebom/djetetom 22.1.2010 1:21:05
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Hanady
ma i šta smo navalile na ženu ...hajd sad isprišajte mi čega se vi sjećate kad ste imale 7-8 mjeseci...
to isto ko ono kao joj znaš kako bebu bole zubi kad rastu...kaže moj zet...hajd ba popustite otkud mi znamo kako boli...ko se jeća kako ga bolilo kad su mu zubi rasli
KOmu trenutno rastu osmice kao meni sada zna kako boli.... Itekako jaoooooooo
RE: Trenuci nježnosti pred bebom/djetetom 22.1.2010 1:23:35
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: nikita
Ja se odo koprcat pa vi kako hocete,moj maleni svakako niš ne konta, gledo ne gledo
e nemoj tako...a čika Frojd...psihologija...ipak ti pažljivo vidiš kako se noaaa bake sjeća nisu to njoj pričali ona se baš sjeća
RE: Trenuci nježnosti pred bebom/djetetom 22.1.2010 1:28:36
noaa
remzy samo se ti smiji pa kad sutra budes pisala na temi potraga za starim forumasicama biti ce podug spisak/// gdje su nam noaa,hanady,nikita,milenium,acudesa.... moderatori ce da ti odgovore
RE: Trenuci nježnosti pred bebom/djetetom 22.1.2010 1:29:28
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: noaa
remzy samo se ti smiji pa kad sutra budes pisala na temi potraga za starim forumasicama biti ce podug spisak/// gdje su nam noaa,hanady,nikita,milenium,acudesa.... moderatori ce da ti odgovore
šejtane idi spavaj