Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Trenuci nježnosti pred bebom/djetetom 22.1.2010 0:10:18
Hanady RR
ja sam sad malo zbunjena...jel ova dva puta anoniman član i ledan lik...sve mi nešto duplo...
RE: Trenuci nježnosti pred bebom/djetetom 22.1.2010 0:27:01
Dida79
E svakakvih nas ima Cuj nismo se mogli suzdrzati pa kakav je to izgovor Zalim ali ja to ne kontam...Ok je se je poljubiti i zagrliti ali imati snosaj pred djetetom...Gluho i daleko bilo
RE: Trenuci nježnosti pred bebom/djetetom 22.1.2010 0:36:54
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tea lana
ja i moj muz se ne smijemo drzati za ruke Lana neda ne smijemo se ni ljubiti jer je to Lanin muz Mi ne slavimo godinjice Lana kaze da su to njihove godisnjice Lana kaze on je nas zajednicki muz ali se ne smijete cokati ako budes ja cu te zapaliti i ti ces dimiti Sreca pa nam da da spavamo zajedno u krevetu
Lana sjećaš se (iz psihologije) , ovo je Edipov (kod dječaka) odnosno Elektra (kod djevojčica) kompleks. I kako reče anoniman, prisutan je kod djece od 3-6 god (Freudov-a teorija). I moja Sara je imala tu fazu.....
< Poruku je uredio enisa_sara -- 22.1.2010 0:37:44 >
RE: Trenuci nježnosti pred bebom/djetetom 22.1.2010 0:39:30
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ma sve je za ljude na nekoj temi se samo baci par "čudnih" postova i onda se o njima mahala danima
baš čudno zaista kako ponekad na glupe postove trošimo snagu...al eto ti ''čudni'' postovi znaju baš bit bezveze. nekako mislim kad bi osoba bila prijavljena kao naša drugarica mi nebi ovako ''lajale'' već bi tom njenom porblemu drugačije pristupile. sve mi se više čini da reagujemo na anoniman nego na post ustvari.
RE: Trenuci nježnosti pred bebom/djetetom 22.1.2010 0:40:18
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: noaa
znaci moja Noa ce biti Elektra
pa ja...dobar film nema šta brinut
RE: Trenuci nježnosti pred bebom/djetetom 22.1.2010 0:41:50
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Hanady
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ma sve je za ljude na nekoj temi se samo baci par "čudnih" postova i onda se o njima mahala danima
baš čudno zaista kako ponekad na glupe postove trošimo snagu...al eto ti ''čudni'' postovi znaju baš bit bezveze. nekako mislim kad bi osoba bila prijavljena kao naša drugarica mi nebi ovako ''lajale'' već bi tom njenom porblemu drugačije pristupile. sve mi se više čini da reagujemo na anoniman nego na post ustvari.
svaka ti je zlatna Hanady, ma ti si pametna cura, svi se prok kad vidimo anoniman to sam primjetila na raznim temama
RE: Trenuci nježnosti pred bebom/djetetom 22.1.2010 0:43:23
Hanady RR
al ja jedva skontah jel jedna il dvije anonimne ovdje pa me to zaintrigiralo još više...al hajd uglavnom smirilo se...biće bolje drugi put
RE: Trenuci nježnosti pred bebom/djetetom 22.1.2010 0:46:26
Hanady RR
joj Hanady kako si ti pametna jos da smrsas gdje bi ti bio kraj
a biće biće it o samo polako dogovaram aerobik sa jednom forumašicom...samo da mami djecu uvalim...sve će biti na mjestu a sve viškove ima da istjeram iz svog života zauvijek...kad ja u mostar dođem ma nećete vi herke imat tako mali broj za mene.
RE: Trenuci nježnosti pred bebom/djetetom 22.1.2010 0:52:52
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: milenium
dva su anonimna ovde.e sad tko je onaj što studira psihologiju
neki stranac...mješa engelski i bosanski jel tako ačudesa
RE: Trenuci nježnosti pred bebom/djetetom 22.1.2010 0:59:50
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: acudesa
Kad nam pobrisu ove postove ima sve da budemo s jednom zvjezdicom ko pioniri
jojjjjjjjjjj
RE: Trenuci nježnosti pred bebom/djetetom 22.1.2010 1:02:39
Amrino
Prvo- Anonimna (ona prva) nije napisala jeli dijete u tom trenutku spavalo ili ne... Drugo- znate da se sada fino moze vidjeti ko se krije iza tog "anoniman" Trece- ja ne spavam mada bih trebala... .