Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Tnx new mama A hB stvarno je napredan. Dr-a pravo zadovoljna. A juce bili na kontrolnom UZ kukova. I tu je sve super. Sestre kazu mislile da mu je godina dana :)
moja beba je rodjena sa 3200gr a duga 51cm na rvoj kontroli nakon 1mj dobila je 1000gr a u drugom mjesecu dobila samo 600gr i sada 4.01 idemo opet na kontrolu pa cemo vidjeti !! kako je izvagam kod kuce dobila samo 600gr!!
mene zanima kako da dobija samo tako malo iskljucivo je dojim u prvom mjesecu kada sam dosla iz bolnice nisam gotovo nista jela nisam imala apetit i dobila vise nego u narednim mjesecima kada jedem
ako netko ima neko objasnjenje bit cu veoma zahvalna jer ovo mi je prva beba
moja beba je rodjena sa 3200gr a duga 51cm na rvoj kontroli nakon 1mj dobila je 1000gr a u drugom mjesecu dobila samo 600gr i sada 4.01 idemo opet na kontrolu pa cemo vidjeti !! kako je izvagam kod kuce dobila samo 600gr!!
mene zanima kako da dobija samo tako malo iskljucivo je dojim u prvom mjesecu kada sam dosla iz bolnice nisam gotovo nista jela nisam imala apetit i dobila vise nego u narednim mjesecima kada jedem
ako netko ima neko objasnjenje bit cu veoma zahvalna jer ovo mi je prva beba
ne znam da li si citala gore moj post..moja cura je rodjena isti dan kad i tvoja i ja se isto zabrinula zbog kilaze, sad ima 5400gr, prosle sedmice bile na kontroli i dr. kaze da super napreduje..otprilike 700gr mjesecno...dakle bezveze se brinemo, to je sve ok
evo i nas sa nase prve kontrole Dalal je rodjena sa 3400 gr i 52 cm , iz bolnice smo izasli sa 3290 gr a danas , nakon mjesec dana ima 4150 gr i 56 cm Doktorica prezadovoljna a i mama je ponosna na svoje sike
Mi smo u pon. bili na kontroli. B ima 11.700 g. Pošto nismo bili na kontroli od septembra, dobijao je po 700 gr. za ova 4 mjeseca. Nisu nas izmjerili Dr. i dalje tvrdi da je on "taman" i da mu ništa ne smanjujem (doji i ima 2 čvrsta obroka i 1 užinu).....
Mi danas bili na kontroli - Jusuf ima 6,900 Dug je 69. Za dva mjeseca je dobio 800 grama. Ja sam se odmah zabrinula, a pedijatrica je prezadovoljna, kaze da je zdrav i da je sve OK jer je udvostrucio porodjajnu tezinu. Nisam pametna
Mi danas bili na kontroli - Jusuf ima 6,900 Dug je 69. Za dva mjeseca je dobio 800 grama. Ja sam se odmah zabrinula, a pedijatrica je prezadovoljna, kaze da je zdrav i da je sve OK jer je udvostrucio porodjajnu tezinu. Nisam pametna
Ma on meni stvarno izgleda zdravo i uvijek je raspolozen, kad doji, mlijeko mu vazda curi niz obraze , znaci da mlijeka ima. Valjda on zna koliko mu treba. Doduse ne spava po danu, valjda i to ima svoje. Ma ne mogu da se opterecujem, hocu da uzivam u njemu dok je mali. A pedijatrica je Gordana iz DZ Omer Maslic, zena je za deset!