Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
rodjena sa 3100, 51 cm, izasla sa 2990, sad 3700 kg... danas mi rece pedijatrica da nije zadovoljna sto mi je beba dobila 700 g??? a kazu da je ok izmedju 600 i 800 zar nije? i da cu mozda morati ukljuciti dohranu, a beba super napreduje, vidim ja po odjeci, dobila obraze i podbradak... zdrava hvala Bogu...ne vjerujem ni da su je tacno mjerili jer je bila 51 cm duga kad se rodila a sad je po njima 50???danas mi dolazi patronazna da je fino izvaga i izmjeri...
plus na kosevu krivo napisali datume vakcine tj 2 razlicit datuma...svasta...eh da pedijatrica je uzas zivi nalupetala se svasta...kaze znate da vam dijete ima problem s nosom? a njoj smrklja u nosu, pa da mogu raditi vjezbe al ne moram za kukove, jer dijete mozda ne dozvoli i kad je pregledala radila vjezbe beba nije dozvolila i bilo joj je hladno pa je vristala jer je polugola bila u prostoriji u kojoj puse dok ona mene polako ispituje, uzaaaaas...i kaze ma ne svidja mi se sto beba ne dozvoljava vjezbe? pa da dlacice na trtici ima jer mora da sam ja uzimala hormonalnu terapiju u trudnoci, a ja nista nikad nisam uzimala, cak ni prije trudnoce, nisam nikad ni pilule pila...a koliko znam djeca mogu imati jos te dlacice neko vrijeme pa otpadnu ma uglavnom svasta, i za uz nas narucili za 2 mj...tako da cu otici privatno i kod pedijatra i na uz...katastrofa totalna
rodjena sa 3100, 51 cm, izasla sa 2990, sad 3700 kg... danas mi rece pedijatrica da nije zadovoljna sto mi je beba dobila 700 g??? a kazu da je ok izmedju 600 i 800 zar nije? i da cu mozda morati ukljuciti dohranu, a beba super napreduje, vidim ja po odjeci, dobila obraze i podbradak... zdrava hvala Bogu...ne vjerujem ni da su je tacno mjerili jer je bila 51 cm duga kad se rodila a sad je po njima 50???danas mi dolazi patronazna da je fino izvaga i izmjeri...
plus na kosevu krivo napisali datume vakcine tj 2 razlicit datuma...svasta...eh da pedijatrica je uzas zivi nalupetala se svasta...kaze znate da vam dijete ima problem s nosom? a njoj smrklja u nosu, pa da mogu raditi vjezbe al ne moram za kukove, jer dijete mozda ne dozvoli i kad je pregledala radila vjezbe beba nije dozvolila i bilo joj je hladno pa je vristala jer je polugola bila u prostoriji u kojoj puse dok ona mene polako ispituje, uzaaaaas...i kaze ma ne svidja mi se sto beba ne dozvoljava vjezbe? pa da dlacice na trtici ima jer mora da sam ja uzimala hormonalnu terapiju u trudnoci, a ja nista nikad nisam uzimala, cak ni prije trudnoce, nisam nikad ni pilule pila...a koliko znam djeca mogu imati jos te dlacice neko vrijeme pa otpadnu ma uglavnom svasta, i za uz nas narucili za 2 mj...tako da cu otici privatno i kod pedijatra i na uz...katastrofa totalna
draga, nista se ne brini..kilaza je sasvim ok, ne moze bolje dohranu niti slucajno ne uvodi, vec samo doji, doji i doji..isti slucaj je bio i kod nas, za mjesec je dobio cca 700 gr i nismo poslusali pedijatricu vec smo samo nastavili po svom tj. samo smo nastavili dojiti...evo jos dojimo i poceli smo papati od nedavno i "pravu" hranu
dlacice na trtici je i imao i Rafael i nestale su ne znam ni ja kad jer mu se guza udebljala i nisam nesto ni razdvajala malu guzu i zagledala ..dakle, sad ih vise nema...
Nemoj se brinuti beba ti je normalno dobila na tezini za ovo vrijeme a mashallah fino je i narasla . Moja se rodila sa 3,050 kg duga 51 cm.Sada ima 5,320 kg i duga je 57 cm.Pedijatrica kaze da je to super.
Leona gdje si se narucila za UZ? Mi smo vec jednom isli na Kosevo. Narucuje se telefonski 7 dana unaprijed i samo na pregled poneses uputnicu od pedijatra. I sad smo se ponovo narucili za srijedu bez ikakvih problema. Ako te zanima mogu ti poslati broj na PP.
Nemoj se brinuti beba ti je normalno dobila na tezini za ovo vrijeme a mashallah fino je i narasla . Moja se rodila sa 3,050 kg duga 51 cm.Sada ima 5,320 kg i duga je 57 cm.Pedijatrica kaze da je to super.
uh bas si me utjesila.. dakle moja cura je vise dobila na duzini a manje na kilazi..ma samo neka rastu i napreduju..masallah
Antonio je rodjen s 3700 a 52 dug a sad s 5,5 mjeseci ima 9 kg a duzinu mi nekad nisu mjerili, mniti ja a bome dug je...jos malo pa ce me prestici...Ne znam ni kako bi ga sama izmjerila a da bude tocno...
29.04.2013-29.10.2013...184 days For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...
leona81, preporučujem ti dr.Šefiku Delić-Hasanbegović, koja je radila u Vrazovoj, a sada se premjestila u ambulantu na Podhrastovima. Čak je sa sobom ponijela kartone svojih pacijenata (među njima je i moja kćerkica). Divna žena..., prijatna, strpljiva.
leona81, preporučujem ti dr.Šefiku Delić-Hasanbegović, koja je radila u Vrazovoj, a sada se premjestila u ambulantu na Podhrastovima. Čak je sa sobom ponijela kartone svojih pacijenata (među njima je i moja kćerkica). Divna žena..., prijatna, strpljiva.
i ja sam cula da je ova dr. sasvim ok...mi idemo kod dr. Aide koja nam je ovakva