Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 6.1.2010 12:15:48
mamina cura
Ako ce biti vise mama u petak - mozda bi bilo bolje. Samo termin bih malo pomjerila u 12 sati, jer vodim Timura logopedu u 11. Noor - mozes li ti u petak?
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 6.1.2010 15:54:37
malena sharena
Eh, ja vam se necu moci pridruziti u petak, dolaze nam gosti. Zao mi je sto vas necu upoznathhjul.jhgfrg.,mjhgfct.ngfztnnjfdgfgddf gf ttbnn - ovo je moj maleni Lijepo druzenje vam zelim!
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 6.1.2010 16:45:21
Noor
Ja nazalost necu moci, kao sto sam vec rekla, dolaze mi gosti, familija iz CG, pa cu biti zauzeta sa njima. Nadam se da cu moci doci na neko sljedece druzenje! Uzivajte!
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 6.1.2010 18:21:01
micica
Neka ce mi ga cura ukrasti- ne naseg Ajdina Pile malo. Vec se svadjaju zbog njega, lafcina ( hihihihi ovo je lavcina) Zene i ja bih rado da vas upoznam ali mi je to misija nemoguce. Ovaj moj razbojnik ne voli hodati, odmah pocne plakati i belaj. A nemam je bas nikome ostaviti. Nadam se da ce biti jos prilika da vas vidim P.S. Skorpijice, cuvaj nam cojkica medenog
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 6.1.2010 18:27:01
MinaMM
mi smo isti jaaako zainteresovani ali maleni nema jos ni 2 mjeseca pa nam je TC zabranjena zona . narucili smo sling pa se nadam da cu vam se moci pridruziti na nekoj novoj kafici. pusa svima pogotovo maminoj curi
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 6.1.2010 18:41:12
mamina cura
IZVORNA PORUKA: micica
Neka ce mi ga cura ukrasti- ne naseg Ajdina Pile malo. Vec se svadjaju zbog njega, lafcina ( hihihihi ovo je lavcina) Zene i ja bih rado da vas upoznam ali mi je to misija nemoguce. Ovaj moj razbojnik ne voli hodati, odmah pocne plakati i belaj. A nemam je bas nikome ostaviti. Nadam se da ce biti jos prilika da vas vidim P.S. Skorpijice, cuvaj nam cojkica medenog
Ma daj ne brini. Kada bi ja tako razmisljala nebih nigdje isla Dodji ti nama i vec ce neko cuvati malenog ili ga nosati Imaju veliku igraonicu po kojoj moze i puzati - nemojte mame zaboraviti pape za djecu koja dolaze. A za mame obavezne priglavke valjda sam dobro napisala