Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 31.12.2009 16:16:29
teacher75
Danas sam uspjela Lanu u skafanderu staviti u sling, nije bilo uopce tesko, cak cini mi se i lakse nego inace. skafander nije klizio, valjda zavisi od kojeg je materijala. setale smo od grbavice pa sve do vatre i nazad, sa pauzom u bbi. nisam se puno umorila, malo mi je bilo opterecenje na ledjima ispod ramena gdje je prebacen sling, al nije strasno. lana je po obicaju sve vrijeme spavala:)
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 31.12.2009 17:56:59
teacher75
ako bude lijepo vrijeme, eto i mene u pon. hocu da upoznam skorpiju, i ako se jos neko novi nadje:)) do tada cemo da vjezbamo sling, pa da se foliramo u pon.:)) ma sumnjam da bih i ja sa kolicima toliko odsetala, al sa slingom nekako lakse...samo kad se covjek navikne, super je
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 31.12.2009 19:40:34
Noor
Mi smo juce isli na vakcinu u slingu. Jao faca kad sam se pojavila u cekaonici punoj mama, svi zinuli, a ja se taman naostrila ako neko zucne. Jedna mama mi kaze "jao, pa nogice su joj skvrcene". Rekoh "ljepse je njoj nego vasoj bebici u skafanderu zakopcanoj do grla na +30". Dr je bila pozitiva, a poslije vakcine N se ususkala, nije plakala i odmah zaspala.
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 5.1.2010 12:35:47
mamina cura
Pa morali smo malo pozirati na rivi Ne znam da li je kasno za sutra ali srijeda ili cetvrtak? Oko 11 je mislim ok vrijeme. Bio je prijedlog da se ide u Grand na Ilidzi pa ako je previse daleko da ipak bude Mercator socijalno. Meni je svejedno jer smo motorizovana a mogu povesti i jos jednu mamu i bebu (stim da ponesete sjedalicu )
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 5.1.2010 12:56:35
anidla
skorpio zovi mene ako se sta dogovorite, posalji mi PP...ako se uskladim da i ja dodjem...samo meni je problem sto mm po citav dan bude na Bjelasnici pa ne znam zbog Noe...mm se obicno vraca oko 5 popodne
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 5.1.2010 13:11:10
mamina cura
IZVORNA PORUKA: anidla
skorpio zovi mene ako se sta dogovorite, posalji mi PP...ako se uskladim da i ja dodjem...samo meni je problem sto mm po citav dan bude na Bjelasnici pa ne znam zbog Noe...mm se obicno vraca oko 5 popodne
Svakako je obavezno dovodjenje bebija sa sobom Uzmi taksi ili te ja vodim ako si u starom gradu - nekoliko mama je tako doslo na prosli randevu
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 5.1.2010 13:23:07
Noor
Ja u cetvrtak imam goste, nisam sigurna kad stizu, ako bi kafica bila sutra (srijeda), bilo bi idealno. Mi takodje mozemo pokupiti jednu mamu iz pravca Ilidze.
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 5.1.2010 15:17:16
škorpija
evo gledam prognozu za sutra kaže oblčačno sa jakom kišom, a prekosutra oblačno i suho, a iako ću taksijem bebi će mi pokisnuti dok ga iznesem niz svoji 500 vanjksih stepenica . ja sam zato za opciju u četvrtak u 11 sati u merkatoru na socijalnom. ko je za, nek se javi