|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija
16.12.2009 18:59:45   
Lilly
Cestitam od user posted image user posted image user posted image user posted image
Sve najbolje slijedecih 9mj. pa i daljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

...oooO..................
.....(....)...Oooo.......
......\..(.....(....)......
........\_)....)../.......
...............(_/....

(odgovor članu brzamala)
Neposredna veza do poruke: 851
16.12.2009 19:12:51   
mina minka
smarija cestitam od srca uzivaj mila

(odgovor članu Lilly)
Neposredna veza do poruke: 852
16.12.2009 20:27:54   
mila132
Smarija bravo za tvojeuser posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 853
16.12.2009 21:26:29   
snowrose
IZVORNA PORUKA: smarija

zdravo cure samo da javim da je moja beta pozitivna.ja sam user posted image

user posted image user posted image user posted image Bravo za drugu inseminaciju.

Sve najbolje tebi i maloj mrvici od user posted image .

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 854
16.12.2009 22:09:24   
riba78

Smarija iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 855
16.12.2009 22:47:04   
Zoe

Čestitke i uživaj u user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 856
17.12.2009 13:58:49   
bubaze
smarija - cestitam od srca..super je vidjeti da se nesto desava, daje nadu i nama ostalima..
samo da prijavim da sam juce radila propuhivanje jajnika kod balica u tuzli, nije nista boljelo i naravno, nalaz je odlican..tako da sam upravo kompletirala sve nalaze, i svi su mi super, jednako i kod muza..jedino sto ne stima - nema bebe..

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 857
17.12.2009 18:13:23   
smarija
to je super da su nalazi kod oboje u redu sad se probajte opustiti i eto jedne user posted image ,i ja nisam nesto puno vjerovala pa sam uspjela

(odgovor članu bubaze)
Neposredna veza do poruke: 858
17.12.2009 18:16:56   
anuska08
SMARIJA, ČEEEESTITKE od srca!!!! Predivno!! Uživaj u user posted image , nema ljepšeg osjećaja!user posted image user posted image user posted image user posted image

Vjerujem u anđele jer jedan sniva u mom naručju!

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 859
17.12.2009 18:42:36   
tri srca
SMARIJA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 860
17.12.2009 20:46:46   
dana8
smarija  iskrene cestitke user posted image user posted image user posted image ...
Zelim ti stvarno sve naljepse.
Ja evo jos cekam danas je 9 dan od inseminacije pa cemo vidjeti.
Al ti si nam ipak sad ulila nadu i nadam se da cemo akoboga sve mi uspjeti.

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 861
17.12.2009 22:15:26   
anuska08
Dana8, držim ti fige da si i ti user posted image !!!user posted image user posted image user posted image

Vjerujem u anđele jer jedan sniva u mom naručju!

(odgovor članu dana8)
Neposredna veza do poruke: 862
17.12.2009 22:25:18   
smarija
drage moje jos jednom vam puno hvala na lijepim zeljama,naravno da cete sve uspjeti samo se treba opustiti maksimalno znam da je tesko i sama sam to prosla zadnjih 7 godina koliko ima do zdravstvenog problema duplo veci problem je psiha,ja sam zadnji put otisla maksimalno opustena na inseminaciju,doduse nisam stigla ni puno razmisljati jer je sve odradjeno na brzaka to sam vec i pisala i eto uspjala sam.od user posted image vam zelim puunooo user posted image svim curama koje su borbi za user posted image ,jer to ste zasluzile.

(odgovor članu dana8)
Neposredna veza do poruke: 863
18.12.2009 10:48:07   
Dragička
smarija čestitam od srca

ni moj drugi pokušaj nije uspjeo

2x AIH=0
3x IVF=0
nada umire zadnja

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 864
18.12.2009 11:09:16   
smarija
Dragicka zao mi je ali nema stajanja ponovo u borbu

(odgovor članu Dragička)
Neposredna veza do poruke: 865
18.12.2009 12:23:23   
tri srca
Dragicka, imamo odlicne primjere uspjesnih oplodnji,hvala Bogu.Zato nema odustajanja,ides naprijed kao da ti se nistaj nije desilo.Progutaj bol,jer negdje iza ugla,mozda bas tebe ceka neka nova sansa i napokon srecauser posted image .
Evo i ja sam kao na iglama, radila sam ICSI i sada cekam da prodje tih famoznih 14 dana do kontrole bete.Nemam nikakvih signala,osim sto me grudi bole,vjerovatno od hormona.Prijateljica koja je zajedno samnom radila ICSI prokrvarila jos prekjuce,provjerila betu-jako niska.
Tako se bojim rezultata...

BOŽE OLAKŠAJ, A NE OTEŽAJ. BOŽE ZAVRŠI S DOBRIM. AMIN.

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 866
18.12.2009 22:48:35   
amina24
ništa se ne  brini bi će to sve ako Bogad u najboljem redu. Ja sam za razliku od tebe u velikoj brizi i ne znam šta da radim a nikog nem ada mi odgovori...user posted image

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 867
18.12.2009 22:57:44   
amina24
Nisam to radila, ali me danima muči jedna za mene velika stvar, javljala sam se na sve forume ali bez uspjeha,niko ne odgovara,vjerovatno ću sada fuliti temu ali stvarno više ne znam šta raditi. Imaš li ti iskustva sa trudnoćom odonosno prvim sumnjama i simptomima?

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 868
19.12.2009 8:10:54   
baby_joy
IZVORNA PORUKA: Dragička

ni moj drugi pokušaj nije uspjeo

Dragička žao mi je user posted image  nadam se da će ipak biti treća sreća.

(odgovor članu Dragička)
Neposredna veza do poruke: 869
19.12.2009 8:32:40   
smarija
zdravo rado bih ti pomogla ali mi nije jasno sta je problem napisi sta te muci detaljnije a po pitanju trudnoce ja sam svjeza trudnica pa ako ti mogu pomoci slobodno pitaj sve sto te zanima

(odgovor članu amina24)
Neposredna veza do poruke: 870
19.12.2009 16:04:33   
ena0002

IZVORNA PORUKA: amina24

Nisam to radila, ali me danima muči jedna za mene velika stvar, javljala sam se na sve forume ali bez uspjeha,niko ne odgovara,vjerovatno ću sada fuliti temu ali stvarno više ne znam šta raditi. Imaš li ti iskustva sa trudnoćom odonosno prvim sumnjama i simptomima?

Amina dobro dosla user posted image . ako sumnjas da si user posted image sacekaj dan kada ti user posted image treba doci pa uradi test. Nemoj se previse zamarati simptomima user posted image

(odgovor članu amina24)
Neposredna veza do poruke: 871
20.12.2009 12:18:27   
Leva
Dragicka zao mi je mila user posted image
Ti si jedna hrabra zenica i ubrzo ces na novi postupak. Neka bude treca sreca user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 872
22.12.2009 11:12:04   
mina minka
dragicka ima nade za sve nas i bice abd

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 873
22.12.2009 13:28:44   
Lilly
Dragicka, glavu gore - jednom mora da uspije!!!user posted image
Meni se blize plodni dani pa sam ponovo optimisticna a to ce da traje sve do pocetka novog ciklusa koji onda pokvari sve planoveuser posted image ...Nadam se da nece doci!user posted image

...oooO..................
.....(....)...Oooo.......
......\..(.....(....)......
........\_)....)../.......
...............(_/....

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 874
22.12.2009 20:30:57   
mina minka
lily drzimo ti fige da ne dodje

(odgovor članu Lilly)
Neposredna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *