|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: sto za cetvoro
18.12.2009 22:51:20   
Skvo RR
Hej, zene iz moje grupeuser posted image , poslala sam vam PP sa detaljima! Medju namauser posted image , izgleda da imamo i posmatrace na stolu za 4user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 726
19.12.2009 12:54:36   
Anoniman
ja očekujem svoje gošće ...predjelo gotovo a glavno jelo je u rerni peče se...uspjela sam sve stići samu sebe sam iznenadilauser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 727
19.12.2009 14:48:08   
Skvo RR
Ja sam evo slatki dio rucka za sutra zavrsilauser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 728
19.12.2009 17:50:15   
w.pooh
Gotovo još jedno divno druženje user posted image user posted image Breskva svaka čast user posted image user posted image dekoracija i hrana su bili fantastični user posted image user posted image Ovaj put su dječica malo manje slušala ali opet nam je bilo lijepo..i da upoznali smo Ivanu koja je isto superuser posted image user posted image
dekoracija
user posted image
predjelo ( user posted image ne vidi se baš najbolje)
user posted image
glavno jelo
user posted image
desert
user posted image
user posted image
Breskva hvala user posted image user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 729
19.12.2009 18:00:06   
mamine oci
user posted image user posted image user posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 730
19.12.2009 18:04:11   
Nunichi
Evo i mene, jedva nesto po ovoj salaukovini. user posted image user posted image
Bilo je odlicno, hrana je bila bas po mom ukusu, eto skolska naredni put za mene isto mozes spremiti. user posted image
Muffini sa spinatom, mmmm... palacinke sa fasiranim mesom, zapecene, opet mmmm, ruska salata, kolac s visnjama, ma sve sto voljem. user posted image
Sto se i vidjelo po mom tanjiru. user posted image

Lijepo je bilo, ali... nasi pilici su bili i vise nego nervozni svi redom. user posted image Malo su nas slomili, ali nije to tema. user posted image
Breskva, hvala jos jednom, bilo je prekrasno sve.
Ljubac!
user posted image

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 731
19.12.2009 18:08:00   
Nunichi
user posted image

user posted image
user posted image

< Poruku je uredio Nunichi -- 19.12.2009 18:10:28 >

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 732
19.12.2009 18:10:52   
Amrino
user posted image user posted image user posted image
Bravo zeno!!! Sve izgleda divno!!!
Cestitam svima na jos jednom uspjesnom druzenju.
Mi cemo sutra ako Bogda- ako nas ovaj snijeg ne zatrpa user posted image .

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 733
19.12.2009 18:13:26   
Anoniman
Joj žene jeste brze sa slikama svaka častuser posted image ... Meni je drago da vam svidjelo... Ja sam baš umorna djeca su nam pravo iznenađenje spremilauser posted image ...

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 734
19.12.2009 18:13:54   
Schecherlemica
Predivno,sve pohvale za domacicu!!!
A divne ste mi sve,bebice posebno...
Bravo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 735
19.12.2009 18:24:04   
adijeva mama
user posted image user posted image user posted image
Čestitam drugarice!!! Nisam baš aktivna članica ringeraje ali sam pratila ovu temu, pa sam morala komentarisati!!
Imaš pozdrav od Belme, kaže da ćemo i mi na ručak doći...user posted image user posted image user posted image user posted image
Ljubi bebija..
Pusa!!!

Adem 13. 02. 2008

(odgovor članu Schecherlemica)
Neposredna veza do poruke: 736
19.12.2009 18:27:45   
Anoniman
Breskva, zaista sve pohvale na tvoju adresuuser posted image user posted image user posted image user posted image
Prava kuharica sa stilom!

(odgovor članu adijeva mama)
  Neposredna veza do poruke: 737
19.12.2009 18:30:54   
Anoniman
hej pa što se nisi i ti javila da dođeš...morat ćemo organizovati nešto ponovo da upoznate ove divne ženice super nam je ovo druženje, mnogo ljepše nego na kaficama, a i dječica nas ponekad slušajuuser posted image ...
puno pozdrava za vas i hvala na komplimentuuser posted image ponoviću ovo i za vas dvije ako hoćete dođite sada ostalo je malo muffina a i kolača

(odgovor članu adijeva mama)
  Neposredna veza do poruke: 738
19.12.2009 19:08:50   
adijeva mama
eh...
mi već ručale...
Zovi ti nas kad budu sva jela...user posted image user posted image user posted image
Ma šalimo se, sviđaju mi se dekoracije.... ma prave smo kućanice postale, ko bi reko...
Možda se prijavimo drugi put, kad prođe recesijauser posted image user posted image

Adem 13. 02. 2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 739
19.12.2009 19:14:07   
Anoniman
Recepti
Muffini sa špinatom
4 jaja umutiti mikserom i dodati:
400g mladog sira
pola šolje ulja
so i malo mlijeka
4 kašike palente
8 kašika brašna
1 prašak za pecivo
skuhan i ocjeđen špinat
Sve to izmješati i puniti kalup za muffine. Peći u zagrijanoj rerni.

Palačinci s mljevenim mesom
Ispeći par palačinaka zavisno za koliko osoba spremate
Na laganoj vatri ispržiti mljeveno meso sa lukom, dodati začine, kašiku kajmaka i kašiku brašna-sve to izmješati te puniti tom masom palačinke i zavijati kao sarmu. Redati ih u tepsiju, preliti vrhnjem za kuhanje i zapeći malo u rerni.

Ruska salata
1 kesica povrća (mrkva, grašak, krompir)
1 mala tegla majoneze
3 kuhanih jaja
300g kuhane piletine ili pileće salame
300g krastavaca
1 kašika vegete
malo peršuna
Skuhati povrće te dodavati ostale sastojke sitno nasjeckane i na kraju pomješati sve sa majonezom.

Kolač sa višnjama

1l megle šlaga
300g mljevenog keksa
100g kokosa
500g mljevenog šećera
šolja višanja
Rasporediti šećer i šlag na tri jednaka dijela i umutiti
I kora šećer, šlag i keks
II kora šećer, šlag i višnje
III kora šećer, šlag i kokos

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 740
19.12.2009 19:14:50   
mama_debeljuca
Sve pohvale, vrijednim ženicama user posted image user posted image user posted image user posted image

:-)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 741
19.12.2009 20:31:15   
dinciii
Breskva hoces i za mene ovako nesto lijepo spremiti user posted image

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu mama_debeljuca)
Neposredna veza do poruke: 742
19.12.2009 20:41:56   
juni
Njam, njam Breskva, stol je za 5 user posted image Kakvo nam je iznenadjenje Skvo pripremila, cuj posmatraci user posted image iz Evrope ...

EMIL,7.9.2008.

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 743
19.12.2009 20:42:33   
Anoniman
Obećajem dinciii kad dođete u Tz ima hastal da se usija, pa moram za priju valja meni sina ženituser posted image

(odgovor članu dinciii)
  Neposredna veza do poruke: 744
19.12.2009 20:43:50   
dinciii
user posted image user posted image user posted image user posted image Eh onda se moras pravooooooo potruditi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 745
19.12.2009 20:45:52   
Hanady RR
E Breskva svaka čast!!!

Muffini sa špinatom sutra su za doručak kod nas.

Curke sve ste mi ko lutke, a dječica...med medeni. Uh kako je sve ovo super.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 746
19.12.2009 22:30:17   
Skvo RR
Breskva, cestitke i od mene!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 747
19.12.2009 23:45:53   
IvanaTz
Evo da se i ja prijavim (btw.gosti sad otisli, uuhh...)! Bilo je superishka, i hrana i druzenje za 10user posted image ! Ja cu sutra postaviti slike, preumorna sam sad... Sve su cure super a bebe su preslatke! Posebne pohvale domacici, dekoracija je bila vrh!
Hvala sto ste me primile u svoju malu druzinu... I jedva cekam da vas ugostimuser posted image ...

9.9.2009. :-)))

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 748
20.12.2009 9:44:42   
manuela RR
Eh evo i mene sve je bilo divnouser posted image user posted image user posted image user posted image
Breskva se baš potrudila i svaka čast...user posted image user posted image user posted image user posted image
Lijepa dekoracija,divna jela ...
jedino što nam domaćica nije uspjela kako treba ni sjesti što od naše dječice što od Alimauser posted image ali tako je to kad si domaćica,slijedeći put si gost pa ćeš ti to nadoknaditiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Cmokić za sve moje dameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 749
20.12.2009 12:48:18   
manuela RR
Evo da i ja napišem svoje recepte sad,kad već nisam to napisala na vrijemeuser posted image user posted image

Predjelo:
Rolat od lisnatog tijesta:
user posted image
Uzeti 6 kora lisnatog tijesta,svaku koru premazati sa 2 jaja umućenih u čašicu kajmaka i malo soli ,premazati tim namazom jednu po jednu i slagati jednu na drugu.
Kad ste sve kore namazali i složili, na zadnju koru slagati na jednu stranu izdinstrane gljive(paklo šampinjona),na suprotnu stranu složiti 300 grama šunke i sve prekriti sa 300 grama rendanog trapist sira.
Uviti u rolat,krenuti od strane gdje su gljive,i premazati ostatkom jaja i kajmaka.
Peći u pećnici na 150° oko sat i po da se kore dobro isuše.Gotov rolat sjeći na šnite i servirati preliven kečapomuser posted image

Glavno jelo:
Pileći file sa šampinjonima u vrhnju:
user posted image
Izdinstati pileća prsa,sa malo crvenog luka,bibera i vegete.Dodati očišćene šampinjone i dinstati dok se ne ispeče.
Nakon toga dodati vrhnje(Dukatovo za umak od gljiva) i staviti malo origana(ja sam stavila peršun)

Naravno i pileći file (šniclu) ispeći i poslužiti uz prilog od gljiva

Desert:
Ledena torta

Kora: Umutiti 7 bjelanaca sa 7 kašika šećera,pa dodati 5 kašika brašna i ispeći koru.Vruću koru zaliti sa 125 ml mlijeka i 2 kašike šećera.

Fil: Skuhati pola litre mlijeka sa 2 pudinga od vanilije.U prokuhanu masu dodati 7 žumanjaca predhodno umućenih sa 7 kašika šećera,mješati dok se masa ujednači.U malo ohlađenu masu dodati 1 margarin.
Priprema: Staviti fil preko kore,pa tortu premazati slatkim vrhnjem i preliti topljenom čokoladomuser posted image

Mala napomena fil se može činiti malo prerijetkim ali nakon 2-3 sata u frižideru on se stisne,i bude super.

Prijatno!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio manuela -- 20.12.2009 13:02:30 >

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *