|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: DJEČIJE IGRAONICE
11.12.2009 0:04:42   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

vala Hanady malo mi faliuser posted image user posted image user posted image
a neznam da nije gužva subotom?
ima Suzi da požali što mi je člansku dalauser posted image user posted image  kad joj se ja natovarim
A za paketiće smo se tuspasile kod Suziuser posted image

Ma ja ću u subotu pa makar bez dijece vjeruj mi, imam zakazano kod frizera moram se farbat ( nisam 3 mjeseca), a osjedila od svog ebenog života i ove bolesto moje djece.

i ja ću uzeti članstvo za hanadi i paketić za nju i zaovinog malog. nekako mi žao da ih razdavajam i on bi bio veseo kad bi mu deda Mraz pričao priče. Puno me voli pa mi žao da ga iskobim, njega dajdžinica vodila i u kino i pozorište mladih još Paketići i dosta od dajdžinice i ovako je ko luda.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 301
11.12.2009 12:58:56   
Suzana
IZVORNA PORUKA: jupajdi

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ja kad dodjem vas nemauser posted image  a bila sam i juče i prekjuče....
Jupajdi sam upoznala slučajno, kaže da je znala da ću ja biti ne bi ni ona došlauser posted image user posted image user posted image
Više svoj odlazak ne najavljujemuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Joj veeseelaa bas me nasmija. Tako mi je drago sto sam te slucajno upoznala. Nick ti definitivno odgovara.user posted image Ti meni svakako javi kada budes isla ponovo u igraonicu da se druzimo, i mi i nase cure.

user posted image Vesela Vesela!
A mene MM zove, kaže evo Vesele provaljuje i druge goste zabavlja, a to bila Jupajdi. ŠoV program... user posted image
Mamine oči, znaš da sam obećala podijeliti sa svima predivnu pjesmu koja je djelo tvojih ruku, kad se sastavim sama sa sobom stavim je na FB Fan Page. A MM je nanijetio da je uokviri. user posted image
Vidimo se u subotu curke, ja bih trebala biti cijeli dan (kuku majko...)

Edi i Mak - DOUBLE BLESSING
27.05.2008.

Moji životi, ljubavi, sreće najveće...

(odgovor članu jupajdi)
Neposredna veza do poruke: 302
11.12.2009 13:15:12   
Anoniman
eh suzi, ništa danas od igraonice, ja htjela sa drugaricom doći? Kad će ostale biti sutra da i mi dođemo?

(odgovor članu Suzana)
  Neposredna veza do poruke: 303
11.12.2009 13:32:03   
M kao Mama
Cure, pa jel to sutra neko druženje kod Suzi, 

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 304
11.12.2009 18:12:56   
Anoniman
ja sam za druženje, ako se dogovorite, nek mi neko javi pls!user posted image

(odgovor članu M kao Mama)
  Neposredna veza do poruke: 305
11.12.2009 23:46:52   
Hanady RR
Mi samo da javimo da smo se danas prijavila za druženje sa ''mema mazom'' u čarobnom svijetu, a igranje neobavezno ćemo morati ostaviti za neki drugi put  jer ipak kod nas u kući virus od gripe još šeta, mm je sada bolestan nebih da nekome poklonimo isti zbog radoznalosti više mamine nego kćerine.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 306
12.12.2009 0:19:45   
Anoniman
baš mi je žao hanady! Šta je sa ostalima, ima li neko da se prijavi?:)

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 307
12.12.2009 0:23:08   
veeseelaa
a kad je to sutra?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 308
12.12.2009 0:25:15   
Anoniman
pa ja bih u igraonicu kad i ostalima odgovara, da sama ko stuha ne letam za djetetom.:)

Neposredna veza do poruke: 309
12.12.2009 0:26:08   
veeseelaa
neznam da nije gužva vikendomuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 310
12.12.2009 0:51:29   
Anoniman
pa biće gužva ako mi dođemo.user posted image A i ako bude, nek se djeca malo istrču i preselimo se dalje.

Neposredna veza do poruke: 311
12.12.2009 0:53:23   
Hanady RR
ma kažite vi u koliko sutra...ja ću da dođem i petaka platim za sebe bez djece...fino da se izigram sa vama.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 312
12.12.2009 0:56:15   
Anoniman
ja sam free čitav dan... možda oko 4, 5? Dajte prijedloge.

Neposredna veza do poruke: 313
12.12.2009 1:16:56   
Hanady RR
haj ovako nek bude u 4 meni je tad najbolji vakat. 

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 314
12.12.2009 1:19:52   
Anoniman
znači ja i hanady smo voljne, dalje se pritefterite.

Neposredna veza do poruke: 315
12.12.2009 1:21:03   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Hanady

ma kažite vi u koliko sutra...ja ću da dođem i petaka platim za sebe bez djece...fino da se izigram sa vama.

vala si u pravu, mada bi i ja da se koji put spustim niz toboganuser posted image  kad sam već platilauser posted image
neznam samo jel ograničeno do koliko godina se može koristiti igraonica il to ima veze s težinomuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 316
12.12.2009 1:21:32   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Hanady

E ako ćeš ti bez djece, eto i mene user posted image (bez djece)

Neposredna veza do poruke: 317
12.12.2009 1:23:38   
Hanady RR
ma povešću hanadi gdje bi bez nje joj baš bi mi kasnije bilo žao...čuj mama bila u igraponici...a ona sluša ja nju nemoram ni pazit ona je super kad je na javnom mjestu voli da je ''kulturna curica'' i da joj to češće ponavljamo. A ako je kilažom ograničeno bojim se vesela da ima ni na vrata neću moć uć.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 318
12.12.2009 1:28:25   
Anoniman
hanady mogu se oba krila vrata,otvoriti, bili su jako uslužni kad sam ja dolazila, pa su mi izašli u susret.user posted image
A tobogan je rahmetli, pošto sam se malo zanijela, vesela.user posted image

< Poruku je uredio Shee -- 12.12.2009 1:31:00 >

Neposredna veza do poruke: 319
12.12.2009 10:53:09   
Anoniman
Hajd javite mi ako se dogovorite. Ja sam danas trebala imati neki seminar koji je odgodjen tako da sam ostala bez planova.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 320
12.12.2009 12:15:43   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: Maida RR

Hajd javite mi ako se dogovorite. Ja sam danas trebala imati neki seminar koji je odgodjen tako da sam ostala bez planova.

Maida imas danas i kreativnu radionicu za djecu od 16h-20htacnije Djecije carstvo-kreativni centar,icicemo ja, tea-lana,mama alma,Amrino RR,i nadam se jos neko pa eto mozes i ti da upotpunis dan ako si ostala bez planova ko sto kazes...

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 321
12.12.2009 14:52:59   
veeseelaa
Hanady, Sheeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 322
12.12.2009 15:03:50   
HanaBana
IZVORNA PORUKA: mamine oci

IZVORNA PORUKA: Maida RR

Maida imas danas i kreativnu radionicu za djecu od 16h-20htacnije Djecije carstvo-kreativni centar,icicemo ja, tea-lana,mama alma,Amrino RR,i nadam se jos neko pa eto mozes i ti da upotpunis dan ako si ostala bez planova ko sto kazes...

mamine oci zaboravi ti nas:)Idemo i mi u kpmpletu sa muskim clanom:)

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

Neposredna veza do poruke: 323
12.12.2009 15:06:01   
mamine oci
HanaBana izvini nije namjerno drago mi je cemo se vidjeti ponekad neznam ni kako se zovem nemoj zamerit...

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 324
12.12.2009 15:06:30   
HanaBana
IZVORNA PORUKA: mamine oci

HanaBana izvini nije namjerno drago mi je cemo se vidjeti ponekad neznam ni kako se zovem nemoj zamerit...

Jubim ja tebe!

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *