|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: DJEČIJE IGRAONICE
3.12.2009 14:50:17   
acudesa
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Eee nekad sam u Sa isla samo u dobar nocni provod, a sad cu u Carobni svijet. user posted image user posted image user posted image
Nadam se da cemo i mi uskoro doci da vidimo igraonicu i naravno drage virtualne djugajice. user posted image

i to će ti biti nezaboravan provod, samo druge vrsteuser posted image user posted image ....dođi za NGuser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 251
3.12.2009 14:54:21   
haidy
Ja tek sad vidjela ovo. predivnouser posted image user posted image user posted image
Suzana, cestitam i zelim vam svu srecu u radu.
jedva cekam da dodjem, nadam se ovih danauser posted image
a radis li ti u igraonici ili imaju neke tete?

Jedan osmijeh mijenja sve:-)

Lokica 17.05.2008.
Gugutka 20.10. 2011.

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 252
3.12.2009 14:55:55   
aazra
Ja sam danas zvala da se raspitam za cijene i bas se neko veoma ljubazan javio...Cim mognem doci cemo, ovih dana sam u nekoj frci..a je li se bas mora unaprijed najaviti, momak koji se javio tako mi je rekao da se ne potrefi da neko slavi rodjendan. Je li preko dana organizujete rodjendane, mislim nij mi problem najaviti se ali nekad i neke druge stvari moram obaviti pa ne mogu znati bas tacno akda bih svratila, posebno zato sto zivim u blizini i kontala sam usput svratiti kad budem imala vremena s Bilalom naravnouser posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 253
4.12.2009 10:25:23   
Suzana
Tealana, radimo na tome ovih dana, juče je bio Deda Mraz na sastanku. user posted image (Uspjela sam vidjeti malo slike tvoje porodice, preslatki ste, a Lana mala ti user posted image )
Javim vrlo brzo, mislim da ću obaveštenje staviti na FB Fan Page.
Nunichi, baš bih voljela da se upoznamo, pa prvom prilikom kada dođeš u SA. Pričala sam ti da imam family u Tuzli, ali kako stvari stoje, u TZ ću za 5 g. user posted image
haidy, ja radim na "mom pravom" poslu, ali smo stalno u ČS kada nisam na poslu, moramo nadgledati da sve bude onako kako smo mi zamislili. A sinoć sam letala i za svojom i za drugom djecom. user posted image Taman da skinem višak kg. user posted image
Azra, ljubazni momak je MM. user posted image On je stalno tamo. A rade dvije tete, jedna 1. a druga 2. smjenu.
Ovo za provjeru ti je on rekao jer npr. u subotu imamo rođendan od 11-13 i od 16-18 h, a bilo bi nam baš žao vratiti bilo koga, posebno zbog dječice. Mada se ovo potrefilo, raja uglavnom ne slavi rođendane preko dana, ali ovo je jedan mali rođendanko. Ja svakako na FB Fan Page stavim status kada ima rođendan, a komuniciraćemo i na web stranici na AKTUELNOSTIMA.

Edi i Mak - DOUBLE BLESSING
27.05.2008.

Moji životi, ljubavi, sreće najveće...

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 254
4.12.2009 10:28:33   
ivanas
SUZAN ČESTITAM NA DOBRIM IDEJAMA I NJIHOVOM OSTVARIVANJU I DA VAS KRENE U NOVOM POSLU NADAM SE DA
E MO MOŽDA NEKADA SVRATITI U TU IGRAONICU SAMO GDJE SE TAČNO NALAZI PA AKO NAS PUT NAVEDE U SA DA SVRATIMO

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 255
4.12.2009 22:07:43   
aazra
Draga Suzana,

Super nam je bilo danas evo svima pricamo o "Carobnom svijetu"user posted image
A Bilal je zaspao u kolicima cim smo izasli i kad se probudio kod kuce poceo plakatiuser posted image
Morat cemo doci opetuser posted image

Drago mi je da sam te upoznala, i molim te puno mi pozdravi tetu iz prve smjene, nikako da joj zapamtim ime bila je divna stvarno...Zabavljala Bilala on svo vrijeme gledao u nju, tako je bila simpaticna kada je bacala loptice na Bilala i glumila "talase"...A teti iz druge smjene se jos jednom izvinjavam zbog "svrljanja po sanku" - a i tebi hvala sto si nas lijepo ugostila i nadam se da se vidimo uskoro opetuser posted image

(odgovor članu ivanas)
Neposredna veza do poruke: 256
5.12.2009 2:49:27   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Suzana

Tealana, radimo na tome ovih dana, juče je bio Deda Mraz na sastanku. user posted image

Suzi i ja bi rado dovela malenu na podjelu paketića, iskreno se nadam da neće biti velike gužve jer ja bi da se malena baš zabavi
Nadam se da će zabava trajati više dana tako da sve zainteresirane mame s dječicom mogu prisustvovati
Mislim da je i cijena jako bitna, digni cijene da ne bude tuče kao u nekim marketima prošle godineuser posted image  

PS

danas sam navratila do igraonice i stvarno je čarobna a teta koja radi je predivna, baš ima divan pristup
I još jedno pitanjce: dal se može parkirati auto drito ispred igraonice?

< Poruku je uredio veeseelaa -- 5.12.2009 2:58:03 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 257
5.12.2009 7:59:03   
acudesa

Tealana, radimo na tome ovih dana, juče je bio Deda Mraz na sastanku. user posted image

Javni šta je bilouser posted image
jedva ga čekamo

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 258
5.12.2009 9:10:27   
new mama
Ja bi rado dovela malenu za paketic,pa nam javi Suzanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 259
5.12.2009 14:31:56   
Suzana
Cure javim vam za Deda Mraza, za dva tri dana izbacim ponude, na FB Fan Page.

Vesela moja, dan si mi uljepšala sa onim buketom cvijeća, cijelu noć sam razmišljala o tom divnom gestu od osobe koju nisam još uživo srela, hvala još jednom. Stavila sam ga na vidno mjesto u igraonici, a poruku sačuvala za uspomenu.
Gosti mogu parkirati auto ispred igraonice, a ti drito na ulaz! user posted image

Azra, upravo sam prenijela teti tvoje pozdrave. user posted image

PUSA!
user posted image user posted image

Edi i Mak - DOUBLE BLESSING
27.05.2008.

Moji životi, ljubavi, sreće najveće...

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 260
5.12.2009 14:35:09   
acudesa

a, ja nisam na FBuser posted image user posted image  pa možeš li i ovdje

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 261
5.12.2009 15:37:21   
Nunichi

Nunichi, baš bih voljela da se upoznamo, pa prvom prilikom kada dođeš u SA. Pričala sam ti da imam family u Tuzli, ali kako stvari stoje, u TZ ću za 5 g. user posted image

Kad god dosla, dobro dosla Suzi. user posted image user posted image
I ja jedva cekam da se upoznamo, kad budem dolazila valja mi restoran kakav iznajmiti da vas sve vidim. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 262
5.12.2009 20:51:25   
acudesa
user posted image user posted image user posted image
Suzana
Sad sam stigla iz igraonice Čarobni svijetuser posted image user posted image ...divno, divno...nemam riječi
(al'..ne bih ja bila ja, da se na raspišem:)))))))
ljudi, igraonica zrači nekom toplinom...ne znam zašto, ali ja sam se doslovno osjećala kao kod kuće i moj malac isto, i mm, naravnouser posted image user posted image user posted image
osvijetljena je..svašta u njoj ima, mogu se djeca igrati da im ne dosadi...ihihiii

Suzy, želim ti mnogo uspjeha u radu, šta ti jedino mugu reći: Samo nastavi kako si počela...
Nunichi, "pod hitno" nam dođi...da se provedemouser posted image
Joj, kako mi je lijepo bilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 263
5.12.2009 22:44:05   
sarayka
Ide li iko sutra popodne u igraonicu "kod suzane" ??
mi smo planirali prvi put otići pa ako neko zeli.... nek se javi!!user posted image user posted image

Ljube vas Lamija i mama :)

"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi
ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 264
5.12.2009 22:46:22   
acudesa
mi, možda...user posted image

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 265
5.12.2009 22:50:55   
sarayka
Nadam se da će biti više žena s RR , da se napokon upoznamo...Ni na jednoj kafi nisam bila, sram da me bude user posted image user posted image
Mi idemo definitivno oko 17 h , 18 h... ako ko vidi zenu koja trci za ovakvom curicom sa avantara nek mi se javiuser posted image user posted image

ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 266
5.12.2009 23:53:47   
veeseelaa

Vesela moja, dan si mi uljepšala sa onim buketom cvijeća, cijelu noć sam razmišljala o tom divnom gestu od osobe koju nisam još uživo srela, hvala još jednom. Stavila sam ga na vidno mjesto u igraonici, a poruku sačuvala za uspomenu.
Gosti mogu parkirati auto ispred igraonice, a ti drito na ulaz! user posted image

Azra, upravo sam prenijela teti tvoje pozdrave. user posted image

PUSA!

Suzi to je sitnica, nije vrijedno spomena...
Nek tebi posao bude hairli, ja te bodrimuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 267
6.12.2009 17:00:08   
sarayka
Mi idemo u Čarobni svijet , još neko??user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 268
6.12.2009 17:01:12   
Romali
IZVORNA PORUKA: sarayka

Mi idemo u Čarobni svijet , još neko??user posted image

Ja bih rado, ali sam u Mo.user posted image
Molim te, pozdravi mi i poljubi Suzanu ako bude tamo user posted image

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 269
6.12.2009 17:03:21   
amdi
Bili danas

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 270
6.12.2009 17:04:36   
sarayka
Ok žene...onda neki drugi put!!
Mi idemo 1. put i ne sumljam da će biti preeedivnoouser posted image user posted image

(odgovor članu amdi)
Neposredna veza do poruke: 271
6.12.2009 19:45:30   
senka27
E Suzy hvala za igraonicu i cestitamuser posted image user posted image user posted image

e kad je to od nase RR frendice ocekujte i mene s mojim srculencetom USKOROuser posted image

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 272
7.12.2009 22:46:29   
sarayka
Ko je sve od žena s RR razmišljao o dodjeli paketića i Deda Mrazu u Čarobnom svijetu??

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 273
7.12.2009 23:05:45   
milenium
malo je off ali koliko inače košta sat u igraonici,mene zanima da uporedim cijene s ovim našim ovdje?

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 274
7.12.2009 23:10:01   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: milenium

malo je off ali koliko inače košta sat u igraonici,mene zanima da uporedim cijene s ovim našim ovdje?

5KM sat
3KM drugi sat treci gratis

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *