Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo ela 78 da ti se javim u ponedjeljak sam izvadila folikel i imala sam samo jedno jajasce dogovor za embrijon je cetvrtak kad me doktorica zove jutros nije doslo do oplodnje jajne celije jer je jajasce slabo kao i prosli put problem je sto produciram malo jajni celija 1 do 3 ali su slabe i nemogu se oploditi koliko znam doktorica je tu i ona mi je radila, vidjecu gdje da idem dalje prvo cu napraviti pauzu 3 do 4 mjeseca kad sam mogla 5 puta mogu jos 5 ako nebude nista icu na donaciju u prag.treba biti jak i ne predavati se za sad toliko svima zelim srece od sveg srca
još nešto.....pošto je problem kod tebe u slaboj kvaliteti jajnih ćelija i pretpostavljam da ti je povišen FSH probaj sa jednim prirodnim receptom za pospješivanje kvaliteta jajnih ćelija: Suhe smokve potopi u maslinovo ulje i da stoje tako 40-tak dana. Nakon toga uzimati po 2 svako jutro na tašte Probaj ništa te ne košta prije nego počneš sa sledećim proces, a znam dosta žena kojima je ovo pomoglo.
Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.
Evo i mene opet, drugi postupak za razliku od proslog puta je uspjesniji ,vise jajnih celija tacnije duplo i tri embriona plivaju u stomaku sada...sve je proslo super.....za razliku od prvog pokusaja sada sam super,ne razmisljam puno i opustena sam maximalno.....sta bude bice...... Prosli postupak sam se ubila od brige lezanja i razmisljanja.....sada je druga prica....ponasam se normalno a i doktor mi je rekao da ne treba da glumim bolesnika vec samo da se ne umaram i ne forsiram....za 15 dana cu znati rezultate pa sta nam Bog da !!!!!
Zelim ti puuuuuuno srece ovaj put.I meni su vracena tri embrija.Posto mi je prvi put,ja uglavnom pokusavam da mirujem,ne lezim cijelo vrijeme,ali definitivno sam usporena sva.Znas li nekoga kome je uspjelo i kakve je simptome imala ta mama ?
dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan 1. IVF Mb -0 2. IVF Mb -0
.-..-. `·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca... ?/ /? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne / \ gubeći entuzijazam"... http://sunasce.blogger.ba/
Cao curke,jutros oko 3h sam ustala da umetnem utrogestan i dok sam dosla do kupatila uhvatila me neka jaka mucnina i slabost.Nakon sto sam se vratila u krevet nisam mogla da se smirim jos najmanje dva sata.Medjutim, jutros kad sam ustala ta mucnina je nestala.Da li bi to mogao biti neki pozitivan znak?
Mucnine,slabost i vtroglavice su normalan sled posle svih hormona koje smo unijeli u svoje tijelo,Utrogestan je hormon progesterona i djeluje kao blagi sedativ,barem su meni tako rekli na Klinici !!! A znakove trudnoce je nemoguce osjetiti nakon cetiri dana oplodnje !!! Ja imam problem vrtoglavice jer imam jako nizak pritisak !! A ti ipak se posavjetuj sa doktorom !!!
AMY 80 svaka cast i akoBogda da se ovaj put primi a hoce nadam se, i TRI SRCA i za tebe takodje akobogda da se primi pa bar jedna, ali nemoj se opterecavati vec uzivaj i polahko i vidjet ces akoBogda za nekoliko dana Puno srece svima pa i meni samoj...