Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Sniženje igračaka u Konzumu 50% 5.12.2009 13:43:55
milenium
ja sam svome daaaaavno kupila te puzzle od 8 komada u paketu s pričom,kupili smo nemo,kitty i životinje.plaćali smo ih 7 km ni to nije puno al sad ću ozet još jedan paket kad su 5 km jer fali mi winni poo. a bebi born(piški kaki...)dosta mi je što i ovo moram presvlačit još da i to presvlačim.
RE: Sniženje igračaka u Konzumu 50% 5.12.2009 17:21:01
Amrino
Ma sutite- MM preksinoc u TL platio jedno pakovanje od 9 komada- 17, 90 KM . Kupio je dva . Jutros je nazvao svoje koji su isli u Wisu i narucio da mu kupe tri paketa puzzli. Haman se iznervirao .
RE: Sniženje igračaka u Konzumu 50% 5.12.2009 23:08:39
gvendolina
danas sam na brzaka svartila u konzum na Koreji,nisam mogla odoljeti Bila je veeelika guzva,tako da nisma stigla pregledati sta sve ima,uglavnom su igracke za malo vecu djecicu i to za curice Mi smo kupili par plisanih,jedan super plisani kamio i podne slagalice sve to nam je uspjelo zaokupiti paznju nekih 20-ak minuta
RE: Sniženje igračaka u Konzumu 50% 5.12.2009 23:21:13
Adana
I mi smo bili u Konzumu Kupljena su kolica za kupovinu, neki set sa bubnjem, kastanjetama i dr., i podne slagalice i roze i zelene, kolica sa ruksacicem (kao ona sto djecica u skolu vuku ) u kojem je ogledalce, cesljic, "karmin", 2 prstencica, raif... I drugu smo kupili bager. A dobili smo jos i set za "ocajavanje".
Gledali smo i kuhinju, ali njju smo za sada preskocili.
RE: Sniženje igračaka u Konzumu 50% 7.12.2009 8:13:18
Hanady RR
Ja svpj izvještaj o ovoj kupovini nesmijem ni da spominjem...džaba ti sniženje kad povedeš dijete u kupovinu. Haj elem kupismo mi pepeljugu sa kočijom, pa puzle, pa bubanj, pa kuhinju ( treća u nizu), korpu sa povrćem, kupili smo po igračku za pojednine drugare da im u paketić stavimo i hajd sve to OK al izašli mi u auto kaže hanadi mrtva hladna ''Joj mama stani moramo opet tamo...nismo kupili Bretz'' Ma hajd ...naravno varćanja nije bilo idi bježi ona zna šta je Bretz.
RE: Sniženje igračaka u Konzumu 50% 7.12.2009 8:55:01
Nedi
Mi smo razočarani...Poslije posla otisli u Konzum jedva da se može prići rafama sa igračkama, raja grabi kao da je besplatno. Za djevojčice ima svašta a za dječake slabo, skoro pa ništa što mi već nemamo. Alate, i kockice deda svaki mjesec donese druge tako da imamo sve vrste i ništa ama baš ništa nismo kupili. Sva sreća pa je mm bio u Sarajevu i kupio Roary-a i majstora Niku, inače kiki nebi dobio ništa. Da smo bar mogli otići odmah ujutru...možda bi uspjeli naći kompletan Roary program to nam je sad aktuelno.
RE: Sniženje igračaka u Konzumu 50% 7.12.2009 9:11:03
Hanady RR
A mi smo to obavili u subotu rano ujutro, pa smo uspijeli zaovoljiti male beštije...al baš i mi znamo bezveze trošit pare evo jutros gledam sve razbacano po kući a moja se hanafi najbolje igra sa džezvom i fildžanima od bakra koji stoje za ukras...ma znaš šta stavljam veto na igračke
RE: Sniženje igračaka u Konzumu 50% 7.12.2009 9:37:00
lilith
da se i ja prijavim ovdje na raport...kupili smo svasta na snizenju...zvecki,plisanu zirafu,velikog misa,neke male bebe cele,naljepnice za zid....a od svega moja zvace kasiku i ne ispusta je iz ruke danima
Tri najneobicnije rijeci Kada izgovaram rijec Buducnost, prvi slog već odlazi u proslost. Kada izgovaram rijec Tišina, narusavam je. Kada izgovaram rijec Nista, stvaram nesto sto se ne smjesta u bilo kakvo nepostojanje.