|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: dali sam trudna ?
2.12.2009 22:30:03   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Mama5?

hej pozdrav svima,
Lara33 hvala ti na toplim rijecima i naravno u pravu si!
Tmand? kako si ti? A ostali? nesto je mirno ovdje..
Kod mene jos nista novo, samo sam bila kod doktorice pa u bolnici izvadila krv pa da vide sta je ima li trudnickog hormona ili ne, muz i dalje misli da sam trudna a ja ponekad isto pa nisam sigurna ni u sta vise. Uglavnom sutra ce me doktorica nazvati pa mi javiti pa cemo vidjeti sta i kako dalje.
Zna li neko od vas ako je bilo zacece i ako je u pitanju rani spontani koliko bi dugo moglo trajati da tijelo pocne samo odbacivati?
puno vas pozdravljam

draga moja kao prvo zelim ti da sve izadze na dobro , da bude onako kako zelis .
Sto se tice ranog spontanog trebalo bi da ode s prvom user posted image tako su mojoj jetrvi rekli , u nje nazalost bila vanmatericna i nije otislo tako da je radila operaciju ali et sada masalah je trudna opet .Tako nebrini se bice AKO BOG da

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Mama5?)
Neposredna veza do poruke: 1351
3.12.2009 12:21:11   
aicha
fakat mama...budi sretna ako je vec belaj onda da je to rani spontani da ne moras na kiretazu(na ciscenje-to je pravo gadno jer kod nas to sve nazivo rade al i to se izdrzi..evo ti mene zivog primjera) ili jos gore ne dao Allah vanmatericna...Bice onako kako Allah odredi.Sacekaj...vidi prvo sta ce ti reci al ja mislim da je kod tebe sve ok i da oni testovi sto su ti pokazali negativno da nisu dovoljno osjetljivi ;) no sikirli, be hairli...barem imas svoja 4 pileta....i sjeti se u dovi nas ovih ovamo sto cekamo bar na jednouser posted image

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1352
3.12.2009 12:23:48   
vila_7
IZVORNA PORUKA: aicha

fakat mama...budi sretna ako je vec belaj onda da je to rani spontani da ne moras na kiretazu(na ciscenje-to je pravo gadno jer kod nas to sve nazivo rade al i to se izdrzi..evo ti mene zivog primjera) ili jos gore ne dao Allah vanmatericna...Bice onako kako Allah odredi.Sacekaj...vidi prvo sta ce ti reci al ja mislim da je kod tebe sve ok i da oni testovi sto su ti pokazali negativno da nisu dovoljno osjetljivi ;) no sikirli, be hairli...barem imas svoja 4 pileta....i sjeti se u dovi nas ovih ovamo sto cekamo bar na jednouser posted image

potpisujem sve od riječi do riječi

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 1353
3.12.2009 13:28:18   
TMand
Mama5 sta kaze doktorica,jeli zvala? Kod mene nista novog... dobila sam u nedjelju... u sub. sam narucena kod doktorice pa ce mo vidjeti sta dalje. Svakako joj nosim sad nalaze od progesterona koji sam radila na 21. dan i kako se meni cini nizak je. 3,1 nmol/l. Sta se radi ako je nizak progesteron,kako se regilira?

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1354
3.12.2009 14:37:56   
Mama5?
Tmand, bas mi je zao! Sa srecom dalje, nadam se da ce iduci put biti trudnoca!!
Aicha, Mirkica i Helena hvala vam na podrsci. Doktorica me zvala i kaze da je beta vrijednost jako niska te nije u pitanju trudnoca?! a ni ona nemoze objasniti kako to da je test bio pozitivan. Pa sad nista... Nikakvog ni znaka od menstruacije a vanmatericna? Onda bih isto vjerovatno trebala prokrvariti?
Ja jos imam osjecaj da jesam trudna i to mi je najcudnije od svega, bole me grudi malo mi je muka, bijeli iscjedak, stomak malo zeza, ali eto ako nisam onda mene moje tijelo malo zeza izgleda.
Ma u pravu si Aicha, nemam se sta zaliti, imam 4 divna djeteta i sad ste vi na redu! Mislila sam mozda da mi je sudbina odredila da ipak imam petero ali znaci ipak nije!
user posted image  Zelim vam puno srece!user posted image
pozdrav

(odgovor članu TMand)
Neposredna veza do poruke: 1355
3.12.2009 14:42:10   
vila_7
mama5.....pa nije gotovo...i ako sad i ne bude, pa ima jos vremena da opravdas nick! user posted image
Usput da ti kažem da ti se divim na tvojoj odluci da imas toliko djece! Rijetki su danas takvi! Čak i ja koja se toliko trudim da dobijem bar 1 , ne znam da li bih se odlučila na peto!
P.S. Vidjet ćete mene....nakon 10 godina vam javljam da čekam sedmo dijete! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mama5?)
Neposredna veza do poruke: 1356
3.12.2009 14:55:42   
Mirkica
ja sam uvijek zeljela puno dijece to mi je zelja bila al kako vrijeme ide hahahah dobro je i jedno :))))
ali drago mi je kada vidim da neko zeli vise dijece i ja zelim ali kako se omakne :)

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1357
3.12.2009 19:02:24   
AMELIC
Drage curke, i ja sam nekad želila da imam barem troje...a sad se borim i ovo jedno da dočekam... Ja mislim da u ovaj danasnji vakat i za žene koje rade od 8 do 17-18 il još kasnije, uz sav stres i nerviranje, brz tempo života i ostalo što ide uz to trebamo biti sretne ako ostanemo trudne!Žalosnouser posted image user posted image
Moja dr. uvijek kaže da mi hormoni divljaju od stresa...i da popustim ...samo kako?
Zato mama5  il 4 (nije bitno)SVAKA ČAST!!!

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1358
3.12.2009 21:20:43   
aicha
ma sta bona helena...cim me krene insh. nema vise cuvanjauser posted image ,samo ako morala ono na par mjeseci da se organizam oporavi i insh. sve cu zaredom pa koliko se zalomi hahahaha

nista bez 5...al za pocetak da je bar jedno i da bude hairli

mama5..ne odustaj...cudno je to da ti je bio poz...a sad beta mala.pa kolika ti je beta? mozda je rani zadrzani spontani pa ce svakog dana doci ti malo obilnija menga(nemoj se prepasti)...jel ti radila ultrazvuk dok?

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 1359
3.12.2009 23:13:43   
Mama5?
ma meni nije 5-o bilo u planu, sretna sam s mojih cetvero i peto nije bilo iskljuceno samo sam mislila ako bude onda za koju godinu posto bih trebala zavrsiti studije, radim i imam ovih cetvero od kojih je najmladje skoro 3 mjeseca staro pa zato..
prvo sam se prepala pozitivnog testa pa onda obradovala pa onda razocarala kad se ispostavilo da ipak nisam (vise?) trudna
Jos nisam uopste imala mensturaciju poslije porodjaja i neznam kad cu dobiti posto dojim ovo maleno. Doktorica kaze da je beta 0,1?? tako nesto ne razumijem se u ovo, koliko bi trebalo biti?
nisam imala ultra zvuk pa neznam ni da li je bilo zaceca a mislim da je moralo biti zbog onog pozitivnog testa (tj. 2 testa su bila pozitivna a kako neznam?)
ovo je izgleda neka misterija, poslala sam mail firmi koja proizvodi te testove ali oni su mi dali bezveze odgovor tako da stvarno nemam pojma na cemu sam
Zna li iko od vas ako jest bilo zacece i nije se ugnijezdilo moram li onda uskoro dobiti da se tijelo ocisti ili? Nemam pojma, doktorica izgleda isto nema veze sa zivotom pa sam onako malo prepustena sama sebi.

Uglavnom zahvalna sam na svojoj djeci i stvarno vam zelim da vam se ispune zelje koliko god ih budete mogli i htjeli radjati,da vam se zelje ispune, oni su najvece blago a sve ostalo se da uskladiti i novac, i prostor i druge prakticne stvari, to je sasvim sigurno!

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 1360
4.12.2009 0:36:26   
hodajuci simptom
IZVORNA PORUKA: Mama5?

ma meni nije 5-o bilo u planu, sretna sam s mojih cetvero i peto nije bilo iskljuceno samo sam mislila ako bude onda za koju godinu posto bih trebala zavrsiti studije, radim i imam ovih cetvero od kojih je najmladje skoro 3 mjeseca staro pa zato..
prvo sam se prepala pozitivnog testa pa onda obradovala pa onda razocarala kad se ispostavilo da ipak nisam (vise?) trudna
Jos nisam uopste imala mensturaciju poslije porodjaja i neznam kad cu dobiti posto dojim ovo maleno. Doktorica kaze da je beta 0,1?? tako nesto ne razumijem se u ovo, koliko bi trebalo biti?
nisam imala ultra zvuk pa neznam ni da li je bilo zaceca a mislim da je moralo biti zbog onog pozitivnog testa (tj. 2 testa su bila pozitivna a kako neznam?)
ovo je izgleda neka misterija, poslala sam mail firmi koja proizvodi te testove ali oni su mi dali bezveze odgovor tako da stvarno nemam pojma na cemu sam
Zna li iko od vas ako jest bilo zacece i nije se ugnijezdilo moram li onda uskoro dobiti da se tijelo ocisti ili? Nemam pojma, doktorica izgleda isto nema veze sa zivotom pa sam onako malo prepustena sama sebi.

Uglavnom zahvalna sam na svojoj djeci i stvarno vam zelim da vam se ispune zelje koliko god ih budete mogli i htjeli radjati,da vam se zelje ispune, oni su najvece blago a sve ostalo se da uskladiti i novac, i prostor i druge prakticne stvari, to je sasvim sigurno!

beta bi morala biti veca, kolko ja znam. bice da je hormonski poremecaj, nije iskljuceno, ipak si do skoro bila trudna, i to 4. put, a sad dojis.

(odgovor članu Mama5?)
Neposredna veza do poruke: 1361
5.12.2009 12:59:36   
bebica1989
drage moje moja jos nije dosla a trebala je 2.12,a tako me ponekad jajnici krsta,bole,a u stomaku mi se tako nesto ruzno grci,test nisam jos radila,mislila sam ga raditi u utorak,tada bih trebalo da pokaze ako je u pitanju user posted image ,.sta vi mislite da li je moguceda sam user posted image

Ne vezimo srce za dunjaluk,jer samo tad bice nam lako podnijeti iskusenje.....

(odgovor članu hodajuci simptom)
Neposredna veza do poruke: 1362
5.12.2009 13:05:33   
Mirkica
ti ako ti aksni i sada ce ti pokazati trudnocu ako je u pitanju , mene ej jako bolio stomak akd sam ostaal trudna ja sam ocekivala da cu dobiti prije toliko ej bolilo aman i nakaraju bial trudna znaci mozeee biti uradi test bolej ce ti reci neg sve mi zajedno

BA 13.12.2008

(odgovor članu bebica1989)
Neposredna veza do poruke: 1363
5.12.2009 13:10:25   
bebica1989
hvala draga,sutra cu biti kod svekrve tako da mi se sutra uopste neradi,sacekat cu ponedeljak

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1364
5.12.2009 13:11:54   
vila_7
boba bebice uradi ga danas i da se vise ne mislis! I javi nam da si nova user posted imageuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1365
5.12.2009 13:25:08   
bebica1989
ma vise volim malo misliti,neg da mi pokaze -,mozda je rano jos da pokaze user posted image ,mozda je O kasnila,pa bolje je sacekati

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1366
5.12.2009 17:49:03   
aicha
ma sacekaj jos bebice...i meni kasni od 02. a meni nema ni PMS user posted image  osim sto me cice strasno bole (a inace me bole pred mengu a i u trudnoci tako da cemo vidjeti narednih dana) a ja ne bih trebala ostati trudna dok ne prodjem lijecenjeuser posted image  pogotovo sto se bojim da ne bude opet vanmatericna ne dao Allah nikome a i ne vjerujem da je kod mene trudnoca...pa cuvala sam se al eto Allah najbolje zna

navijam da ste sve trudne i ja jedva cekam da mi prodje ovih par mjeseci pa da opet budem AKTIVNA TRUDILICA

Neposredna veza do poruke: 1367
7.12.2009 8:39:49   
bebica1989
sutra ga radim ako mi nedođe,a nadam se da nece,user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 1368
7.12.2009 8:45:38   
Mirkica
jutro cure moje , bebice reci  ti meni 03 decembra koji ti je bio dan ciklusa ??? ja se stvarnoo do srca nadam da si trudna aicha tebi drzim fige da bude sve OK insaalh ali ti bi trebala uraditi test ili doktora kontaktirati.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 1369
7.12.2009 8:47:50   
bebica1989
3.12 mi je bio 35 dc,a trebala mi je doci 34 dc eto tako draga moja

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1370
7.12.2009 9:03:02   
Mirkica
ma bebice ako nije inace tako dug ciklus , a koliko znam nije onda si ti  nama ovaj put stvarno trudna :))) al cekamo sutra a test moze pokazati user posted image odmah nakon izostanka periode , puno srece...

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 1371
7.12.2009 9:03:48   
bebica1989
hvala draga mnogo mi to znaci

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1372
7.12.2009 9:06:02   
riba78
hajde bebice radi taj test ,nemoj se više mučitiuser posted image
ako sam ja dobro skontala ,daas ti je 39dc?
hoćemo ,test,hoćemouser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio riba78 -- 7.12.2009 9:07:18 >

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

Neposredna veza do poruke: 1373
7.12.2009 9:08:40   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: riba78

hajde bebice radi taj test ,nemoj se više mučitiuser posted image
ako sam ja dobro skontala ,daas ti je 39dc?
hoćemo ,test,hoćemouser posted image user posted image user posted image

ja bih do sada uradila sto puta radi sigurnosti a ti bebice kako hoces, a ako odes i uradis sada priej ces se radovati i mi svi user posted image user posted image user posted image user posted image

BA 13.12.2008

(odgovor članu riba78)
Neposredna veza do poruke: 1374
7.12.2009 9:10:52   
bebica1989
nemami mi muzica tuuser posted image ,na poslu je ,a voljela bih da ga radimo zajedno,u svakom slucaju bolje cu se osjecati ako budemo zajedno tu kad ga budem radila,eto jos jednog razloga da sacekam jos malouser posted image user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *