|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: dali sam trudna ?
7.12.2009 17:23:26   
ale1981
Evo da se i ja javim, radila ujutro test i negativan je...user posted image user posted image user posted image ali me cice, tj. bradavice bole za poluditi (nikad prije nise) i tu i tamo me zaboli buša kao da ću svaki tren procuriti i napominjem da mi je zadnja user posted image bila 30.9., nakon toga 14.10. samo taj dan obilni smeđi iscjedak popračen bolovima, pa 25.11. onako svijetlo bež iscjedak, također samo taj dan (tek toliko da nije bijeli)....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja 32, dragi 33 godina i jako, jako želimo našu prvu bebicu!
ja: visok testosteron (PCOS)
on: asthenozoospermia

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1401
7.12.2009 17:26:16   
ivana st
Ale jesi li bila kod ginekologa,ako nisi bilo bi dobro da odeš jer je možda neka upala u pitanju.Ako sam dobro shvatila ti nisi imala user posted image više od 2 mjeseca.

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu ale1981)
Neposredna veza do poruke: 1402
7.12.2009 17:28:24   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: ale1981

Evo da se i ja javim, radila ujutro test i negativan je...user posted image user posted image user posted image ali me cice, tj. bradavice bole za poluditi (nikad prije nise) i tu i tamo me zaboli buša kao da ću svaki tren procuriti i napominjem da mi je zadnja user posted image bila 30.9., nakon toga 14.10. samo taj dan obilni smeđi iscjedak popračen bolovima, pa 25.11. onako svijetlo bež iscjedak, također samo taj dan (tek toliko da nije bijeli)....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

izvini ja nebih da te plasim ali bih ti trebala odmah doktoru otici , ja neznam sto se zezas jebo testove vise mozda nisu uredu samo ti doktoru i to odmah, zelim ti srece punoooo

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu ale1981)
Neposredna veza do poruke: 1403
7.12.2009 17:39:14   
ale1981
Znam, ali nekak uvijek nekaj čekam, a moj gin kaj ga god pitam sve je to uredu! U 8mj. sam radila papu-uredan...ma više ni sama neznam...

Ja 32, dragi 33 godina i jako, jako želimo našu prvu bebicu!
ja: visok testosteron (PCOS)
on: asthenozoospermia

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1404
7.12.2009 17:43:07   
Mirkica

Znam, ali nekak uvijek nekaj čekam, a moj gin kaj ga god pitam sve je to uredu! U 8mj. sam radila papu-uredan...ma više ni sama neznam...

mozda si trudna posebno kako si opisala da si dobila taj smedzi iscjedak i ponovo opet i to sam na jedan dan , to sto testovi pisu negativnu pusti njih ovoj koni od mene ih je nekoliko pokazalo negativ i ona je na kraju osla #doktorici i tamo uardi test negativan i ona je poslaej kuci i ona opet cekala 4 sedmice nigdej nista etstovi negativni i opet ode i zahtjeva ultrazvuk kad bum trudna i za 7 sedmica dobice sina :))).
Sve je to ok i dobro da tako izadze al nedo BOg neceg loseg zato idi doktoru i nek te pregleda moj svajet, i punoo srece ti zelim

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu ale1981)
Neposredna veza do poruke: 1405
7.12.2009 17:44:11   
Mirkica
ti sve sto pises po meni si ti trudna sad vidjecemo idi bona doktoru user posted image user posted image user posted image user posted image

BA 13.12.2008

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1406
7.12.2009 18:41:41   
aicha
joj ale,iako se razumijem u smdje iscjetke, tvoj slucaj je zaista cudan...pozuri ginici...
i mene evo 3-4 dan cice razvaljuju kao nikad, cak i kad hodam i sl al je test negativan a menge nigdje

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1407
7.12.2009 19:09:32   
ena0002

Ja ne skontah jesi li nakon tog 25.11 isla kod gin, ako nisi obavezno otidji.

(odgovor članu ale1981)
Neposredna veza do poruke: 1408
7.12.2009 22:26:49   
anonymna24
lijep poz svima.. nisam baš dobro informirana pa me zanima ako mi moze tko odgovorit nakon koliko se treba raditi test za trudnocu ? odmah dan nakon izostanka menstruacije ili treba pricekati još koji dan? ja sam imala ovulaciju 18 dc i danas mi je trebala doci user posted image pa sam ja fino napravila odma test da ne stoji i naravno nista... imam konstantno bijeli iscjedak a od jucer i neki bež... bazalna temp. mi varira.. 37,1-2 pa padne pa opet...i tako par dana.. imam slabe mucnine..i to je to... inace mi je menstruacija neredovita i imam je 2 puta godišnje ako neuzmem redovito tablete ..tako da neznam na cemu sam??!!user posted image

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 1409
7.12.2009 22:28:22   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: anonymna24

lijep poz svima.. nisam baš dobro informirana pa me zanima ako mi moze tko odgovorit nakon koliko se treba raditi test za trudnocu ? odmah dan nakon izostanka menstruacije ili treba pricekati još koji dan? ja sam imala ovulaciju 18 dc i danas mi je trebala doci user posted image pa sam ja fino napravila odma test da ne stoji i naravno nista... imam konstantno bijeli iscjedak a od jucer i neki bež... bazalna temp. mi varira.. 37,1-2 pa padne pa opet...i tako par dana.. imam slabe mucnine..i to je to... inace mi je menstruacija neredovita i imam je 2 puta godišnje ako neuzmem redovito tablete ..tako da neznam na cemu sam??!!user posted image

inace mozes raditi prvi dan po izostanku user posted image user posted image puno srece i dobro nam dosla

BA 13.12.2008

(odgovor članu anonymna24)
Neposredna veza do poruke: 1410
7.12.2009 22:32:33   
anonymna24
hvala na dobrodošlici.. eeeh...onda nema bebaca user posted image ipak sutra idem ginekologu pa da me on kao i test ubiju u pojam hihihuser posted image ajoooj... tko bi rekao da je takva filozofija dijete napravitiuser posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1411
7.12.2009 22:33:30   
Mirkica
hahhahahahhahahhahah haman jeste Bogami ma moze biti da i jesi testovi znaju zeznuti samo ti ginicu :))) i stvarno sretnooo

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 1412
7.12.2009 22:47:49   
anonymna24
sestra mi rekla da se njoj druga crta pojavila nakon pola sata.. odkad mi je to rekla ja trcim svaku uru gledat svoj od jutros jel promjenio boju user posted image user posted image user posted image user posted image vidjet cemo sutra.. optimizmom dalje.. nema druge..user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1413
7.12.2009 22:59:22   
Mirkica
hahhah ja sam znal i po nekoliko dana  cuvati ali nista user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 1414
7.12.2009 23:00:38   
acudesa

sestra mi rekla da se njoj druga crta pojavila nakon pola sata.. odkad mi je to rekla ja trcim svaku uru gledat svoj od jutros jel promjenio boju user posted image user posted image user posted image user posted image vidjet cemo sutra.. optimizmom dalje.. nema druge..user posted image

sretno
držim figeuser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

Neposredna veza do poruke: 1415
8.12.2009 7:52:18   
vjestica

test se ne očitava nakon pola sata jer se tada može pojaviti evaporacijska crta

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 1416
8.12.2009 12:35:20   
bebica1989
radila test i na njemu je -,a jos je nema,ja cekam???

Ne vezimo srce za dunjaluk,jer samo tad bice nam lako podnijeti iskusenje.....

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1417
8.12.2009 13:29:25   
anonymna24
hvala svima na pojašnjenju.. dođoh od doktora i kaže da sa pet dana ponovim test i da se on nada kako se uhvatilo .. ovulacija je kasno bila tako da treba još malo pricekati od menge.. user posted image
bebica... pridruzivam ti se i ja u cekanju.. i nadam se da cemo ugledati user posted image user posted image

(odgovor članu bebica1989)
Neposredna veza do poruke: 1418
8.12.2009 13:36:39   
bebica1989
nadam se i ja i tebi isto zelim draga moja,i ja sutra idem kod ginekologa ako nedobijem al izgleda da ce da procuri sve me boli,kakav ti je pregled radila,u mene je mislim ovulacija bila 22-23,tacno neznam

Neposredna veza do poruke: 1419
8.12.2009 13:44:13   
anonymna24
radio mi je ultrazvuk sa sondom.. folikulometrijom mi je ustanovljena ovulacija 16dc i jucer je trebala doci menga ..ali on kaže kako je O bila malo kasnije, da treba ponoviti test za nekih 5-6 dana.. jer moguce da se oplodnja desila kasnije i da je trenutno prerano okrtiti jesam li trudna ili ne.. tebi je kasnije nego meni.. tako da neuzimaj zxdravo za gotovo taj test.. napravi još jedan ili vidi sto ce ti sutra reci.. ja se nedam nicemu tako da nebude raocarenja i cekam user posted image he he a jeli imaš ikakve simptome?

Neposredna veza do poruke: 1420
8.12.2009 13:45:04   
anonymna24
pardon O 18-19dc:) košmar mi u glavi he heuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1421
8.12.2009 13:46:40   
bebica1989

radio mi je ultrazvuk sa sondom.. folikulometrijom mi je ustanovljena ovulacija 16dc i jucer je trebala doci menga ..ali on kaže kako je O bila malo kasnije, da treba ponoviti test za nekih 5-6 dana.. jer moguce da se oplodnja desila kasnije i da je trenutno prerano okrtiti jesam li trudna ili ne.. tebi je kasnije nego meni.. tako da neuzimaj zxdravo za gotovo taj test.. napravi još jedan ili vidi sto ce ti sutra reci.. ja se nedam nicemu tako da nebude raocarenja i cekam user posted image he he a jeli imaš ikakve simptome?

ma imam ko da sam dobila al nisam bas isti osjecaj,krsta stomak,onaj osjecaj kao pred,tako ti je to kod mene,a u tebe,,a meni je danas sedmi dan kako kasni,

< Poruku je uredio bebica1989 -- 8.12.2009 13:47:41 >

Neposredna veza do poruke: 1422
8.12.2009 13:52:20   
bebica1989
malo si me ti draga smirila,hvala ti mnogo,sta god da bude nek sam sad malo mirnija

Neposredna veza do poruke: 1423
8.12.2009 13:54:15   
anonymna24
mene su zasno boljeli janici sve do prije par dana.. pa sma imala lagane mucnine tokom cijelog dana al bez povracanja..bijeli pa zuti..a sad i neki bež iscjedak.. lagana temp... a od jucer nista.. sve normalno.. tu i tamo neka nelagoda u podrucju trbuha ali.. booo.. neznam..
ko zna..mozda smo i trudne..meni sestra nije imala nikakve simptome osim sto joj je kasnila.. ali može ti kasniti zbog stresa ili si draga, user posted image sto ti od srca zelim.. obavezno javi sutra sto je bilouser posted image

Neposredna veza do poruke: 1424
8.12.2009 13:55:52   
bebica1989
istio sve i u mene draga samo sto nema tog smeđeg iscjedka,ma naravno da cu javiti sta je bilo

Neposredna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *