Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Moja prva pomisao jutros je bila- vidi još nije svanulo, mrak vani, sad ću uživati dok bembo ustane. Odem u dnevni, kad 10h . Zamalo da zakasnim na drugu smjenu na posao . Ovo mi se NIKAD nije desilo!
Romali
Ma meni je ista mjesecima, pajki jos pola sata sunce mamino, pajki bona, pajaj sreco, SPAVAJ ZARA. A onda slijedi njen osmijeh i i zaboravim na tu misao.
Samo nek sve ovo jednom prodje ne mogu vise! I onda ustanem umetnem svoj Utrogestan i vratim se u krevet
< Poruku je uredio Leva -- 1.12.2009 22:40:25 >
dali je pupa tu jest smjesno al ja cim oci otvorim prvo stavljam ruku na stomak da vidim jel porasto preko noci a onda kontam gdje mi je veika beba jer cesto spava s nama a puno se vrti pa je svugdje nademo
Vec cijelu sedmicu, od kako Ema ne spava s nama u sobi, od kako je ne dojim nocu, pa samim tim ni ne vidjam, cim, u sest sati cujem alarm za budjenja mm i starije kceri prva mi je misao da idem dojiti Emu:) Cudno, ali skocim istog trena na noge i idem po nju!
moja prva jutarnja misao je:kad li cu imati svoju kucu ili stan,kad li cu dobiti drzavljnastvo,hoce li moja djeca ikad dobiti zdrastveno osiguranje-knjizicu,a za djecije doplatke o tome i nemislim,i tako svako jutro,dan,i noc,ali opet hvalaBogu da smo zdravo,jer svako jutro molim Boga da se niko ne razboli...
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.