Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Auf ein Neues! to često pomislim, kao novi dan nova borba :)
Ten tiny little fingers that always want to play, That never stop exploring the wonder of today. Ten tiny little fingers that from the very start, Will reach out for tomorrow yet always hold your heart
jedva cekam da padne noc i da malca spremim u krevet,eh onda neznam ili bi sjedila i odmarala zivce ili gledala tv,ili spavala,pa tako ostanem dokasno budna,a malac se probudi u 7sati,a meni se spava pa dok se ne razbudim svi mi krivi,onda kazem kad zaspi poslijepodne i ja cu odma ali onda moram praviti rucak,tako sve u krug, a ja volim spavati
Heh,nisi jedina,ja bih samo spavalaaaaaaaaaaaaa Bas kao sto kazes,i ja bih popodne,kad moja dvojica zaspu,ali sipak hocu rucak,pa nekad da se brzinski istusiram,da pokupim igracke,uuuuuuuh...A jedva cekam kad ih "popakujem" navece,eh tek onda ne znam sta cu prije
jedva cekam da padne noc i da malca spremim u krevet,eh onda neznam ili bi sjedila i odmarala zivce ili gledala tv,ili spavala,pa tako ostanem dokasno budna,a malac se probudi u 7sati,a meni se spava pa dok se ne razbudim svi mi krivi,onda kazem kad zaspi poslijepodne i ja cu odma ali onda moram praviti rucak,tako sve u krug, a ja volim spavati
Prva pomisao zasad je:"Gdje mi je mob da prozovem svog dragog da zna da sam se probudila"
Ti si meni taaako simpa sa ovim izjavama
Moja prva pomisao jutros je bila- vidi još nije svanulo, mrak vani, sad ću uživati dok bembo ustane. Odem u dnevni, kad 10h . Zamalo da zakasnim na drugu smjenu na posao . Ovo mi se NIKAD nije desilo!
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.