Hannan
|
IZVORNA PORUKA: jabuka28 kako se snalazite u trgovinama kada djete nesto silno zeli? Moja mala je poslusna nikada nisam imala problema sa tim....Svega ima ali ako ja rijesim da nece dobiti nesto ona i poslusa...ne galami,ne vristi ne baca se na pod...A znam da ima djece na po poda sjede i placu za igrackom Ni mi hvala Bogu nemamo tih problema, ali sam se neki dan tako slatko smijala prilikom kupovine i prijetno iznenadila. Tih dana je on od nekog dobio 3KM, i ja mu kazem za to mozes sebi nesto da kupis; i dosli mi u marcator, nema onih kolica, i ja ga pitam da i on uzme jednu korpu pa da mi pomogne, kontam one lagane stvari cu njemu ubaciti. Ulazimo i odmah lijevo su frizideri ( ja vec skontam da ga pustim da vidim sta ce da uradi), prilazi, spusta korpu na pod, razgleda, uzme 2 montea, sagne su spusti, ponovo gleda, uzme neki puding ,opet gleda uzme jednu milsnitu stavi u korpu i okrene se meni "hajmo sad"...ja sma ostala bez teksta, taman je to bilo tu negdje oko 3KM koliko je on imao. Posto je bila predbajramska kupovina, ja sma mu rekla da moze da izabere nesto za poklon, i gleda on igracke, ja malo dalje od njega nesto drugo gledam a on se dere "mama, dodji da se dogovorimo da mi ovo kupis". Ali, bil oje i kod nas vriske, ne znam imao je oko 1,5g, ja u nekoj radnji odjece, on se poce valjati po podu, vristi...meni semafor na licu, jednom sam mu fino rekla ustani i ne placi, on nista a ja smao fino prodjem proed njega i na drugu stranu prodavnice, za 10 secundi se stvorio iza mene, smiren.