veeseelaa
|
e evo mene, danas svratih do mamine oči i pokupih i njenu hediju... Bogme je mamine oči sprovela pravu akciju pa su i njene komšinice učestvovale kao i naša forumačica mamina junačina Bravo za cure ja to jedva nadjoh, naidje neki dobri čovjek pa me on uputi, dobro si ti rekla mamine oči otišao je samnon do te žene i pomogao mi da istovarimo stvari Bravo i za njega usput dok se raspitujem za njenu kuću komšije mi vele da je njen muž u zatvoru al da ona svima govori da nema muža ajde rekoh pa i nema ga, čim je u zatvoru kućica stara, trošna, kucam izlazi žena... kažem ko sam i da su cure s foruma RR prikupile hediju, da smo gledale emisiju "Ispuni mi želju" i da želimo malo pomoći Djeca izlijeću, sirotinjski obučena, ja ih zovem da mi pomognu da iznesemo stvari, curice nose kese a kese veće od njih samim Pitam za struju, veli nema, poziva me unutra, ajde rekoh ući ću na par minuta da napravim par fotografija... ulazim, ona pali svjetlo veli komšija joj pružio žicu, ne kontam al nema veze Djeca su odmah sve raspakovala, i ona ima 6 djece, 5 kćerki od kojih je jedna bolesna u smislu da je retardirana i ima epilepsiju , i jednog sina... Zamolih da ih slikam, pristanu al vele da ugase svjetlo da narod ne misli da imaju struju....... ma nisam ja novinar rekoh, nije bitno Mislila sam popričati sa ženom u smislu da saznam tačne godine djece al neki debil svira li svira da pomaknem auto (a nemam ga gdje pomaknuti jer je ulica tako uska, da samo mogu da se pokupim i idem), dajem joj 200,00 KM naglašavam da je 120,00 Km od cura sa RR (mada me ona smušeno gleda, nikad nije izgleda čula za nas, iako ju je almai kontaktirala) al nije bitno Misija uspjela, evo par fotkica a evo i mene s curicama