Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja fakat neznam kako to ide, mislim nemam pojma na koji načim deverate s prikupljenim novcem........ ti si u toku, najbolje znaš, novac je uplatilo više forumašice, dal bi se one sad složile s tim.... mada možemo sačekati još dan - dva
< Poruku je uredio veeseelaa -- 22.11.2009 23:52:16 >
sutra cu podici novac...mada nemam pojma koliko tamo ima... al ima garant preko 100 km da uzmem toliko?
ako podignes taj novac veeseela nek im da posto cemo mi neke dati namirnice i garderobu,pa taj novac nek imaju par dana,mozda oni bolje znaju sta im fali vise nego mi..
veeselice,evo da ti javim ja sam uspjela pripremit nesto malo namirnica,garderobe,i skolskog pribora,cak ce ucestvovati i moje dvije kone kojim sam ispricala pricu,voljela bih da mogu i vise uciniti al sad zasad toliko...
ma šta ko ima nek spakuje Ja bi sutra oko 16,30 mogla naletjeti ispred tvoje zgrade a usput bi mogla pokupiti i to što tea pripremi Tea javi se
evo me javljam se generalno cistim kucu pa samo malo virnem.Kad si kontala vesela da dodjes,ja mislim da imam nesto garadarobe,zimske za zenu.I nesto hrane bi spemila.Ne kupujte secer imam vrecu od 5kg pa bi i to stavila
moj prijedlog da pricekate jos par dana se nosenjem... nek prvo neko pita hayat da li je u razgovoru s njom mogao zakljuciti da joj nece biti neugondo da primi nesto sitnog novca... ja ne znam hocu li moci danas do banke ... radi do 2 a Asja mi spava pa je ne mogu ostaviti jer sam sama..
ok Višnja sori mamine oči tek sad vidjeh sms, i ja se razletila po kući, perem prozore... pa eto možemo sačekati još dan-dva Bajram je u petak, nek se ralizuje do četvrtka dobro je mamine oči i tea super ste, Višnja zašto ne bi bilo ok da joj se da 100 KM? meni neko da ih da, ja bi se obradovala mamma mumi javi se, ti si joj u komšiluku, mogla bi me sačekati negdje niže pa da odemo zajedno
< Poruku je uredio veeseelaa -- 23.11.2009 13:11:50 >
Vesela molim te ja cu vjerovatno u srijedu ujutro kod mame da joj pomognem pred Bajram ali ti mi samo posalji sms ili me nazovi i ja cu doci do svog stana da ti dam sto sam pripremila
vesela,kada si mislila ici?ako sam dobro shvatila ti prilupljas stvari i hranu od ostalih?mogu li onda i ja ucestvovati sa vama da ne nosim posebno?
dobro si skontala,ko sta ima vesela se ponudila da ona odnese,al cekamo jos par dana mozda jos neko izrazi zelju da pomogne pa makar i litar ulja,ili vreca deterdzenta za ves nebitno...
vesela naravno da nije problem da se da 100 km... ja cu novac ipak sutra morati podici... mozda bude i vise uplata pa bude vise od 100 km... Izgleda da cu tek sutra otici u banku jer mala smizla jos spava... dobila sam par pp i vidim da ima nekoliko uplata za njih pa novac od djeca iz Doma ne moram dirati... dakle uzecu nove uplate i onih nekih 35 km sto je bilo kad smo skupljali za smrtovnicu... sigurna sam da ce biti i preko 100 km... i bilo bi najbolje da odes do te zene u srijedu ili cetvrtak...
< Poruku je uredio Visnja RR -- 23.11.2009 13:31:10 >
moj prijedlog da pricekate jos par dana se nosenjem... nek prvo neko pita hayat da li je u razgovoru s njom mogao zakljuciti da joj nece biti neugondo da primi nesto sitnog novca... ja ne znam hocu li moci danas do banke ... radi do 2 a Asja mi spava pa je ne mogu ostaviti jer sam sama..
bila sam ja u kontaktu sa njima i oni se zahvaljuju i u svoje ime sto im zelomo pomoci,stoga se netrebate sikirati da bi joj bilo neugodno
Zelim pomoci ali se u cetvrtak vracam, a vidim vi ste kontale ici taj dan. Znate li u koliko sati jer ako je popodne mozda uspijem stici da nesto kupim ili da vam barem dam novac?