Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Veseelaa i ja bi mogla nesto prikupiti garderobe za zenu,kad si ti kontala da navratis jer ja sam s vremenom slaba da mogu to propremiti
pa ja sad pojma nemam ja bi rado da se to obavi što prije.... možda u srijedu Mamine oči hoće li tebi Tea donijeti stvarčice? jestel se šta dogovarale? ja bi da svratim do tebe sutra oko 16,00 da to preuzmem Bojim se da nam se priča ne izjalovi, stoga krećem u ekšn
< Poruku je uredio veeseelaa -- 24.11.2009 1:19:24 >
djevojke ja bi danas oko 16,00 naletjela do vas Tea jel ok u 16,00 sati na mjestu kao i prošli put kad smo išle u Orhideju Jel možeš obavijestiti Nermu, da li ona može u to vrijeme? jel ona radi? ja njemam njen br tel
djevojke ja bi danas oko 16,00 naletjela do vas Tea jel ok u 16,00 sati na mjestu kao i prošli put kad smo išle u Orhideju Jel možeš obavijestiti Nermu, da li ona može u to vrijeme? jel ona radi? ja njemam njen br tel
Vesela cula sam se sa Nermom ona bi tek mogla oko pola pet,jer ce tek kuci oko 4 sata.Saljem ti njen broj mob na pp.Pa eto sta mislis da pomjerimo za pola sata pa da bude u 16i30
poslala sam ti pp.Pa ako neces danas to nositi vidi sa Nermom nek ona to donese do mene a ja cu se sutra ujutro naci sa tobom prije nego odem kod mene.Moze li tako
draga ajde ti reci Nermi da te stvari večeras dostavi do mamine oči, pa da ja to pokupim sutra od nje.... kao i stvari koje je mamine oči pripremila da ja ne bi jutarnji dogovor prekršila jer se znam uspavati često I Višnja pliz postoji li mogućnost da ja taj novac planiran za ovu ženu pokupim danas prije 16,00 sati? sutra je srijeda a u petak Bajram, imam i ja obaveza oko svega i svačega pa da se što prije "razdužim" s ovim nijetom
eh vako danas sam otišla do tea lane, new mame i lilith i cure su mi napunile gepek Cure super ste Bila sam u Konzumu i kupila od mog novca namirnica za nekih stotinjak maraka a i moj brat mi je dao 50,00 KM da ih uručim ovoj ženi Ja sam mislila sutra ujutru otići kod ove žene tamo iza 11, izuzev ako Ajša ne bude sluškila... Kad krenem mislila sam kontaktirati mamine oči da pokupim ono što je ona pripremila a Višnja ako tebi odgovara svratila bi do tebe da pokupim taj novac a ako ne, daću ja svoj pa ćemo se mi vidjeti Za teu, lilith, new mamu i za mog brata veliki zagrljaj Tea hvala za navigaciju
ma bit ce to aBd uredu,ja sam Lani znala i u igri dati cetkicu i ona bi je valjala po zubima i gledala crtane.Probaj tu jacu cetkicu a imas u DM dobar kaladont za djecu protiv naslaga,8km i nesto mu je cijena.Samo provjeri od kojeg uzrasta mozes koristiti
e zene svaka vam cast i tvome bratu vesela naravno i nemoj se sikirati za te naslage vremenom ce same spasti ps.hajd kad joj budes isla ako ti nije problem i ako ona htjela da joj uslikas djecicu pa da ih vidimo tako da se mozemo orijentisati kojeg su uzrasta pa aBd da joj mozemo jos gardarobe poslati djeci.Ja imam dosta od svoje djece,a neznam dali joj odgovara pa bih joj rado urucila
vesela duso ajd ako mozes daj svoje pare jer je meni sutra bas frka sve do 15 sati ... nemam pojma gdje cu biti u koje vrijeme pa da se ne dogovaramo bzv.. uglavnom ja imam 120 km
ma bit ce to aBd uredu,ja sam Lani znala i u igri dati cetkicu i ona bi je valjala po zubima i gledala crtane.Probaj tu jacu cetkicu a imas u DM dobar kaladont za djecu protiv naslaga,8km i nesto mu je cijena.Samo provjeri od kojeg uzrasta mozes koristiti
e hvala Tea za info, odmah kupujem
IZVORNA PORUKA: almai
e zene svaka vam cast i tvome bratu vesela naravno i nemoj se sikirati za te naslage vremenom ce same spasti ps.hajd kad joj budes isla ako ti nije problem i ako ona htjela da joj uslikas djecicu pa da ih vidimo tako da se mozemo orijentisati kojeg su uzrasta pa aBd da joj mozemo jos gardarobe poslati djeci.Ja imam dosta od svoje djece,a neznam dali joj odgovara pa bih joj rado urucila
mislila sam ih slikati, naravno ako vidim da je to ok, ne bi da ih dovedem u nezgodnu situaciju
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
vesela duso ajd ako mozes daj svoje pare jer je meni sutra bas frka sve do 15 sati ... nemam pojma gdje cu biti u koje vrijeme pa da se ne dogovaramo bzv.. uglavnom ja imam 120 km
ok, nije problem, mi se svakako vidimo ako ne prije onda u ponedjeljak na kafici