Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dekorativna umjetnost i umjetnost uopće 20.11.2009 0:59:38
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Hanady
RE: Dekorativna umjetnost i umjetnost uopće 20.11.2009 1:13:37
Hanady RR
RE: Dekorativna umjetnost i umjetnost uopće 20.11.2009 1:14:45
Hanady RR
RE: Dekorativna umjetnost i umjetnost uopće 20.11.2009 1:44:38
mamine oci
e zene slike su vam ekstra tema,ideja sve za 10 meni ovo postavljanje slika nece,pa nece, mslim ja znam kako se postavlja slika slavljala milon puta do sad al u poslednje vrijeme bezuspjesno,
RE: Dekorativna umjetnost i umjetnost uopće 20.11.2009 8:25:44
bebacha
e tea lana hvala sto probi led.znam da se nesmije komentarisat ove slike al moram.nunichi sta mi radis na ranom jutru pa znas li ti da sam ja .neka neka
RE: Dekorativna umjetnost i umjetnost uopće 20.11.2009 8:26:38
Amelaa RR
Ma ne mozemo mi da ne progovorimo ...ja cijelo jutro hocu da kazem kako sam bas oci jutros odmorila kad sam otvorila ovu temu al sve reko necu..necu..i cim sam vidjela da je ispod posta ma reko ja cu samo kratko da napisem. I da mislim samo da bih se trebalo paziti na velicinu slika da nisu vece od 400X300
< Poruku je uredio Amelaa RR -- 20.11.2009 8:27:19 >
RE: Dekorativna umjetnost i umjetnost uopće 20.11.2009 9:24:39
larina
lijepa tema!Ja isto uzivam u gledanju slika i svega sto je lijepo,u slobodno vrijeme se dmaram crtajuci,slikajuci sve sto je lijepo-gledam sve da uljepsam gdje se nalazim i uzivam u tome...