Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dekorativna umjetnost i umjetnost uopće 19.11.2009 20:43:21
acudesa
Voljela bih da kad nađete nešto lijepo "za oko" da postavite na ovu temu. (ali isključivo slike, bez tekstova), kad sam loše volje da malo navratim, odmaram dušu. Ja uživam u ljepoti, bilo slika, nakita, tkanina,(ljudi )...ono što se kaže da parim oči, volim lijepe stvari oko sebe...e, sad imam i ona o ukusima ne vrijediraspravljati, ono što je meni lijepo ne mora biti i vama i obrnuto, ali neka nas to ne sprječava da imamo jedan vizualni kutak koji ćemo lijepo urediti...Ono, ne morate ništa pojašnjavati, detaljisati, komentarisati-samo pucajte slike pusa svima koje se potrude
(znam da imamo forumašice koje su u umjetničkim vodama, pa neka mi ne zamjere ako sam šta fulila u terminima ..ja ne bih bila ja da ne fulim) I, također, molim moderatore da mi maknu temu ako je već postojala ili je trebala biti negdje drugo
RE: Dekorativna umjetnost i umjetnost uopće 20.11.2009 0:55:44
Hanady RR