|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zaludjenost fudbalom
19.11.2009 9:16:58   
Nunichi
heheh, pa Noa poslusala sam vase savjete od sinoc. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 851
19.11.2009 9:18:40   
noaa
leli$ znalo je biti i po 15-ak minuta da Nunichi izbiva sa teme,mora da ga je tjesilauser posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 852
19.11.2009 9:24:28   
Nunichi
user posted image user posted image user posted image Noa, noa...

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 853
19.11.2009 9:29:21   
noaa
Nunichi da nisi ti sinoc ko moj brat,napravio neki belaj i tata mu reko kuku tebi kad dodjem kuci i on jadnik u 5 popodne otiso u sobu kao pravit ce se da spava kad tata dodje.Dosao tata kuci i mi se smijemo govorimo mu sta je uradio i tata posao u sobu a on jadnik poceo hrkati kao spava on..

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 854
19.11.2009 9:30:49   
Anoniman
a sad ja vidim tu zaluđenostuser posted image al ne za sportom- jeste se uspalile još vas nije splahnulo...
samo da vam dam podršku u raspodjeli da se ne počupate a kako ste krenule neko će ostati bez kose na glaviuser posted image ...Nunichi koristi blok, ne vidiš tu osobu ni na jednoj temi znaš kako je fino
i od mene vam je čist put ne volim fudbalere...mada ako se više zadržim na ovoj temi slika Bekama i Kake će mi promjeniti mišljenjeuser posted image

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 855
19.11.2009 9:33:02   
Nunichi
user posted image user posted image user posted image user posted image Ma nisam imala srca, ipak je bio jaaaako tuzan zbog poraza. user posted image

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 856
19.11.2009 9:47:23   
Nedi
Svašta se događalo sinoć, a vidim i Kaku ste mi "rasčerupale"user posted image user posted image

Iako smo izgubili ja sam ponosna na naše momke, dali su sve od sebe. A moj mm je ostavio dušu, srce i glas na stadionu, jadnik ne može da govori user posted image
Bas mi zao sto se moj djecak rasplakao pa sam propustila podjelu imovine cccccc, što je valjalo to se i rasporedilouser posted image

24.12.2007.
24.o9.2013.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 857
19.11.2009 9:50:18   
Anoniman
cccccccccccccccccccccccccccccc...ja otisla spavati a vi ih uspjele poskidatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...vidim bilo je svega sinoc u produzecima....cccccccccccccccccccuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 858
19.11.2009 9:51:48   
Nunichi
dadada ti si nam falila, ja sam uzela tvoju ulogu da stavljam fotografije. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 859
19.11.2009 9:55:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

dadada ti si nam falila, ja sam uzela tvoju ulogu da stavljam fotografije. user posted image

neka...tako i treba...vizualizacija je cudouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 860
19.11.2009 9:58:16   
manuela RR
Vidim ja da su se žene ovdje super utješile,a ja tugovala samauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 861
19.11.2009 10:03:21   
Dida79
A u curke bas ste ih vino raspodijelileuser posted image user posted image user posted image user posted image
Vidim da niste mislile na nas koje nisu bile prisutne pa niste napravile neku listu cekanja da i mi dodjemo na reduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 862
19.11.2009 10:05:18   
manuela RR
Pošto vidim da Ibiševića nema nigdje ja ću ga pikirati za sebe...
E sad Nunichi daj jednu slikicu samo za meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 863
19.11.2009 10:06:46   
Private
Jutro zene.Vidim do neka doba ste bile sinoc i zamisljale one putere pod tusemuser posted image Nadam se da ste se dogovorile ciji je ko,al Ciru i Tottia mi nedirajteuser posted image
Neposredna veza do poruke: 864
19.11.2009 10:09:44   
remzy
IZVORNA PORUKA: Private

Jutro zene.Vidim do neka doba ste bile sinoc i zamisljale one putere pod tusemuser posted image Nadam se da ste se dogovorile ciji je ko,al Ciru i Tottia mi nedirajteuser posted image

sve je dogovorenouser posted image user posted image user posted image

Ciru i Tottia niko nije" diro"user posted image

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 865
19.11.2009 10:12:21   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: manuela

E sad Nunichi daj jednu slikicu samo za meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo prijo od srca. user posted image user posted image

user posted image

Neposredna veza do poruke: 866
19.11.2009 10:13:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Private

user posted image ti opet za ćiru neće ba njega niko svi vole mladu piletinu

(odgovor članu Private)
  Neposredna veza do poruke: 867
19.11.2009 10:13:17   
ena23
Aman zene ja krenula da iscitam sta se dogodilo, procitam jednu stranicu- dvije nove se pojave. user posted image Sinoc me izbacvilo sa RR i nisam ga mogla vise otvoriti, haj sad fino priznajte ko me to gurno iz reda za Kaku???

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 868
19.11.2009 10:13:20   
manuela RR
Prijo,ubola si pravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 869
19.11.2009 10:15:36   
remzy
user posted image

evo jos jedne,za dusu!!!user posted image

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 870
19.11.2009 10:19:16   
Private
Nunichi ,posto tebi ide od ruke postavljanje slika,molim te opet mi nadi Ciru i Tottiauser posted image Ena23 necu ja Kaku,halalosun vam sva reprezentacija BiHuser posted image Coek mi zna za Tottia,a neznam kako ce biti za Ciru,zbog sve one price od sinoc mogli bi usjediti kolektivni razvodi brakovauser posted image Jos bi mogle osvanuti u novinama sa naslovom,forumasice RR ostavljene zbog reprezenatacije BiH,njihovog trenera,i pojedinih ino fudbalerauser posted image

Neposredna veza do poruke: 871
19.11.2009 10:28:42   
Anoniman
privat...evo i tebi cire da ne places vise

user posted image
  Neposredna veza do poruke: 872
19.11.2009 10:30:58   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image joj u Ćire pločicauser posted image , dobar, dobar

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 873
19.11.2009 10:31:36   
Private
Zene,sad odbijteuser posted image Samo gdje mi je Totti,nemojte onu sliku od sinoc,ovako nesto ko Ciru mi nadite.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 874
19.11.2009 10:32:35   
leli§

IZVORNA PORUKA: Nunichi

IZVORNA PORUKA: manuela

Evo prijo od srca. user posted image user posted image

user posted image

vas dvije ce te osnovati drustvo raspustenica !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *