Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nunichi da nisi ti sinoc ko moj brat,napravio neki belaj i tata mu reko kuku tebi kad dodjem kuci i on jadnik u 5 popodne otiso u sobu kao pravit ce se da spava kad tata dodje.Dosao tata kuci i mi se smijemo govorimo mu sta je uradio i tata posao u sobu a on jadnik poceo hrkati kao spava on..
a sad ja vidim tu zaluđenost al ne za sportom- jeste se uspalile još vas nije splahnulo... samo da vam dam podršku u raspodjeli da se ne počupate a kako ste krenule neko će ostati bez kose na glavi ...Nunichi koristi blok, ne vidiš tu osobu ni na jednoj temi znaš kako je fino i od mene vam je čist put ne volim fudbalere...mada ako se više zadržim na ovoj temi slika Bekama i Kake će mi promjeniti mišljenje
Svašta se događalo sinoć, a vidim i Kaku ste mi "rasčerupale"
Iako smo izgubili ja sam ponosna na naše momke, dali su sve od sebe. A moj mm je ostavio dušu, srce i glas na stadionu, jadnik ne može da govori Bas mi zao sto se moj djecak rasplakao pa sam propustila podjelu imovine cccccc, što je valjalo to se i rasporedilo
A u curke bas ste ih vino raspodijelile Vidim da niste mislile na nas koje nisu bile prisutne pa niste napravile neku listu cekanja da i mi dodjemo na red
Aman zene ja krenula da iscitam sta se dogodilo, procitam jednu stranicu- dvije nove se pojave. Sinoc me izbacvilo sa RR i nisam ga mogla vise otvoriti, haj sad fino priznajte ko me to gurno iz reda za Kaku???
Nunichi ,posto tebi ide od ruke postavljanje slika,molim te opet mi nadi Ciru i Tottia Ena23 necu ja Kaku,halalosun vam sva reprezentacija BiH Coek mi zna za Tottia,a neznam kako ce biti za Ciru,zbog sve one price od sinoc mogli bi usjediti kolektivni razvodi brakova Jos bi mogle osvanuti u novinama sa naslovom,forumasice RR ostavljene zbog reprezenatacije BiH,njihovog trenera,i pojedinih ino fudbalera
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.