|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zaludjenost fudbalom
19.11.2009 8:45:02   
Romali
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Evo samo za dragu Herku. user posted image

user posted image

Jah... user posted image user posted image user posted image

Fina mu košulja, što jes' jes'user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 826
19.11.2009 8:45:41   
remzy

Evo samo za dragu Herku. user posted image

user posted image

Jah... user posted image user posted image user posted image

joj ja sam ga jos sinoc trazila!!!user posted image user posted image

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 827
19.11.2009 8:46:12   
bebacha
romali ako ti se svida kosulja uzimi je slobodnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a meni ostalouser posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 828
19.11.2009 8:47:23   
noaa

IZVORNA PORUKA: new mama

Noaa zao mi je ja ga prva zapikala,hajde budi sretna jos ti dopustila da ga dijelimouser posted image user posted image ,a Nunichi nemoj se sad izvlaciti ti si sve kriva,kad si slike pocela stavljatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eto ti Nunichi new mame,nebi te branila da ti muz vidi ovu temu,a ti njoj stavljas Kaku,vidis da sam ti ja bolja prijateljicauser posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 829
19.11.2009 8:48:37   
Nunichi
Joj tebe new mama. user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa tema je krenula u ponor tad. Pa ja rekoh da malo razonodim zenice, da ne bude kljuc kljac. user posted image

(odgovor članu remzy)
Neposredna veza do poruke: 830
19.11.2009 8:49:24   
M kao Mama
Joj, drage moje bit će da sam ja izrod na ovoj temi, ali mene fuzbal ama baš ne zanima, evo npr. sinoć utakmica, ja koliko sam zaluđena fudbalom ne znam ni koliki je rezultat.

Ali, stvarno, želim našim momcima sve naj, naj, ali fudbal i ja na VI

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 831
19.11.2009 8:51:29   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: noaa

Noaa zao mi je ja ga prva zapikala,hajde budi sretna jos ti dopustila da ga dijelimouser posted image user posted image ,a Nunichi nemoj se sad izvlaciti ti si sve kriva,kad si slike pocela stavljatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eto ti Nunichi new mame,nebi te branila da ti muz vidi ovu temu,a ti njoj stavljas Kaku,vidis da sam ti ja bolja prijateljicauser posted image user posted image user posted image

Vidis ti to...a ja se uzdala i u nju. user posted image

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 832
19.11.2009 8:53:05   
Anoniman
Hajde ba nemoj da vicem iss,is,is user posted image user posted image user posted image , otvorim spisak zadnjih poruka kad ono samo sa ove teme,cccccccc, vidm vi sinoc po onom sistemu 'udri brigu na veselje', saljem vam smajlijakojiprijetiprstom, sta ce tek biti kad budu kosarkasi igraliuser posted image user posted image

(odgovor članu M kao Mama)
  Neposredna veza do poruke: 833
19.11.2009 8:53:15   
Romali
Ja moram na posao user posted image

Stavljate slike da imam šta raditi kad dođem. Možda bude na netu novih slika uplakanog Spahe pa da ga utješimo user posted image

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 834
19.11.2009 8:53:32   
new mama
Nunichi mi smo svakako donjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ako nam muzevi ovo procitajuuser posted image user posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 835
19.11.2009 8:54:41   
remzy

Nunichi mi smo svakako donjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ako nam muzevi ovo procitajuuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 836
19.11.2009 8:56:04   
Nunichi

user posted image user posted image user posted image user posted image
Jedina utjeha mi je sto necu biti jedina raspustenica. user posted image Bilo nas je mashala sinoc. user posted image user posted image

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 837
19.11.2009 8:57:55   
new mama

user posted image user posted image user posted image user posted image
Jedina utjeha mi je sto necu biti jedina raspustenica. user posted image Bilo nas je mashala sinoc. user posted image user posted image

samo se ti tjesiuser posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 838
19.11.2009 8:59:34   
leli§
Nunichi draga jesi ti spavala ikako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 839
19.11.2009 9:00:08   
leli§
zene drage jeste me nasmijale... suze su mi na oci krenule :):):)

I can feel it everywhere

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 840
19.11.2009 9:02:28   
de_de
Cao, posto sam ja postavila temu i priredila vam toliko veselja i razonode moze li meni kao znak vase zahvalnosti pripasti Spahicuser posted image user posted image user posted image user posted image
A i bilo bi vam sevap usreciti trudnicu koja samo sto se nije porodilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 841
19.11.2009 9:03:19   
leli§
user posted image

evo jedna "grupna" user posted image user posted image user posted image user posted image

I can feel it everywhere

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 842
19.11.2009 9:07:00   
remzy
IZVORNA PORUKA: de_de

Cao, posto sam ja postavila temu i priredila vam toliko veselja i razonode moze li meni kao znak vase zahvalnosti pripasti Spahicuser posted image user posted image user posted image user posted image
A i bilo bi vam sevap usreciti trudnicu koja samo sto se nije porodilauser posted image user posted image user posted image user posted image

budemo se dogovorileuser posted image user posted image user posted image
ja sinoc cekala do neke dobi da on meni ostaneuser posted image user posted image user posted image

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 843
19.11.2009 9:10:31   
leli§
remzy evo spahe u izdanju "za oko kuce"

user posted image

I can feel it everywhere

(odgovor članu remzy)
Neposredna veza do poruke: 844
19.11.2009 9:10:55   
noaa
Tema se komotno moze prebaciti na sexualnostuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu remzy)
Neposredna veza do poruke: 845
19.11.2009 9:11:33   
de_de
Ma ja bi njega samo da mi radi po stanu, hehehehe. Jedino mi za to sad moze i posluziti, a ne bi bilo lose da zna sta i za jelo napravit, a eto tebi ostatak danauser posted image user posted image user posted image
Nekako mi se bas cini da zna dobro prati prozore i usisavatuser posted image user posted image user posted image Uh omaklo se u trudnociuser posted image user posted image user posted image
E da ovo vidi mm bio bi ponosan, kako imam oci samo za njega, heheheheh.

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu remzy)
Neposredna veza do poruke: 846
19.11.2009 9:13:25   
remzy
IZVORNA PORUKA: leli§

remzy evo spahe u izdanju "za oko kuce"

user posted image

hvala mila-bio on "za oko kuce" ili u kuci ,svejedno je ,uglavnom vrti se oko kuce!!user posted image

< Poruku je uredio remzy -- 19.11.2009 9:14:49 >

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 847
19.11.2009 9:13:35   
Nunichi

Nunichi draga jesi ti spavala ikako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo, malo... Raspustenice + Zarini zubici jednako je PODOCNJACI. user posted image user posted image

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 848
19.11.2009 9:15:05   
noaa

Malo, malo... Raspustenice + Zarini zubici jednako je PODOCNJACI. user posted image user posted image

a gdje ti je +Zarin tata

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 849
19.11.2009 9:16:28   
leli§

IZVORNA PORUKA: noaa

a gdje ti je +Zarin tata

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tugovao coek u carsiji a ona kod kuce... svako ubijao tugu na svoj nacin

I can feel it everywhere

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *