Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma Nunichi bona hajde popi samnom jutarnju kahvicu.... 8 sati medeni jutro fino...niko mi ne ide na zivce Ja svakog volim... evo je vec miiiiriise....jos da mi je koji istreniran Bih futbaler....
Nunichi, jesam li dobro shvatila? Ovo mi sad kao laHke žene Oh yeah!!!
Ma draga, mi nema sta nismo sinoc bile. A vidim i danas smo u njenim ocima...ja zena se naklatila i ne popusta. Ali meni je zao, ipak treba imati koji kliker da se pokoji post skonta. Nije joj zamjeriti. Evo jedna za dobro jutro za nas Lahke od sinoc.
nunichi zeno gledam ti profil i zadnji deset tema sve ova. a tebe ja nisam neki vatreni navijac al mi je stvarno zao sto smo izgubila ali i 0:1 protiv Portugala je velika stvar.al opet mi se cini da su nasi navijaci ispali bezveze ko i uvjek i zao mi je zbog toga.
nemogu vjerovat sto sam propustila.sad sam citala temu i hvala bogu pa sam kod kuce.ismijala sam se.nunichi draga sljedeci put koad me nebude bilo na ovakvim raspodjelama ostavi i mi kakvog
Zenice vi i dalje,a vidite da nas vec prozivaju da raspustenice
Ma hajde, ako ko ima problem sa ovim neka iscita cijelu temu. Pa mozda i skonta kako je bezazleno i kako je krenulo. Ovo se ja izvlacim, Selina je kriva.
Samo bi se u naslov teme trebalo dodati Zaludjenost fudbalom i fudbalerima.
bebacha dogovoreno.
< Poruku je uredio Nunichi -- 19.11.2009 8:43:23 >
a najbolje je sto je ova tema u pdf "porodica i partnerski idnosi", bas te porodicne a pogotovo vam odgovara ovaj drugi dio "partnerski odnosi" uljepsale ste mi dan od jutra
Noaa zao mi je ja ga prva zapikala,hajde budi sretna jos ti dopustila da ga dijelimo ,a Nunichi nemoj se sad izvlaciti ti si sve kriva,kad si slike pocela stavljati
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.