|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  294 295 [296] 297 298   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
11.11.2009 13:51:50   
marinčii
iv@nčica a i ja mislim da je do vremena i nadam se da će brzo proć,evo spava mi od pola 12,ja se još čudim user posted image ,jeli ima lipi bodića u tlimača?trebala bi mu uzet ove sve prerasto
mi idemo u utorak na vakcinu druga doza di-te-pera,nadam se da je onda pauza do 6 mjeseca

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 7376
11.11.2009 13:58:16   
Anoniman
marinci ljubi malenog,bas mi je zao sto place nepreostajeti nista drugo nego nosanjeuser posted image
Moj Anel od juce po rukama tako se izmori zaspe 15min i opet sve isto.......
I ja se nadam se sad kad 24tog odemo na bocu da ce bit zadnja al neznam opet......
Mnn.bas lijepa ljuljackauser posted image user posted image
Dadada bravo za debelu guzuuser posted image user posted image user posted image
zanimame jel kod vas bebice kad ih drzite uspravno podignete ih,one skakucu po vama nogicama ja kad god anija uzemem,on skakuce oslanja se na nogice kao da mu je 6mjes.on bi ko hodouser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 11.11.2009 14:00:30 >

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 7377
11.11.2009 13:59:54   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: marinčii

iv@nčica a i ja mislim da je do vremena i nadam se da će brzo proć,evo spava mi od pola 12,ja se još čudim user posted image ,jeli ima lipi bodića u tlimača?trebala bi mu uzet ove sve prerasto
mi idemo u utorak na vakcinu druga doza di-te-pera,nadam se da je onda pauza do 6 mjeseca

slabo  ti ima bodića...ja  sam  uzimala nešto  u tintilinića, pa u onom novom centrumu imaš..i pored njega  u  kockici u  sklopu  koje  je  bebakids sve  ti prekoputa  starog  usput...i  malo  niže  onaj  za  bebee  uz  stepenice  se  penje  imaš isto, pa  u  todoru..ma bebzeze  pucaju  cijene  na  svakom  mjestu  ista  stvar  druga  cijena...
jesi mirna  si s  tom vakcinom  do  6 - stog pa ti je onda  revakcinacija..  gdje  nam  vi šetate, moj sad  miruje  u kolicima  kako sjedi pa možemo vani, i stalno plače  kraj vrata i maše papapa  kako su  bile ove  kiše..neće  u kuću  pa  neće ..šta će  mo kad  dođe  prava  zima  jooojj...

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7378
11.11.2009 14:00:57   
marinčii
felix ljubi i ti anela,a valjda je zadnja do one koju primaju kad  navrše 6 mjeseci,kako si ti kako prst?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7379
11.11.2009 14:03:16   
Anoniman
dobro sam danas hvala.Juce je dan bio nikakav neponovilo se nikad,nikom......
Kako si mi tiuser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 7380
11.11.2009 14:03:18   
marinčii
iv@nčice mi ti nismo nigdi izašli otkad su ove kiše al valjda će biti bolje,mada mene strah sad ove gripe pa mi se i ne izlazi,joj jedva čekam proljeće zima nije ni počela a već mi je bljakuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7381
11.11.2009 14:05:09   
marinčii
IZVORNA PORUKA: felix

dobro sam danas hvala.Juce je dan bio nikakav neponovilo se nikad,nikom......
Kako si mi tiuser posted image

ja dobro,samo da mi je na miru popit kavu bila bi još boljeuser posted image ,kako mi anel,papa li?moj ima dva dana bolje jede a više plače ko bi ga skužiouser posted image  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7382
11.11.2009 14:07:14   
Anoniman
A pa i mi smo do sada primali i u ruku i u nogu...al' ova "zadnja"  je bila samo protiv hepatitisa i samo se u nogu prima

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 7383
11.11.2009 14:07:27   
Anoniman
user posted image user posted image dobar je nema sta moj anel slabo kad place uzadnje vrijeme osim kad oce spavat......
Jel se tvoj matej oslanja na nogice ,ono kad ga dignes on igra u mjestu ma nema mira joj,kad stane na svoje nogice haman niko ga ziv nestizeuser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 7384
11.11.2009 14:10:13   
marinčii
nije još,mateju je sad glavno to što diže nogice i oće ih uvalit u ustauser posted image (ko i sve ostalo)al mu ne uspjeva pa se ljuti i prska sve oko sebeuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7385
11.11.2009 14:12:06   
shejla
IZVORNA PORUKA: dadada

A pa i mi smo do sada primali i u ruku i u nogu...al' ova "zadnja"  je bila samo protiv hepatitisa i samo se u nogu prima

i mi smo do sada u ruku i nogu, ali ova je  bila u OBJE RUKE.
evo gledam na kartonu: ditper 3/ IPV3/ hepatitis3 (dakle, nije samo hepatitis???) Mi bili prije 5-6 dana.
user posted image user posted image user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7386
11.11.2009 14:36:57   
reallove
poz svima..da se javimo malo..sinoc smo super spavali hB,u 23:00user posted image user posted image user posted image
danas nam je mali rodendan,punimo 3 mjesecauser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 7387
11.11.2009 14:47:22   
Apotekarka
Mi smo imali burnu noc Antonio se probudio u 4:50 h i guguce,hoce se igrati a mrak nista se ne vidi,ja mu dudu on nista,pa ga mazi ali nista smije se...na kraju zaspo u 7 i 15 ja sva sretna samo sto sam onako umorna zaspala u 7:50 decko opet budam,prenesem ga kod sebe jedva zaspao,jutros samo na ruke hoce ja ga nosam smije se spustim place...jedva je maloprije zaspo 3 put ga vracala u krevet...uh kako me naljutio...zubici ga muce sigurno ali ne razumijem kad ga nosas suti..,.mali lopov..evo ja rucak stavila pa da vam se pozalim...
felix draga znam kako ti je
mala mu vidim i kod tebe situacija kao kod mene,sretan rockas
malena bas sam pitala za tebe u potrazi za starim forumasicama e nek si nam sde vratila...cestitamo stancic bas super
mojbebac cestitamo radni dan
mya nase nogice nisu jos stigle do usta ali uhvatoi se za koljena i kao pokusava ustati ali guza debela...eee....gdje nam je ljepotica Minja
marinci i Antonio prste i ruke pojede koliko grize mislim da ga i zaboli ja sam probala s calgelom...
enisa sara napokon si nasla tetu mi imamo jos do tog vremena ali bome nije lako naci odgovornu zenu a vecina i ne zeli taj posao
mnn super je ovo koliko si olatila

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 7388
11.11.2009 14:58:59   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: shejla

cuj jucer??? Ja pratim tamo na temi, dosao je jutros svima osim u Stari Grad user posted image

juce sam bila citav dan u kuci, i ne dodje..jutros doduse nisam, mozda je biouser posted image sta u tom slucaju? nemam nista okaceno na vratima..kako cu znati d ali je bio postaruser posted image
a gdje ti je ta tema? thanx user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 7389
11.11.2009 15:01:31   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: dadada

ali sam se iznervirala...dosla zena s bolesnim djetetom i stavila je na zidic sa zdravom djecom dok je ona iskopala iz torbe knjizicu...da nije bio mm sa mnom svasta bi bilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uh i ja ove situacije ne volim..kad god neko kihne u nasoj blizini ja se odmah hvatam noge...ili doticne poprijeko pogledam..i jos mrzim kada ga po licu neko čarne rukom kao ono od dragosti gili gili user posted image a Bog zna sta su prije toga dirali pogano....

felix nokat zna uzasno da boli i to nije nista neobicno..nego neka si ti taj problem rijesila..proci ce i ta bol brzo..
a i Rafi se osalnja na duge nogice ali ja mu ne dam..lijepo kada ga dignem, a nogice mu doticu moje krilo, ja mu ih podvijem, ono kao da sjedi turski user posted image
malenaa i ja sam bas nedavno pitala sto te neJma..neka je sretan novi pocetak u novom stancicu user posted image Dino dakle vec veliki decko, papa sve i svasta user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 11.11.2009 15:15:55 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7390
11.11.2009 17:04:13   
marinčii
čestitamo malom Eminu rođendan i šaljemo mu puno user posted image user posted image
apotekarka i kod nas ista situacija sad bi se stalno noso,ma kad je na rukama ne plače znači ne boli ga ništa nego su malo poganiuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 7391
11.11.2009 18:14:14   
Nunichi
Sretan maji rockas Eminu! Evo puuuno poklona od Zarice... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama je danas presretna jer je njena djevojcica ustala na svoje malene slatke nogice. user posted image user posted image
Dusa mamina hoce da hoda, vec danima pokusava i danas hopaaa i ustalaaa. Uh kako sam sretna. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7392
11.11.2009 18:21:39   
reallove

IZVORNA PORUKA: Nunichi

Sretan maji rockas Eminu! Evo puuuno poklona od Zarice... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama je danas presretna jer je njena djevojcica ustala na svoje malene slatke nogice. user posted image user posted image
Dusa mamina hoce da hoda, vec danima pokusava i danas hopaaa i ustalaaa. Uh kako sam sretna. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za malu Zaru,ima prelijepo imeuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 7393
11.11.2009 18:23:17   
mojbebac
Sretan maji rockas Eminu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Zaru pa ona je vec velika.... mi tek sad se okrecemo, stavljamo noge u usta, drzimo flasicu, brbljamo neke slogove, vristimo, ne zatvara usta niakako, a smjesko je pravi ( to je jedino sto je povukla na mamu user posted image )....
na poslu se dobro snalazim, danas sam mamu zvala samo cetiri puta.... najveca je frka kad dodjem kuci, daj brzinski rucak, i sve da zavrsim dok se bebe ne probudi da onda mogu biti samo sa njom pa se polomih, ali nije mi tesko .... jos malo dok se naviknem i bice super.... odoh se jos malo igrati sa mojim andjelom i pripremati za kupanjac, pa na fitnes.... pozdravljam vas pa se cujemo veceras...

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 7394
11.11.2009 18:26:32   
noaa
Bravo za Zaricuuser posted image user posted image user posted image , zvrk mali

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 7395
11.11.2009 18:27:31   
noaa
user posted image user posted image user posted image za Emina

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 7396
11.11.2009 18:28:51   
Anoniman
Ma bravo za Zaricuuser posted image user posted image user posted image ...Ljubimo vas puno

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 7397
11.11.2009 18:29:13   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: reallove

IZVORNA PORUKA: Nunichi

user posted image user posted image user posted image user posted image za malu Zaru,ima prelijepo imeuser posted image

Eminu sretan mali rodjendanuser posted image

Bravo za Zaricu user posted image jos malkice pa ce kolica zamijeniti rolama  user posted image ...

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 7398
11.11.2009 18:30:24   
reallove
Emin vam se svima zahvaljuje na cestitkamauser posted image ,evo ga igra se sa mamom,smije se nesto je veseo pravouser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 7399
11.11.2009 18:35:55   
Nunichi
Hvala vam drage moje, a bas je zvrk. user posted image Sad bas pricam s mamom, sve ovo mi se prebrzo desava. Raste dusa moja... user posted image I stvarno svaki dan je poseban, svaki dan nesto novo. A zamislite kad budu malo veci, pa nas docekaju zagrljajem, pa poljubcem...pa pjesmice. Koliko god jedva cekam sve to, toliko me i strah kako vrijeme leti.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 7400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  294 295 [296] 297 298   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  294 295 [296] 297 298   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *