|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: INSEMINACIJA
3.11.2009 22:13:59   
snowrose
Mile moje hvala vam na lijepim željama jer znam da su od vas najiskrenije.
user posted image user posted image mina minka,brzamala,lamama,dragička,leva - hvala vam.
user posted image user posted image user posted image user posted image
Levo,uvijek si bila hrabra,takva nam i ostani.user posted image

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 651
   RE: Inseminacija
4.11.2009 7:57:43   
baby_joy
Ribice i snowrose sretnoooooooooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 652
4.11.2009 14:58:39   
snowrose
Hvala ti mila !!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baby_joy)
Neposredna veza do poruke: 653
5.11.2009 22:30:04   
Dragička
drage moje ja sam večeras primila štopericu i u subotu sam naručena  zorom na inseminaciju samo da bude uspješna da se i meni napokon sreća osmjehne 

2x AIH=0
3x IVF=0
nada umire zadnja

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 654
5.11.2009 23:27:56   
malena27 RR
dragicka sretno! user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Dragička)
Neposredna veza do poruke: 655
6.11.2009 7:13:52   
snowrose
Mila,sretno ti !!!user posted image user posted image

(odgovor članu Dragička)
Neposredna veza do poruke: 656
6.11.2009 8:17:23   
Dragička
hvala na podrški imam jedno pitanje dali je neka od vas imala nakon štoperice malo sukrvice jer od kad sam sinoc primila štopericu imam i malo sukrvice pa me to zabrinjava

2x AIH=0
3x IVF=0
nada umire zadnja

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 657
6.11.2009 9:17:50   
smarija
draga da ti bude sretno,a sto se tice sukrvice ne znam ja nisam imala mozda bi ti bilo dobro da nazoves svog ginekologa pa da vidis sa njim

(odgovor članu Dragička)
Neposredna veza do poruke: 658
6.11.2009 9:20:52   
vjestica
drage moje sretno na inseminaciji user posted image user posted image
što se sukrvice tiče, ni ja je nisam imala, pa je bolje da pitaš ljekara kod kojeg ideš

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 659
6.11.2009 9:25:37   
Leva
Dragicka ja sam pred inseminaciju dobila dvije stoperice, ni tada nisam imala sukrvicu. Definitivno se javi ljekaru.
Sretno na inseminaciji user posted image user posted image user posted image
Ja sitno brojim, drzite mi fige da u utorak bude user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 660
6.11.2009 10:54:10   
nolinica
Leva,
držim fige. Ajde, ajde obraduj nas!

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 661
6.11.2009 10:57:49   
smarija
bice,bice leva samo opusteno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 662
6.11.2009 10:59:34   
Dragička
evo sam zvala svog docu i kaze nemoj mala da brineš sukrvica nije nikakav problem al je problem ako se javi pravo krvarenje user posted image

hvala vam drage moje na podrški što bih ja bez vas user posted image user posted image user posted image

2x AIH=0
3x IVF=0
nada umire zadnja

(odgovor članu nolinica)
Neposredna veza do poruke: 663
6.11.2009 11:02:00   
Romali
Leva, držim ti fige da user posted image ne dođe, da se malo mače već sakrilo kod mame user posted image

Dragana, tek sad vidjeh da i ti radiš ins. Puno sreće ti želim, nadam se da to znaš user posted image user posted image

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu Dragička)
Neposredna veza do poruke: 664
6.11.2009 11:03:41   
Leva
Dragicka user posted image user posted image user posted image

.-..-.
?/

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 665
6.11.2009 11:07:37   
Dragička
 i za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image
ma baš sam se prepala i nas svaki kuser posted image  mora zezati

2x AIH=0
3x IVF=0
nada umire zadnja

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 666
6.11.2009 12:36:22   
esma*
Sretno svim trudilicama na inseminaciji da se aBd zakače maleuser posted image

***Gospodaru naš, podari nam hajr...***

(odgovor članu Dragička)
Neposredna veza do poruke: 667
6.11.2009 22:31:10   
Lilly
Sretno cekalicama!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...oooO..................
.....(....)...Oooo.......
......\..(.....(....)......
........\_)....)../.......
...............(_/....

(odgovor članu esma*)
Neposredna veza do poruke: 668
7.11.2009 10:30:18   
buca pb
sretno svum trudilicama
i tebi dragička da danas sve dobro prođeuser posted image user posted image

(odgovor članu Lilly)
Neposredna veza do poruke: 669
7.11.2009 20:34:50   
Dragička
inseminacija je dobro prošla jest da sad malo pupa boli al proći će i to
i sad slijedi ono meni najgore ,,,,,,,,, iščekivanje
još jednom hvala svima na potpori

2x AIH=0
3x IVF=0
nada umire zadnja

(odgovor članu buca pb)
Neposredna veza do poruke: 670
7.11.2009 20:49:17   
kikica 80
drage moje,ja sam nova ovdje.nadam se da cete mi pomoci oko nekih pojedinosti.naime ovako ja imam 29,MM30.kod mene PCOS,al redovne menstuacije,normalne,po malo bolne,cak zadnji put kad sam bila kod dr rekao mi je da imam ovulaciju bas kad je i trebala 14.dan i to 2 folikula....al do oplodnje nije doslo..naime kod MM Jje oligoasthenozoospermija...za nas je sve ovo šokuser posted image ,sve tako odjednom,iz cista mira,s neba pa u rebra...al sta je tu je pomirili sm se,isla sam cak na postcoitalni test koji je los.     dr predlaze inseminaciju.odlucila sam da idem kod dr.senada mehmedbasica,sada trenutno pijem klomifen....frka mi je ipak

molim vas ako neko ima da mi pojasni malo cijelu proceduru i ako je neko isao kod mehmedbasica-misljenje...user posted image

(odgovor članu buca pb)
Neposredna veza do poruke: 671
7.11.2009 20:52:28   
Leva
Kikice ja sam kod dr. Mehmedbasica vec godinama. O mom iskustvu sa inseminacijom mozes citati na mom blogu. Link je u mom potpisu. Ako ti bude jos kakva informacija trebala slobodno pitaj. Da bih ti odgovorila na vrijeme najbolje bi bilo da mi posaljes pp. Sretno user posted image
p.s. Nema razloga da se plasis posto inseminacija nije bolna, u nekim slucajevima zene osjete napetost kao da trebaju dobiti i to je sve user posted image

< Poruku je uredio Leva -- 7.11.2009 20:59:13 >

.-..-.
?/

(odgovor članu kikica 80)
Neposredna veza do poruke: 672
8.11.2009 9:59:38   
tri srca
Drage moje,ja sam uglavnom u istom problemu kao i sve. Ubraku sam 6 godina, a od bebe nikad nista. Izvlaci nas jedino to sto smo se mm i ja vjencali relativno mladi, sa 21 godinu, oboje.Pisem vam svima, pa ako se neka nalazi u istoj situaciji, pozivam je na dopisivanje.
Zelja za user posted image natjera covjeka na razne pretrage. I same ste kroz sve to prosle. Nezadovoljavajuci nalazi za prirodnu oplodnju, preporucena nam je ventjelesna icsi. Vec smo u postupku kod dr Devlete Balic u Tuzli. Vec pijem Microgynon kontraceptivne tablete, a sutra pocinjem sa difereline(decapeptil) injekcijama. Oko 17.11. bih trebala poceti sa menopurom. Sve mi je strano user posted image i svega se jako bojim. Nadam se da cemo sve mi izaci iz ovog kosmara user posted image i user posted image .Ima li neka od vas da je u postupku kod ove dr, ili bilo gdje?
Neposredna veza do poruke: 673
8.11.2009 18:37:19   
mina minka
tri srca zelim ti dobrodoslicu na ovaj forun.
i ja sam kod dr balic i nama je predlozena inseminacija al jos nismo isli jer hocemo da pokusamo jos par mjeseci prirodim putem. zelim ti puno srece i nemoj se puno brinuti jer i to utice na zacece

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 674
8.11.2009 21:33:04   
tri srca
Hvala na savjetu Mina Minka.Znam da je smirenost u ovim momentima najbitnija, ali ja sam sada jako razdrazljiva i samo bih se raspravljala, nervirala. Nemam pojma da li je to do ovih tableta koje pijem(microgynon i bromergon) ili sam sebi umislila da je do toga.Voljela bih da cujem kako je neka od vas koja je bila na istom tretmanu podnosila sve to. MM kazem,kad sam ovako sada nervozna i razdrazljiva, kako ce onda biti od sutra,kad pocnem primati injekcije. Sto se tice tebe pokusaj jos malo prirodno, a u tom pokusaju ti zelim puuuuuuno srece.Ali ako nebi islo, ja cu ti reci kako je meni bilo na icsi, pa pokusaj i to. Nadam se da ce dr Balic ovim postupkom unijeti ovo trece srce u dom mog muza i mene.user posted image

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *