|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  254 255 [256] 257 258   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
30.10.2009 16:27:41   
Apotekarka
Dobar dan...Moj Antonio spava vec 2 sata za veliko cudo,mama je skinula konce ali jos je u neizvjesnosti jer nalaz tek gotov za 7 dana,mada mi je kirurg danas rekao da mu ovo kod mene izgleda kao lojne zlijezde koje se upale da odem kozmeticaru,ma da li je moguce da se od toga upale limfni cvorovi da mi je njih rjesiti a ostalo...ovaj ospen sto pijem isto vaginaletauser posted image dosao mmuser posted image
Bila sam u fisu kupila sam Antonio neke dvije igracke ova sto se moze okaciti tolikjo se obradovao sve je vristao kad sam mu je okacila...kupila sam mu kapu s usima dok ga uslikam postavit cu sliku...a sebi sam kupila pulover,rolku,torbu i grudnjak...odmah mi se popravio dan a bolest zamrzavam dok nalaz ne dođeuser posted image ANTONIO IMA 4 MJESECAuser posted image user posted image user posted image
kasper draga zao mi je sto ti se to dogodilo ali kad vidis bebu uz sebe sve je nekako lakse..ne daj se...
Ex yu znam kako je kad mm ode sreca brzo ce ti to proletjeti...
Skorpija slikica je medena dusa slatka
Marinči da nisu grcevi probaj mu dati caja pa ces vidjeti
Mya in mi cemo krenuti s dohranom kasice prvo a sok vec ponekad popijemo
Nunichi cestitamo zubic
DEliah i moj Antonio na ledima samo spava mada glavu okrece na stranu ali tijelo nikako
Pretty mama cestitamo na puzanju male nestasice
Uh sto se raspisa hvala vam na podrsci cuvajte fige da ih drzite za iduci put...neizvjesnost ubi....

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6376
30.10.2009 16:31:45   
škorpija
Apotekarka čestitam 4-mjesečnicu Antoniuuser posted image user posted image  nek je živ i zdrav, a i kod tebe akobogda da bude sve u reduuser posted image user posted image

Danas je rođendan našem malom imenjaku Gvendolininom Ajdinu pa i njemu čestitamo 6-mjesečnicu i ljubimo ga i grlimo puuuunouser posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 6377
30.10.2009 16:34:09   
Anoniman
Apotekarka, to se trazi, optimizamuser posted image
Cestitam 4 mjeseca malom Antoniu, i naravno 6 mjeseci vejikom Ajdinu, stizu i pokloniiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 6378
30.10.2009 16:45:26   
kasper
i mi se pridruzujemo cestitkama user posted image user posted image user posted image
e moj pisonj se raspavao od 2 sata spava ma pustio mamu da se i mama malo odmori i pusti mozak na pasuuser posted image user posted image user posted image

**** ĐorĐe-26.08.2009.****
****31.08.2013.-dolazi nam nasa princeza****

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6379
30.10.2009 17:02:26   
marinčii
čestitam rođendane antoniu i ajdinu i šaljemo puno user posted image user posted image
kasper baš mi je žao što si sve to prošla stvarno ovi naši doktori su užas..znam kako ti je ja 10 dana nakon poroda dobila temperaturu i završila u bolnici isto mi nešto ostalo (nisu se ni udostojili reći mi šta)čistili me tri puta jer prva dva nisu dobro uradili i nikako mi nije spadala temperatura tek treći se put sjetili da to rade uz ultrazvuk da budu sigurni...ma užas al eto sve prođe

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu kasper)
Neposredna veza do poruke: 6380
30.10.2009 17:08:01   
reallove
cestitamo i mi sve male rodjendaneuser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6381
30.10.2009 17:11:32   
kasper
ma strasno je na sta se svelo ovo nase zdravstvo i tuzno
ma meni nisu radili utz,nego sam isla privatno da uradim
joj i ti si se draga napatilauser posted image zao mi je
joj ja odmah zivcani slom dobijem kad mm kaze rodio ga tata tata se napatio uffffffff ili
sta je to roditi malo poguras i eto djeteta(on to sve kaze kad hoce da me nervira)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6382
30.10.2009 17:14:55   
marinčii
ma užas jedan al kad vidiš svoje dijete živo i zdravo sve se zaboravi...a to što tm govori je zeza i mm to nekad kaže al mene to ne smeta ta zna se da je mama mamauser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu kasper)
Neposredna veza do poruke: 6383
30.10.2009 17:20:03   
Lejla.G
Zao mi je sto ste imale takvo iskustvo.user posted image I mene je uvijek bilo strah da mi sta ne ostane,pa da me ponovo moraju cistit.U mom slucaju odmah su otkrili da je ostao jedan dio posteljice,pa su onda i taj dio odstranili.Sada je masala sve dobro.user posted image user posted image Nadam se da cete se i vi brzo oporaviti!Pridruzujemo se takodje cestitkama i saljemouser posted image user posted image !

(odgovor članu kasper)
Neposredna veza do poruke: 6384
30.10.2009 17:29:52   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
a bolest zamrzavam dok nalaz ne dođe

E, tako treba, mila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitamo rođendane...i šaljemo punoooooo poklončića i user posted image user posted image user posted image user posted image

Mojoj mami je nakon poroda sa mnom ostala posteljica i nakon mjesec dana su to shvatili, ali sva sreća sve je dobro završilo....

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 6385
30.10.2009 17:44:58   
kasper
ma znam ja da je to sve sala
e zene moje moj decak jos pajki ne mogu da vjerujem
jos ja i muz se razgalamili al on nista samo okrene glavicu
sreca majkinauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 6386
30.10.2009 17:47:22   
marinčii
joj kasper blago tebi moj matej danas nikako neće danas da spava al bolje da mi kasnije zaspe,sinoć rano zaspo pa jutros prije 5 on naspavan i spreman za igruuser posted image mya_81 jeli curica imala stolicu?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu kasper)
Neposredna veza do poruke: 6387
30.10.2009 17:53:14   
pocahontas
skorpija slikica je user posted image imamo i mi slicnu samo je Rafi bio manji, bio je star citava 4 sata user posted image samo kod mene se lijepo vidi okolina bradavice pa evo kontam bil ne bil je stavila....
apotekarka i gvendolina cestitamo mjesecnice user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6388
30.10.2009 17:56:47   
kasper
spavalica na mamu kaze mm,ma izmorio se jadnice koliko ga rukica bolila ja mu oblige stavljla
malo ga proslo pa se sad raspavao
ma marinci vidices veceras kad matej zaspe odmorices se i ti
jesu vase bebe sok su bile male ovo2-3mj,gurale rukice u usta i slinile kao da ce zubi??

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6389
30.10.2009 17:58:41   
kasper

IZVORNA PORUKA: kasper

spavalica na mamu kaze mm,ma izmorio se jadnice koliko ga rukica bolila ja mu oblige stavljla
malo ga proslo pa se sad raspavao
ma marinci vidices veceras kad matej zaspe odmorices se i ti
jesu vase bebe dok su bile male ovo2-3mj,gurale rukice u usta i slinile kao da ce zubi??

(odgovor članu kasper)
Neposredna veza do poruke: 6390
30.10.2009 17:58:43   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: marinčii

mya_81 jeli curica imala stolicu?

Joj, draga, čak 6 puta user posted image ...dvije malo tvrđe, a ove ostale idealne user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6391
30.10.2009 18:20:25   
Lejla.G
I moja bebana je danas spavala sve od pola jedan pa do sest!Malo se budila da jede i to je to.Ne mogu da vjerujem!!!!!

(odgovor članu kasper)
Neposredna veza do poruke: 6392
30.10.2009 18:24:38   
marinčii
kasper spava matej super inače ovo je danas neki poseban dan user posted image ,on od 2 mjeseca počeo stavljatirukice u usta i evo još i dalje to radi a zubića još nema na vidiku može to potrajati dugo..
mya_81 ajde super da je tako da se duša mala ne muči

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Lejla.G)
Neposredna veza do poruke: 6393
30.10.2009 18:29:23   
kasper
e zene moje odoh dojiti svoje pile evo ga probudio se pa gladan
tipkamo se kasnije poljubite svoju djecicuuser posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6394
30.10.2009 18:33:25   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: kasper
jesu vase bebe sok su bile male ovo2-3mj,gurale rukice u usta i slinile kao da ce zubi??

moj je abs tako u tom periodu jako stavljao u usta rukice i balio ali sad vec ne toliko...tada je znao citavu saku da gurne u usta i pocne cuclati...mislim da je to faza kada oniu postaju svjesni svojih rukica pa ih malo istrazuju cuclajuci ih...user posted image i nema to veze sa pocetkom rasta zubica tako rano...evo sad mu je 5 mjeseci a uopste ne bali toliko i ne stavlja ruke a zubici bi trebali valjda uskoro aBd...

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu kasper)
Neposredna veza do poruke: 6395
30.10.2009 18:34:41   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Mya_81

IZVORNA PORUKA: marinčii

mya_81 jeli curica imala stolicu?

Joj, draga, čak 6 puta user posted image ...dvije malo tvrđe, a ove ostale idealne user posted image

bravo za kakicu user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 6396
30.10.2009 18:43:21   
Anoniman
user posted image za kakicuuser posted image
user posted image za "mjesečnice"user posted image

Nama je danas puuuuunih 9 mjeseci : )

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 6397
30.10.2009 18:46:10   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: pingpong

user posted image za kakicuuser posted image
user posted image za "mjesečnice"user posted image

Nama je danas puuuuunih 9 mjeseci : )

user posted image user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6398
30.10.2009 18:46:38   
Anoniman
pingpong, cestitamo devetomjesecnicu i stize pokloncic user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6399
30.10.2009 18:47:49   
škorpija
Pocahontas pa slikaj brate novu slikicu sa sikom, bar je to lakouser posted image . a kontam na  ovu temu i tako niko ne zalazi osim naših ženicauser posted image , pa nema veze šta se vidiuser posted image

Mia čestitamo na kakici, nek se snaške urahatila user posted image , e tako smo i mi muku mučili ispočetka, ali kasnije će se ustabiliti, nama je pomagao sok od šljive i kašica od šljive, inače mu to ne dajem , samo kad je kakica tvrda.
Bože da ko od mojih prijateljica pročita ovaj post o kakici pola bi me se odreklo, hvala bogu njima ne moram pričati o tome kad imam vasuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 6400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  254 255 [256] 257 258   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  254 255 [256] 257 258   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *