|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  251 252 [253] 254 255   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
29.10.2009 21:46:28   
Ex Yu
ja sam u po srednje bosne i uvijek sam govorila trahana ja na tarhana polomim jezik ... user posted image user posted image

oj zene ode mi muz 3 dana ga nema ja cu vam ovdje kukati ja neznam funkcionisati bez njega user posted image

i  pametna mama je uspavala bebu a onda sam toliko kihnula da je plako 20 minuta mjamun mama ... al omaklo mi se jedva sam ga poslije uspavala user posted image user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 6301
29.10.2009 21:48:04   
škorpija
Ma nema problema, sve za slatkog avatarauser posted image , a ja sam teško mukom naučila reći tarhana i tevhid (kod nas je trahana i tehvid) user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 6302
29.10.2009 21:57:59   
škorpija
Bože Ex yu ti slikala test za trudnoću, zašto to meni nije palo na pamet ccccuser posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 6303
29.10.2009 22:00:35   
Ex Yu
haha nisam ja nego mm i mene skupa snjim pa sam ja isjeckala sliku pa to mi je prva slika bebe kako da neslikam user posted image user posted image user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 6304
29.10.2009 22:11:02   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Večer nešto mi se Antonio bio uznerovozio pa sam ga sat prije stavila spavati valjda ce zaspati brzo,a svakako ga ujutro moram buditi da ga odnesem svojima jer idem vaditi konce a i dignuti nalaz s patologije drzite mi fige...

Sretno, draga...drži nam se...ma, bit će to sve super, uvjerena sam!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 6305
29.10.2009 22:15:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Večer nešto mi se Antonio bio uznerovozio pa sam ga sat prije stavila spavati valjda ce zaspati brzo,a svakako ga ujutro moram buditi da ga odnesem svojima jer idem vaditi konce a i dignuti nalaz s patologije drzite mi fige...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sretnoooo

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 6306
29.10.2009 23:33:17   
myb@by

IZVORNA PORUKA: Mya_81

Sretno,biće sve ok aBd user posted image .

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

Neposredna veza do poruke: 6307
30.10.2009 0:11:49   
Srculence

Sutra je Antoniu puna 4 mj.kao da je jucer bilo kad se rodio a sad prava bebača...
Vidim spominjete vodu moj nece vode nikako ali dam mu caja a i to najvise 100 ml dnevno popije...meni je pedijatrica rekla ako beba ima u 24 h 6-8 mokrih pelena da nije zedna a on nekad ima i više...mene nesto glava boli maloprije sam 2 masine vesa popeglala Antoniovo sve...

Mila biće to sve ok.vidjet ćeš!!!Držimo ti fige!!!Pusa za Antonia i tebe!!!

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 6308
30.10.2009 0:21:27   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Ex Yu

onda sam toliko kihnula da je plako 20 minuta mjamun mama ...

user posted image user posted image user posted image i ja svog isprepadah ovih dana pravo..... user posted image

Joj mi smo i u hitnoj bili user posted image , Saru bolio stomak.... virus-potvrđeno. Sreća pa je povraćanje stalo, baš sam se jutros prepala. Odvela sam je kod roditelja od mm da ne predje na B i mene user posted image pile drago a ne znam kako ću zaspati, stalno ću dumati kako je.... user posted image E nekad fakat pomislim da je biti majka najteže user posted image

A Mya u pravu si to za godine i za jelo. Tako smo mi kad je S imala 4,5 god. baš se mučili oko jela a sad..... "pomete" dijete sve user posted image user posted image

Moj user posted image popije dnevno po 30-50 ml. vode i više neće al ja sam i sa tim zadovoljna user posted image

Joj evo i mm kiše.... jesmo svi bljakica osim user posted image , jedino on zdrav hvala Bogu.
Laka vam i ugodna noć, valjda se uspijemo javiti sutra.

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 6309
30.10.2009 0:23:26   
Anoniman
Zaboravila.....

apotekarka, biće sve aBd dobro, čuvam ti fige user posted image user posted image user posted image user posted image Javi nam se sutra kad završiš i ljubi Antonija user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6310
30.10.2009 5:50:24   
marinčii
evo mi kao i obično uranili user posted image bebač se probudio u pola 5 ma u zadnje vrime skroz rano zaspe nije ni čudo da se naspava(sinoć zaspo u 17:00h)spavo do 2 dojio i onda do pola 5..nije to loše al da smo i mi zaspali tada..al pošto smo imali goste baš smo kasno legli tako da sam baš pospana..
apotekarka sretno ti danas,bit će to sve super...javi nam dobre vijesti...

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6311
30.10.2009 6:56:31   
Anoniman
Dobro jutro.
I mi smo marincii budni od 4:20 user posted image . Evo gleda crtani - Fifi user posted image Moj je sinoć zaspao standardno u 20:30 al šta mu bi pa se ovako rano probudio.... baš bezveze user posted image al hajde. Ne znam samo kako ću funkcionisati na poslu ako bude (a sigurno hoće) ovakvih "momenata" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 6312
30.10.2009 7:00:37   
marinčii
a znam kako ti je enisa_sara ,matej ovako rano sav nasmijan kad ga vidiš ne možeš biti ljut..ja zasad ne radim pa ću nekako izgurati ali tebi će biti zeznuto kad kreneš na posao..ali za njih nije ništa teško

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6313
30.10.2009 7:29:56   
Anoniman
Makar neću kasniti na posao - to je sigurno user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 6314
30.10.2009 7:36:49   
Mya_81 RR
Dobo jutlo user posted image

Mi ustali u 7, ali smo malo tužni jer je kišaaaaa pa ne možemo šetati user posted image

Već 2 dana pijemo malo sokića od jabuke, a prije 3 dana sam joj dala kašiku rižinih pahuljica u mlijeko. Prvo jedan dan nije imala stolicu, a sad kaka sve brabonjke tako da rižine pahuljice user posted image user posted image user posted image user posted image i cijela kutija ide u smeće jer ne znamo nikoga ko ih papa pa da proslijedimo user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6315
30.10.2009 7:51:36   
marinčii
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Makar neću kasniti na posao - to je sigurno user posted image user posted image
pa da više ne moraš navijati satuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6316
30.10.2009 7:53:15   
Ex Yu
Jutro zene i mi smo se nadigli u 7 al bar se nije udio cjelu noc tako da se mama naspavala user posted image user posted image

Mya i mi jedemo rizine pahuljice al nemamo problema sa stolicom da nisi previse gusto napravila one trebaju bit onako kasaste ne bas guste i ja sam prvi put napravila jedva promjesala kasikom previse stavila cinilo mi se nece se zgusnuti a ono treba minut dva da popiju pahuljice i da nadodju ... neznam u cemu je problem al nebi trebalo da stegnu stolicu

Danijal 09.06.2009

Neposredna veza do poruke: 6317
30.10.2009 7:53:52   
marinčii
mya_81 pa vi već počeli s dohranom pomalouser posted image bravo za vejiku curu,,probaj joj dati sokića od kruške mislim da je to dobro za stolicu ako već smiješ to davati

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6318
30.10.2009 7:58:31   
Mya_81 RR
Ma, pahuljice znaju tako djelovati na stolicu..znate da se riža daje kad se ima proljev...a nisam stavila puno (u 180ml jednu kašikicu) i nije bilo puno gusto jer je pila iz bočice...

Marina, kažeš kruška? Baš ću probati, jer je opet maloprije tvrdo kakala...sva sreća nešto ne primjećujem da je muči stomak zbog toga, jednostavno samo mrvicu teže kaki...

Bit ćemo neko vrijeme na sokićima, pa ćemo onda praviti i kašice user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6319
30.10.2009 8:04:39   
Ex Yu
znam al inace te kasice regulisu stolicu i pise na njima doduse mi nekoristimo samo rizu onu nestlle nego hippovu onu kombinaciju breskva jabuka riza i to nam je ok stolica je zlatno zuta vise rjetka ... a jedemo svasta po malo i neutice nam na stalicu
mada kad tek uvodis nadohranu na bilo sta moze reagovati na stolicu jer je to jos mali stomacic koji prvi put nesto proba pa treba vremena da navikne i prihvati ... i mi smo mjesec dana pili samo sokice nismo kasice tek smo poslije uveli kasice dok smo sve sokice isprobali

Danijal 09.06.2009

Neposredna veza do poruke: 6320
30.10.2009 8:11:13   
marinčii
ja  nisam planirala nikako davati mu sokiće jer ne želim da ih pije nekako me strah da u njima ima šećera puno a od toga nikakve koristi samo će se debljati bezvezeuser posted image iako možda griješim radije bi mu davala sokiće od svježeg voća to mi se čini bolje

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 6321
30.10.2009 8:15:06   
Mya_81 RR
Ja sam kupila baš rižine pahuljice same i isto je od Hipp-a.

Marina, nisam ni ja za opciju sokića, radije bih da se navikne piti čaj, ali sam neki dan na stranici ''Coolinarka'' čitala da su ovi sokići hranjivi i da su najbolji za početak kao uvod u nadohranu. Znači, prije isprobavanja kašica početi malo sa sokićima jer su oni slabiji od kašica pa da se stomačić lakše navikne...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6322
30.10.2009 8:16:49   
Nunichi
Samo da pozdravim curke...ja jos ne vidim bas najbolje. user posted image

Apotekarka cuvam fige da nalaz bude dobar. user posted image

Neposredna veza do poruke: 6323
30.10.2009 8:19:52   
marinčii
mya_81 a koje sokiće si kupila?hipove?na njima piše da su bez šećera al ja nešto baš ne vjerujem..iako opet kad pomislim da mu pravim od svježeg voća di da nađem domaće ?tako da i to mi je problem

< Poruku je uredio marinčii -- 30.10.2009 8:22:06 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 6324
30.10.2009 8:45:47   
Mya_81 RR
Ako piše da je bez šećera onda sigurno jest...ja vjerujem da velike firme moraju paziti na deklaracije, jer šta bi bilo kad bi se pokazalo da malo lažu...uglavnom, kupila sam frutekove sokove od jabuke...na svim njihovim  piše da je od 4 mj. a imaju šećer onaj iz voća...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  251 252 [253] 254 255   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  251 252 [253] 254 255   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *