|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  243 244 [245] 246 247   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
27.10.2009 16:06:53   
škorpija
Pa i sam tada nekad bila u šetnji ali na lijevoj obali, nisam išla na vilsonovo zbog saobraćaja, ma skontala bih ja Rafu da sam vas srela, ja samo bebe zagledam

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 6101
27.10.2009 18:23:53   
Anoniman
evo i nas malo da vas pozdravim dok je anel ko pametan u ljuljiuser posted image dva dana je kasljucko dala mu sirupa i bolje je hb.
Sinoc je spavao od 10 do 4.ujutro se tek budi jest pravo sam odspavala.Sahara stvarcice su preslatkeuser posted image user posted image user posted image
pussa svima

< Poruku je uredio felix -- 27.10.2009 18:28:06 >

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 6102
27.10.2009 18:27:48   
reallove
user posted image user posted image za pametnog anela..emin tek zaspe u 4user posted image sada ja nesto umorna pa se vec brinem kako cu da izdrzim vecerasuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6103
27.10.2009 18:29:50   
Anoniman
nemam ja problema s vecernim spavanjem hb.spava ko bebauser posted image kuc,kuc do jutra se nebudi nije  bitno sto ustane hapit,opet on nastavi pajat.
Naucio se u zdanje vrijeme kad god jede odma ruke u usta stavlja i zgadi mu se naravno,i povrati moram sjedit pored njega i vadit rukice ........
Nadam se da ces veceras imat mirnu noc abd.

< Poruku je uredio felix -- 27.10.2009 18:30:25 >

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 6104
27.10.2009 18:35:05   
reallove
tako bih voljela jednu mirnu nocuser posted image user posted image ali eto....emin zaspe oko 4 nekad 4:30,budi se u 12 hapi i onda nastavi spavati do 2 to je njegovo spavanjeuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6105
27.10.2009 18:39:50   
myb@by
Pozdrav user posted image i mamama.Zelimo da vam se pridruzimo.Mala Ajša se rodila prije 24 dana i mama je konačno našla malo vremena da posjeti rr user posted image .
Mi imamo malo problema sa tvrdom stolicom koja je usput i neredovna(svako treci dan),pa da vidimo ima li jos neka beba slicnih problema.
Inace smo super samo sto nonstop dojimo pa mama nema vremena nizasta.user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6106
27.10.2009 18:40:17   
Anoniman
jojj,nije ti lako ja sam tri  mjeseca  imala burne noci,jer je imao grceve .I sad je hb.neureklo se spava fino,a zato preko dana po 5,10min i ustane al neka zato je noc mirnauser posted image
Bas sam se sinoc naspavala nisam nepamtim kad je bilo zadnji put...
Pussa od nas,i zelim ti da maleni spava pa da i ti odmorisuser posted image

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 6107
27.10.2009 18:43:37   
reallove
cestitke mamiciuser posted image
proci ce to dok se beba malo navikne,sve ce se srediti..i emin je imao problema i sa tvrdom i neredovnom stolicom,prodje to hB,ja sam eminu davala cajeve,kamilicu najcesce

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 6108
27.10.2009 18:45:57   
reallove

IZVORNA PORUKA: felix

jojj,nije ti lako ja sam tri  mjeseca  imala burne noci,jer je imao grceve .I sad je hb.neureklo se spava fino,a zato preko dana po 5,10min i ustane al neka zato je noc mirnauser posted image
Bas sam se sinoc naspavala nisam nepamtim kad je bilo zadnji put...
Pussa od nas,i zelim ti da maleni spava pa da i ti odmorisuser posted image

user posted image user posted image user posted image za 2 sedmice aBd puni 3 mjeseca i ja se sve nesto tjesim da ce poceti fino spavati....

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6109
27.10.2009 18:45:58   
Anoniman
Ja sam stvarno ocekivala da cete biti puno goreuser posted image user posted image user posted image ...ex yu se nije ni javilauser posted image ....bona imas materijala...udriuser posted image user posted image user posted image

p.mamma...zdogovorenouser posted image

Ne stvarno je pretjerala jucer ova moja frizerka....zapricala se i sisa, i sisa, i sisa....i etouser posted image user posted image user posted image

sahara...stvarcice su mrakuser posted image ...onaj bijeli dzemper pogotovo i cizmeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...to se Ajna priprema za ponovni susret, posto je ovaj zadnji haman pa prespavala...ubi je Andrej u pojamuser posted image

Mya...Minja je meduser posted image

< Poruku je uredio dadada -- 27.10.2009 18:47:08 >

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 6110
27.10.2009 18:50:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

IZVORNA PORUKA: dadada

Iste ovakve kao kod jim carreyauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

udrite...bujrumuser posted image

Ma to su zakon siske!!! user posted image Ja evo pustam kosu jer sam pozelila da imam siskiceee... (tako me i zovu na poslu, siska user posted image , nije siska nego šiška user posted image user posted image user posted image ).
Evo vec su narasle ovako ko kod vas dvoje user posted image samo ostalo je katastrofa, nema slikanja jos 2 mjeseca. user posted image

ja sam davno ovu pjesmu posvetila tebi i sahariuser posted image

http://www.youtube.com/watch?v=d9YFrQESBGE

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 6111
27.10.2009 19:06:50   
Anoniman
myb@by, dobrodosla i ti i tvoja Ajša, a posto dojis obrati paznju na svoju ishranu, mozda da pijes malo kompota od sljiva, vjeruj da i to utice na bebinu stolicu, sretnouser posted image
super da vam se svidjaju stvarcice, a dadada, pa narafski da ce se srediti sljedeci put, jesi vidjela taktike, spava i kad se probudi ignorise sve, ma zna mala kako 'zapaliti musko srce' user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 6112
27.10.2009 19:16:39   
Nunichi
my b@by dobro nam dosle na temicu vas dvije...pusa za nasu najmladju princezu. user posted image

dadada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sahara odjecica je medena, ali sam se u mimice bas zaljubila. user posted image

Kod nas nista novooo...sve isto, malo spavamo, malo jedemo, puno paznje trazimo. user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6113
27.10.2009 19:17:23   
Nunichi
Uh jest mi mutan avatar. user posted image user posted image user posted image
Dadada preko cega ti smanjis sliku za avatar? user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 6114
27.10.2009 20:18:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Uh jest mi mutan avatar. user posted image user posted image user posted image
Dadada preko cega ti smanjis sliku za avatar? user posted image

u majkrosoft ofis pikčer menadžeruuser posted image ....ako ga nemasa instaliranog stavi fotku da je smanjim

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 6115
27.10.2009 20:20:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

myb@by, dobrodosla i ti i tvoja Ajša, a posto dojis obrati paznju na svoju ishranu, mozda da pijes malo kompota od sljiva, vjeruj da i to utice na bebinu stolicu, sretnouser posted image
super da vam se svidjaju stvarcice, a dadada, pa narafski da ce se srediti sljedeci put, jesi vidjela taktike, spava i kad se probudi ignorise sve, ma zna mala kako 'zapaliti musko srce' user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ja...taktizira mala, taktizirauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6116
27.10.2009 20:23:02   
mojbebac
myb@by dobro nam dosla.....
mi srecom nemamo problema sa spavanjem, ZA SADA, sto i vama zelimo..... e sad cekamo zubice, mislim da je svrbi jako ali jos nema .... ali mi imamo problema sa stolicom, samo dojimo i po jednom dnevno popije sokic ili caj ( 100 ml ) ali evo danas cetvrti dan a jos nema stolice .... ne vidim da je pati jos uvijek, pa ne znam sta da radim, probali smo sa sljivom ali nista ....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6117
27.10.2009 20:31:59   
gvendolina
ja zaboravih da se pohvalim dobili smo jos jedan zubiiiic nanananauser posted image user posted image user posted image sad sam mali zekonjauser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 6118
27.10.2009 20:41:51   
Ex Yu
Ja sam van sebe kod nas ispred Binga na parkingu djete zaklao airbag se aktivirao a zena nije ni upalila auto dalje nista neznam al nemogu doc sebi mali godina i po dana user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 6119
27.10.2009 20:45:50   
Anoniman
Ma daj, o Boze dragi, a uzasa, hajde kad se smiris napisi sta se desilo, pa nisam nista cula na vijestimauser posted image

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 6120
27.10.2009 20:47:07   
shejla
sta bona???
kada se to desilo???

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 6121
27.10.2009 20:50:43   
mojbebac
uzas boze ne daj pa ni ja nista nisam cula .... pa kako se to desilo?

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 6122
27.10.2009 20:52:47   
Anoniman
daj

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 6123
27.10.2009 21:12:16   
Mya_81 RR
Jao, koja strašna situacija...ne daj bože nikome....kako li je sad tim roditeljima....user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6124
27.10.2009 21:25:13   
Anoniman
A joj user posted image user posted image , ne daj Bože nikome!!!

Ja sam se prehladila user posted image šmrc, šmrc, grlo me boli, nos mi curi.... bljakica! Ovo mi je Sara "donijela" iz škole, sigurno! Samo da na B ne pređe user posted image Ma nije ni čudo, mislim da mi je imunitet pravo pao, još uvijek pazim šta jedem. Pa kad skontam masu stvari izbjegavam...... Mame koje doje, do kad ste pazile na ishranu?

dadada šiške su mrak user posted image , evo ti dvojnika po šiškama na novoj user posted image user posted image

sahara stvari su za 10 a tek čizme....... predobre!

myb@by dobro nam došla.

gvendolina čestitam na zubiću, mogu misliti kako je sladak user posted image Jel čuna zarasla? Ej jesmo ti i ja od skoro frend na FB?? Ne mogu da skontam ko je ko tamo..... (znam ko je mya, skorpija, pocahontas...... user posted image )

Laku i ugodnu noć vam želim, ja idem sad u krpe, glava me preteže user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 6125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  243 244 [245] 246 247   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  243 244 [245] 246 247   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *