|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  242 243 [244] 245 246   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
26.10.2009 22:20:26   
gvendolina
Hej drage moje mi bili kod nane i dede,pa sam se odmorila.Oni se svadjaju ko ce Ajdina zabavljati,a ja uzivamuser posted image

Danas smo trebali na vakcinu,ali je odgodjeno jer se  ova vakcina prima tek nakon 6 mjeseci,sreca da sam nazvala prije nego smo otisli.Tako da iduce sedmice idemo na bocuuser posted image
Ajdin slabo spava,slabo jede...vjerovatno zubici.Nema posljedica od ispadanja iz kolicauser posted image  
neki sretno u subotu,da seve dobro prodje aBduser posted image

vidim frka oko cura,zato smo se mi obezbijedili u bolnici i zapikali jednu vrsnjakinjuuser posted image
ljubimo vas

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6076
26.10.2009 22:21:36   
Ex Yu
hahaha definitivno nije peder imam ziv dokaz ... nisam bas poslozila po duginim pojama falila mi ljubicasta user posted image user posted image a imala sam i crnu al gdje cu obojat u crno nesto me bilo strah gledat u to i vako me mama jutros ubila u pojam svratila kod mene kaze a draga Nina sta si to pravila nece ti to niko jest pogldaj joj boje ja to nebi pojela tako obojeno ni slucajno hajd reko bona bacit cu je sta ima veze atraktivna je ali se pojela vec pola ko je gledao na FB i vidio je da je vise nema

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 6077
26.10.2009 22:29:13   
Anoniman
pa jasno mi je da nije on....ti si tortu pravilauser posted image user posted image user posted image ...sala mala...ma super izgleda a za ukus ne znam...posalji mi da probamuser posted image

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 6078
27.10.2009 5:30:55   
marinčii
dobro jutro generaciji..mi jutros uranili ..matej sinoć zaspo u 7 sati i evo probudio se u 4 dojio i nije više htio zaspat..a mami se naravno spavauser posted image
apotekarka ma bit će to sve uredu vidit ćeš..nemoj se puno sekirati šaljemo ti punouser posted image user posted image user posted image ja i matej

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6079
27.10.2009 9:27:21   
Mya_81 RR
Dobro jutro mile...vidim ja sinoć ste se baš fino zabavljale...

Dadada, daj onda i ti slikicu šiškica postavi...da se malo nasmijemo user posted image

Ex yu, torta mi super izgleda...još da je mogu probati, a recept ću sigurno prepisati...doduše, jedva ručak da stignem napraviti...

Apotekarka, bit ćeš ti nama super user posted image

Minja PO PRVI PUT sad u 9 nije htjela jesti user posted image user posted image user posted image Sad sam totalno zbunjena....jednostavno nije, počne se smijati, a onda svo mlijeko iscuri...doduše, ima i ona pravo da ne bude gladna, samo me malo buni...

Pusa za sve....posebno za Neki i Saida...sretno vam u subotu user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6080
27.10.2009 9:29:51   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: marinčii

IZVORNA PORUKA: Mya_81
A i danas su nam 4 mjeseca user posted image user posted image user posted image user posted image

Letiiiiiiii vrijemeeeeeeee......

čestitamo mali rođendan sa zakašnjenjem i šaljemo puno user posted image user posted image i user posted image user posted image

Hvala, mila...user posted image user posted image

Vidim kod vas od ranog jutra show....

Mi smo počeli lošije spavati...nešto se stalno meškolji, stenje, vrti glavicom, zaplače pomalo user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6081
27.10.2009 9:51:53   
Anoniman
Dadada, daj onda i ti slikicu šiškica postavi...da se malo nasmijemo user posted image

user posted image

Iste ovakve kao kod jim carreyauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

udrite...bujrumuser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 6082
27.10.2009 10:25:30   
Mya_81 RR
Joooooj, Dadadauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja zapravo obožavam tako kratke šiške...trenutno imam nešto slično samo je malo nakrivo user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6083
27.10.2009 10:33:45   
škorpija
Hej ženice, niko ništa ne govori jeste li imale problema sa bebama i pomjeranjem sata.

Mi nismo odmah skontali, ajdin se kupa svaki dan u 10 i spavanje u pola 11, e kad se sat pomjerio dijete bilo nervozno katastrofa. plače nikako ga nismo moglu utješiti, mi naravno čekali 10 sati za kupanje ali po novom vremenu.
E jučer se MM dosjeti šta je problem i okupali ga u 9 i diejte zaspalo u 10 ko bubicauser posted image
al se sad budi u pola 9 ujutro, a prije je spavao do pola 10user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 6084
27.10.2009 10:41:26   
Anoniman
Mya, kako je Minja slatka, obrascici za pojesti user posted image user posted image
Škorpija, a to sa pomjeranjem sata je i kod nas malo primjetno, mislim nista strasno ali ima jos ritam po starom satuuser posted image
dadada,ma i ja svoje siske nekad tako osisam ali nisam dugo jer mi se smijuuser posted image , sala!

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 6085
27.10.2009 10:42:38   
reallove
joj u pola deset beba spava kako je to lijepo cuti moj opet sinoc zaspao u 4:30,sta ce biti kad se sat pomjeri(ovdje se jos nije pomjerio)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 6086
27.10.2009 10:52:57   
noaa
jutro mame i bebare!Noa  se jutros ustala na lijevu nogu,sva je nekakva bljak..dadada ako su ti siske kao na slici onda su cudouser posted image  ja sam prije par godina bila "sama svoj majstor" tako sam ih skratila da se cudim kako su mi uopce narasle ponovo.

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 6087
27.10.2009 10:53:23   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: dadada

Iste ovakve kao kod jim carreyauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

udrite...bujrumuser posted image

Ma to su zakon siske!!! user posted image Ja evo pustam kosu jer sam pozelila da imam siskiceee... (tako me i zovu na poslu, siska user posted image , nije siska nego šiška user posted image user posted image user posted image ).
Evo vec su narasle ovako ko kod vas dvoje user posted image samo ostalo je katastrofa, nema slikanja jos 2 mjeseca. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6088
27.10.2009 11:00:40   
Mya_81 RR
Sahara, mila, hvala na pitanju...super smo...evo je malo drijema...pua velikaaaaaaa i vama user posted image

Na nas promjena vremena nije nimalo utjecala, ali eto dešavaju nam se neke promjene oko hranjenja, a nemam pojma zašto....je li moguće da se u fazi nicanja zubića izgubi apetit user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 6089
27.10.2009 11:08:16   
škorpija
Hej Mia mislim da je "problem" u tome što je Minja porasala (koje otkrovenjeuser posted image ) i sad je puno stvari interesira pa ne može da se skoncentrira na hranu. Nama se to odavno dešava, pokušavam ga nahraniti a on se valja od smijeha, a pogotvo mu šega ako se ljutim što ne jede. Naravno uz to idu i zbići, ali se zbog njih bogami ne smijeuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 6090
27.10.2009 11:23:10   
gvendolina
jao dadada bas su coool,ponijecu ovu sliku kad se odem sisati da i  mene zovu siskauser posted image

Kod Ajdina se spavanje skroz poremetilo.Ranije bi zaspao u 10,pa sam mislila da ce sad spavati od 9.Medjutim on sinoc jedva i u 10 zaspao.
Od kako su ga zubici poceli muciti nije moga zaspati pa sam ga pocela ljuljati.Sad imam problem jer ga moram svaki put bar pomalo ljuljati da zaspiuser posted image
A zbog zubica skroz slabo jede,bas me brine cini mi se nekako mrsavuhanuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 6091
27.10.2009 12:04:20   
Pretty mamma
Sahara, sad sam opet ja na redu za kupovanje user posted image . Ima li još kakvih sniženja ili samo regularne cijene? Ma ja sam se oduševila Oviesseom, tako su divne Diseneyeve stvarčice, ali nisu baš jeftine, gegice su cca 30 KM. Ima super stvari za curice ako nekome treba.
Mya, i Laura je u tom periodu manje jela, sve ju je interesiralo, a ja dojim i ludim od njenog okretanja na sve strane. Dobro je škorpija rekla, sve ih interesuje.
Felix, šaljemo Anelu pusu da prestanje kašljucati.
Dadada, ako ti siske (pardon šiške) stoje kao Jimu, onda si prava maca user posted image . Baš mi je žao što se nismo upoznale jučer. Prvi sunčani dan idemo nas tri u provod (i tko god želi da nam se pridruži).
Ex yu, njam njam...dam ti ja adresu pa šibni tortu!
Mi smo spavale do 11.15!!!! ( uz buđenja u 5 i 8)
Pusice!

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 6092
27.10.2009 12:20:12   
Anoniman
Pretty mamma, pa ja sam isceprkala jos uvijek one snizene stvarciceuser posted image

(odgovor članu Pretty mamma)
  Neposredna veza do poruke: 6093
27.10.2009 13:05:14   
Pretty mamma
IZVORNA PORUKA: sahara

Pretty mamma, pa ja sam isceprkala jos uvijek one snizene stvarciceuser posted image

Slikaj, slikaj, slikaj!

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6094
27.10.2009 14:05:20   
Mya_81 RR
Imam pitanje u vezi onih gotovih miješanih frutekovih sokića...mi nismo ništa probali osim mlijeka, a danas smo dobili par tih miješanih sokića (jabuka i mrkva, jabuka i grožđe, marelica i jabuka) i sad ne znam smije li Minja probati par kašikica jer eto već sam rekla da ništa nismo isprobavali, a pogotovo jer su ti sokići u kombinaciji user posted image

I je li istina da su one gotove kašice, recimo jabuka, više adaptirane i prihvatljivije za bebinu probavu nego da joj ja izgnječim jabuku kupljenu na pijaci (ovo mislim na početku bebine nadohrane dok se probava ne navikne) user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 6095
27.10.2009 14:15:11   
Anoniman
Mya, najbolje je da u pocetku svaki okus posebno testiras nekoliko dana da vidis da li je ne daj Boze alergicna i da se prosto ona navikne i prihvati ga, a poslije mozes mijesati, i da jos nesto, mislim da ne smijes davati grozdje jos, polako,najbolje da ne zuris jos joj je ranouser posted image

Neposredna veza do poruke: 6096
27.10.2009 14:24:02   
Anoniman
P. mamma, dadada, evo slike na ovaj nacin da ne bi zauzimala prostor bezze, eto znaci gege su u kompletu sa haljinicom, ali sam slikala haljinicu i odvojeno da se bolje vidiuser posted image , a tu su i pape/cipe o kojima sm pricala ranije, zar nisu ludeuser posted image

http://img269.imageshack.us/img269/5563/lejlah020.jpg
http://img80.imageshack.us/img80/9174/lejlah027.jpg
http://img137.imageshack.us/img137/5238/lejlah030.jpg
http://img80.imageshack.us/img80/9731/lejlah031.jpg
http://img196.imageshack.us/img196/5319/lejlah029.jpg

Neposredna veza do poruke: 6097
27.10.2009 14:29:31   
Mya_81 RR
Sahara, stvari su super user posted image

A ove čizmice sam vidjela kod nas u centru u Kidi'ozu i odlične su mi....mislim da ćemo ih i mi nabaviti za zimu...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6098
27.10.2009 14:44:40   
Anoniman

Sahara, stvari su super user posted image

A ove čizmice sam vidjela kod nas u centru u Kidi'ozu i odlične su mi....mislim da ćemo ih i mi nabaviti za zimu...

E, pa tamo sam ih i kupilauser posted image , kupi i ti pa da djugajice imaju isteuser posted image

Neposredna veza do poruke: 6099
27.10.2009 15:55:10   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: škorpija

Hej ženice, niko ništa ne govori jeste li imale problema sa bebama i pomjeranjem sata.

Mi nismo odmah skontali, ajdin se kupa svaki dan u 10 i spavanje u pola 11, e kad se sat pomjerio dijete bilo nervozno katastrofa. plače nikako ga nismo moglu utješiti, mi naravno čekali 10 sati za kupanje ali po novom vremenu.
E jučer se MM dosjeti šta je problem i okupali ga u 9 i diejte zaspalo u 10 ko bubicauser posted image
al se sad budi u pola 9 ujutro, a prije je spavao do pola 10user posted image user posted image

eh draga isto ti je i kod mene bilo sinoc.. s tim da smo mi inace imali kupanje u 21h i u 21.30 spavanac...sinoc dijete jedva docekalo 20.30 po novom vremenu i sta cu vidim okice mu se smanjile, ne moze da izdrzi..reko sto cu ga patiti i okupam ga...i zaspao normalno..moram ga opet vratiti na 21h jer mi se budi u 7.30..to mi je brate prerano,,,inace se budio oko 9h ili 9.30...

hej juce smo i mi bili u setnji vilsom ali mozda oko 14h...ja bila sa mamom....nisam vidjela puno beba....pa ni tebe valjda user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 6100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  242 243 [244] 245 246   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  242 243 [244] 245 246   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *