Tidzi
|
Draga moja, ja bih ti savjetovala da pod hitno nadjes drugog ginekologa, pa ako ni taj nije ljubazan i ne izvrsi sve preglede, onda trazi redom dok nenadjes odgovarajuceg. To sto neke zene kazu da je nomalno, mozda u nekim granicama i jeste, ali da te tako fakat boli i da imas tolike bolove i dok imas odnose, ja bas i ne bih rekla da je normalno! Nisam imala takav problem, ali slican jesam. Nakon 2 spontana, dobila sam puno cista na oba jajnika. Takodjer je postojao taj neugodni miris, a odnosi sa muzem su postajali fakat bolni. Dok imamo odnose, kao da me neko reze dole nozem i to do tolikog bola da bih mogla liti krvave suze. Sve sam odgadjala pregled. A time sam samo mogla potici da mozda nikada ne zatrudnim, jer pored cista, upala, infekcija, ma ne znam ni sta sve nisam imala. Ginic se cudio, kako mi oci nisu isale kada bih mokrila, jer je stanje bilo i vise nego uzasno, a za to sve je kriva moja sveki, jer me savjetovala da se perem nekim raznim cajevima, da prokuham sodu bikarbonu pa da se perem... Ginic mi je dao neke tablete da pijem, vaginalete i ubrzo je nestao bol, kao i taj neugodni miris. A ciste su mi popucale sve u trudnoci! Ti si mlada i ne trebas da dopustis da te tako nesto muci, nego odmah potrazi ginekologa i izvrsi pregled!
< Poruku je uredio Tidzi -- 20.10.2009 18:57:03 >