ChykiTa -> Neugodan miris (20.10.2009 18:34:15)
|
Drage moje, sve vas pozdravljam :D Nova sam ovdje i jos nisam uspjela sve teme pregledati i naci problem slican mom, pa iz tog razloga postavljam ovu temu, samo da vidim da li je neko imao slicnu situaciju. U slucaju da postoji tema obavjestite me i modovi ce vjerovatno ovu obrisati Zbog neredovnih ciklusa sam napokon odlucila otici ginekologu i raspitati se u cemu je moj problem. Doktorica i nije bas bila ljubazna toliko niti zainteresovana za bilo sta, i nakon ultrazvuka mi je samo rekla da imam policisticne jajnike, da cu sve do svoje trudnoce imati takve probleme sa izostankom menstruacije i jakim bolivima, i samo rekla da pijem cajeve za upalu jajnika. Ok, poslusala sam, ali stanje mi je iz mjeseca u mjesec sve gore i gore, a ja sve ocajnija i depresivnija postajem :( Bas kad su mi plodni dani, pojavljuje se gust iscjedak, neugodnog mirisa, pracen je jakim bolovima na lijevom jajniku. Na svoju ruku sam uzela vaginalete s ekstraktom kantariona, ali evo sad poslije ove menstruacije mi je jos gore, nemam volje ni za sta, iz kreveta ne ustajem od ovih bolova :( Toliko sam ocajna da sam evo odlucila vidjeti da li ima neko slicnih problema. Mnoge zene mi kazu da je to normalno, ali da li je zaista normalno to i da pocinjem izbjegavati sexualne odnose sa partnerom zbog bolova koje osjecam pri samo cinu :(((((((( Ne znam vise sta da radim, sta mi predlazete, da li bih ista uspjela saznati ginekloskim pregledom, jer nikada ga nisam radila. 20 mi je godina i samo bih zeljela da se sve vrati u neku normalu, jer zadnjih 5-6 mjeseci su mi pravi uzas na tom polju, i psihicki me sad unistavaju :((( izvinite na ovolikom pisanju, ali morala sam.... pozdrav za sve
|
|
|
|