|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  212 213 [214] 215 216   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
18.10.2009 12:56:20   
škorpija
joj ja kad ne odspavam jednu noć kako treba prolupam, pa mijenjam imena mama i beba, ne zamjeriteuser posted image .
moj bebi opet ludovao od pola 5 ujutro, al ja sma fino taju probudila a ja zbrisala u drugu sobu da spavam jer sam pravo prehlađena. Tajin izvještaj: zaspao tek u 8 ujutro, a evo sad i niih dvojica kišu i kašlju, gotovo je, sve troje smo bolesniuser posted image .

već sma nekoliko puta pisala, nama je za grčeve praaavo dobro pomogao sirup Nurse Harveys, sab simlex smo koristili ali bez nekog uspjeha.

ivanak čestitamo mali rođendanuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 5326
18.10.2009 13:54:17   
Anoniman
pozzzmamice i bebicama kako ste nam spavali
Mi smo sinoc legli,oko 9 i budili se dva puta jeli i spavali do 9jutrosuser posted image zaboravila sam vam reci,da prosle sedm. kad sam bila kod pedijatrice ona mi je rekla da mogu ako hocu ,voce mu cjedit i davat al po koju kap ne sad previse svasta al pomalo da osjeti okuse..I danas sam iscjedila jabuku i na kasikicu mu,dala par kapi samo da vidim reakciju user posted image i probao,nije odbijao........

Cestitamo,svima malisanima koji nicu zubici,da sto brze izniknuuser posted image user posted image i male rodjendane takodje
Luna bas,mi je zao malene kao i tebeuser posted image nama je cesto pomagalo da to kad naidju jakiii grcevi,da toplomjerom stavimu u guzu i polako ispustimo zraka i odma nam bude bolje,to nam je i pedijatrica cesto radila.
Nadam se da ce je bar malo popustit ti grcevi.....

< Poruku je uredio felix -- 18.10.2009 13:56:03 >

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 5327
18.10.2009 13:57:12   
reallove
pozzz
mi smo zaspali u 3 sinoc..nismo plakali,igrali se,nismo mogli spavatiuser posted image ali zato sada evo spavamo

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5328
18.10.2009 15:06:59   
mojbebac
pa gdje ste vi ..... sta je ovo, nikoga nema??????!!! ne mogu da vjerujem .....
ja dan provodim u kuhinji user posted image , jer naravno imamo goste, ne znam da li je i jedna nedelja prosla,od kako sam se porodila da nismo imali nikoga, ali dobro, bogu hvala da je tako .... jos malo pa cemo i mi ici u goste
user posted image user posted image user posted image ....
samo smo htjele da vam se javimo, pozdravimo vas, pozelimo da grcici sto prije prodju ( a hoce vjeruj te, jos malo pa se necete ni sjecati ), da bolesljivi sto prije ozdrave, mada se svi sda moramo cuvati ovog strasnog gripa, cestitke za mali rodjendan i za nove zubice ...... ljubimo vas i saljemo puno snjeznih zagrljaja....
P.S. kazu od utorka otopljenje, nadajmo se da je tako .....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5329
18.10.2009 18:14:41   
Anoniman
Evo da se i mi malo javimo. Kod nas ništa novo i dalje nosanje, nosanje i samo nosanje...... ako ko isproba kosmodisk nek javi ima li efekta user posted image meni su leđa u raspadnom stanju user posted image
Čitamo vas redovno al nemam vremena od njega da se javim, odmah ručice stavlja na tastaturu user posted image .
Veliki ljubac za bebice i mame user posted image
E da, tražimo tetu, ako neko ima prijedlog nek nam se javi user posted image

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 5330
18.10.2009 19:46:35   
marinčii
pozz za sve mame i bebače!evo matej zaspo nije cijeli dan spavo ..nadamo se da će biti mirna noć što želimo i svima vama..puseeeee

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5331
18.10.2009 20:59:57   
Anoniman
Cao, sa zakasnjenjem cestitam rodjendancice, i saljem puse svim pupama koje muce grcevi da ih sto prije prestanu mucitiuser posted image user posted image user posted image
Mi danas isle na zensko 'sijelo', rucak itd.user posted image
Veceras je jedva zaspala. danas je preskocila jedan termin spavanja i kao da tad sve poremeti,  poslije bude nervozna i pospana ali nikako da zaspi, inace sve po staromuser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 5332
18.10.2009 21:14:53   
mnn
večer, evo i nas.neče da spava nikako.ne spava mu se a ja koma od umora.nočas je isto zezao....pa malo bi jeo pa traži čaja a onda slijedi igranje.valja se po krevetu i broji...nemam više snage za to...neznam odakle crpi svu tu energiju...

idem sada,sretan rodjendan svim bebicama!user posted image user posted image user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5333
18.10.2009 21:18:32   
_melina_
dobra vecer...
moj bebač je zaspao...ko medo spava konacno...
juce ujutro se probudio u 5 sati naspavan i izmorio nas...user posted image
nadamo se da nece i veceras...

Nase Malo Sunce 1.10.2009.

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 5334
18.10.2009 22:00:20   
Junior
drage moje, evo da vam se i ja pridruzim...
moj bebac prilicno brzo zaspe, ali se cesto budi da doji...to me slomi...ujutro oko 4.30 nisam ni za sta...jedva se izborim da ne zaspem dok se bebac najede...po danu ne spava, iako ima samo 1,5 mj...pajki jedino ako ga izvedem u setnju...tada zaspe samo tako, valjda ga zrak omami...hehehehhe...

(odgovor članu _melina_)
Neposredna veza do poruke: 5335
18.10.2009 22:03:44   
nanade
pozdrav veliki drage mame imam jedno pitanje za vas ,molim vas ako je imao iko iskustva od vas da mi odgovori,moju malenu jako muci stolica moram joj iritirati da bi je imala jer drugacije nece ,toliko se pati da joj moram sa toplomjerom iritirati,a vise i to mi nije ok i uredu ,ima 7 dana kako je tako i zelena joj je i poslije izadze na zutu,dajem joj novalac za grcice jer strasno ih ima a sad i to me brine....user posted image user posted image user posted image molim vas da mi da neko savjet jer neznam vise sta da joj radim....pusa vam velika

(odgovor članu _melina_)
Neposredna veza do poruke: 5336
18.10.2009 22:09:26   
DM
Moja cimerka iz porodilišta je svojoj bebi davala čaj od komorača,i sad ga daje i beba ima svaki dan stolicu(kaže da je primjetila da je to muči i da je zato tako postupila),ja svoju bebu isključivo dojim i nema svaki dan stolicu,što jei normalno kod dojenih beba!
Zašto joj moraš iritirati za stolicu?Ako ima -ima?(je li dojiš?)

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu nanade)
Neposredna veza do poruke: 5337
18.10.2009 22:10:44   
DM
Otkud grčiči ranije?Možda samo traži da siki?!

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 5338
18.10.2009 22:14:49   
_melina_
IZVORNA PORUKA: nanade

pozdrav veliki drage mame imam jedno pitanje za vas ,molim vas ako je imao iko iskustva od vas da mi odgovori,moju malenu jako muci stolica moram joj iritirati da bi je imala jer drugacije nece ,toliko se pati da joj moram sa toplomjerom iritirati,a vise i to mi nije ok i uredu ,ima 7 dana kako je tako i zelena joj je i poslije izadze na zutu,dajem joj novalac za grcice jer strasno ih ima a sad i to me brine....user posted image user posted image user posted image molim vas da mi da neko savjet jer neznam vise sta da joj radim....pusa vam velika

ako dojis bebu pij it ti caj za dojilje...u njemu ima komorac, kim i anis i to ce puno pomoci da beba ima urednu stolicu...
ja ga pijem i mi nemamo problema sa stolicom a takođe i njemu dajem caj...

Nase Malo Sunce 1.10.2009.

(odgovor članu nanade)
Neposredna veza do poruke: 5339
18.10.2009 22:17:45   
Ex Yu
hello zene user posted image user posted image user posted image evo mene nemam kad citati sta ste sve izmahalale sutra cu samo da se javim da sam ziva i zdrava i da poslije defekta sa tastaturom me je provajder blokirao radi virusa jer mi gosp.virus skinuo u 2 sata 2 gige interneta ...

a sve koje ste me zezale (dadadauser posted image ) zahvalit cu vam se sutra user posted image user posted image user posted image sahara hvala za prevodzenje user posted image user posted image user posted image nisam citala kako su mi bebe ... moj je nemoguc i jede ko slon neznam sta da radim ...

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu _melina_)
Neposredna veza do poruke: 5340
18.10.2009 22:20:55   
DM
I ja ću se sutra žaliti,ako stignem,sad nema m kad,previše mi je vremena idem ugrabiit dok spava da i ja malo "ubijem oko"!

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 5341
18.10.2009 22:23:56   
Ex Yu
IZVORNA PORUKA: nanade

morala sam ti odgovorit jer sam i ja isto imala i uvela sam novalac isto kao i ti poslije dojenja i svih ostalih patnji i nije dobijao na tezini ... i tako nam je bilo10ak dana isto kao vama ja sam mu dizala nogice i pomagala 7 dana a onda sam pustila okrenem ga na stomak i uhvatim za guzu i drmam ga gore dole i on tako zaspe a poslije toga kad prokaki onda ide sve ok ... jednostavno treba neki period da se pupa navikne na novalac jer je izgleda nesto drugaciji bas zbog formule protiv grceva ali ce proci

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 5342
18.10.2009 22:24:56   
nanade
nedojim je ,nego joj dajem novalac za grceve uz preporuku doktora sada ce joj 40 dana ,dajem joj svaki dan caj od komoraca ali opet je muci stolica....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 5343
18.10.2009 22:27:30   
Ex Yu
a ma zeno nedojim ni ja ... kazem poslije dojenja tj . kad sam prestala da dojim a to je isto bilo kao i kod vas 40dana ...  tad nam je pedijatrica uvela novalac i prestala sam da dojim ... i koristila sam novalac i stolica je bila katastrofa 20ak dana a 10 dana nikako bez pomoci uglavnom prodze i bude super poslije vise nikako nije imao grceve

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu nanade)
Neposredna veza do poruke: 5344
18.10.2009 22:29:05   
nanade
draga ex yu toliko me sikira to da cu vise puci,prvo grcevi koji jos traju a sada i stolica,moram joj olaksati sa toplomjerom jer toliko place da je nenormalno vise ,toliko mi je zao user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanade)
Neposredna veza do poruke: 5345
18.10.2009 22:34:52   
Ex Yu
sa toplomjerom je naviknes i onda moras stalno treba da ojaca crijeva malo pa ce sve bit bolje to ti traje 15-20 dana dok se nedovede u red istrpi al pokusaj sto manje da pomazes ja sam podizala nogice i palcevima masiram guzicicu u krug i tako pomalo pomognem ... al ne previse kakice ona nesikiraj se proci ce to

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu nanade)
Neposredna veza do poruke: 5346
18.10.2009 22:39:54   
nanade
hvala ti puno nadam se da ce proci....jer grcevi i stolica uzzzaaaassss,

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 5347
19.10.2009 8:19:55   
MineLaa
moj recept za bebe bez grcica jeee: dok je bebi dojio ja sam se suzdrzavalaa od gaziranih picaaa(kisela,kola fanta sprajt...), grahaaa....  a sad kad je prestao dojiti koristimo hipp i dajem mu s flasicom AVENt i vjerujte da bas ako koristite tu flasicu nece bebi imati grcice....   punooo pozzz

13.06.2009. Daris mamina srecaaa

(odgovor članu nanade)
Neposredna veza do poruke: 5348
19.10.2009 8:23:32   
mala mu
pozdrav za mamice i bebice..evo da se i mi malo javimo...kako ste mi sve zajedno????vidim da ima mali problema se grcicimauser posted image user posted image joj jadne bebiceuser posted image user posted image user posted image
ja se nikako snaci na rr nenkako sam navikla na stare rasprave pa sada nikakda ubosti gdje su moje bivseuser posted image a ponosne mamice.
uglavnom mi smo dobro,malo je Ahmedu nosic zacepljen slinicama al se nedamo...
pubimo vas sve..

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu nanade)
Neposredna veza do poruke: 5349
19.10.2009 8:25:01   
Srculence
Jutro drage mame!
Evo da se i ja javim.Dino jutros super hvala Bogu!!!Mislim da je upala prošla i da je sirup djelovao.Ne plače više nego se evo cijelo jutro osmjehuje i gugućeuser posted image user posted image user posted image !!!Sutra idemo na kontrolu pa ćemo da vidimo šta doktorica kažeuser posted image .
Pusa za sve od nas dvoje:-)))!!!

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu nanade)
Neposredna veza do poruke: 5350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  212 213 [214] 215 216   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  212 213 [214] 215 216   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *