|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VICEVI
12.10.2009 23:07:35   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: milenium

" Dodaj mi komad slanine, svinjo " reče Mujo.

Samo bi ja promjenila ovdje Muju u recimo Josipa, čisto sumnjam da Mujo jede slaninu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
  Neposredna veza do poruke: 476
12.10.2009 23:11:19   
veeseelaa
Kaže Mujo Sulji: - Ajd bolan Suljo da ne psujemo jedan drugom majku. - A šta ćemo onda psovat? - Psovat ćemo neke biljke i čajeve. - Može, jebem ti nanu i majčinu dušicu!

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 477
12.10.2009 23:11:48   
veeseelaa
Natjerala mama ciganka malog Cigu da se nakon dosta vremena ode okupati! Kaže mali Cigo: - Mama kako ću? - Cigo samo uzmi tu spužvu i trljaj. Uzeo on spužvu i počne trljati, trlja, trlja i nakon sat vremena viče: - Mamo, mamo! - Šta 'oćeš sine? - Skinuo sam prvi sloj! - Dobro je sine, samo ti trljaj! Trlja on i dalje, trlja, trlja ... i nakon 45 minuta opet viče: - Mamo, mamo! - Šta je opet? - Skinio sam drugi sloj! - Dobro je, samo ti trljaj! Trlja on i dalje, trlja, trlja ... kad odjednom viče: - MAAAAAMOOOO, MAAAMOOOO!! - Pa što je sad opet? - Mamo, mamo, našao sam onu plavu majicu što sam prošle godine izgubio!

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 478
12.10.2009 23:14:40   
veeseelaa
Voze se Rus, Nijemac i Bosanac u vlaku pa će Rus: - Ajde za 100 maraka da stavim ruku kroz prozor i za tri minute znam jesam li u Rusiji. Kad prođe tri minute i kaže: - Evo nas - Rusija! Na to će Nijemac: - E pa to mogu i ja! Nakon par sati vožnje stavi Nijemac ruku vani i nakon dvije minute kaže: - Evo nas - Njemačka! Bosanac se nasmije i kaže: - Šta vi možete, mogu ja već dugo. Prođe par sati i Bosanac otvara prozor pa vikne: - U jebem ti, evo nas u Bosni. Pogledaju se Nijemac i Rus pa im nije jasno kako je u sekundi znao, pa ga pitaju: - Kako si ti to samo otvorio prozor i već znas? - Pa kako kao? Nesto mi sat!

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 479
12.10.2009 23:18:21   
milenium
Mujo i Fata bili vec 10 godina u braku, ali Mujo nikada nije dozvoljavao Fati da upali svjetlo za vrijeme sexa. Jedne veceri Fata iznenadi Muju i upali nocnu lampu, kad ono Mujo drzi krastavac u ruci.
Fata sva u soku upita:
Zar si deset godina ovako isao samnom u krevet? Ti impotentno djubre!
Na to ce Mujo:
Sta? Kao ja sad treba nesto da objasnjavam? Reci ti meni, odakle nama dvoje djece?user posted image

Neposredna veza do poruke: 480
12.10.2009 23:18:34   
veeseelaa
Fićo ne uspijeva zakočiti na crveno svijetlo i svom silinom udara u zadnji kraj najnovijeg BMW-a sedme serije, koji stoji na križanju. Na displeju BMW-a pojavljuje se informacija: "Found new hardware. Install?".

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 481
12.10.2009 23:20:48   
veeseelaa
Vjećali bogovi gdje će napraviti party sljedeći vikend. Prvi - idemo na Veneru? Drugi - ma tamo je dosadno ... Jedan spomenu Mars, a svi u glas - tamo smo bili prošle subote ... Jedan spomenu Zemlju, kad se iz gomile začuje - nemoj Zemlju, tamo sam prije 2000 godina bio s nekom Marijom i dan danas pričaju o tome!

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 482
12.10.2009 23:27:41   
veeseelaa
Devetogodišnji dječak pita mamu: - Je li Bog muško ili žensko? Nakon malo razmišljanja, ona mu odgovori: - Pa... Bog je i muško i žensko. Odgovor je malo zbunio dječaka, pa pita dalje: - A je li Bog bijelac ili crnac? - Hm... Bog je i bijel i crn, reče majka. To je dječaka još više zbunilo, pa upita: - A je li Bog gay ili straight? Mama zbunjeno malo zastane kako bi razmislila, pa dosljedno odgovori: - Bog je i jedno i drugo, i gay i straight. Na to će sin oduševljeno: - Sad mi je sve jasno! A je li Bog Michael Jackson?

Pao helikopter u Sibiru za vrijeme snježne oluje, pa ekipe istražuju pad i nađu crnu kutiju. Preslušavaju oni tonski zapis: Mujo- "Haso, meni je zima, jel tebi zima?" Haso- "Jes Mujo, smrzo se živ!" Mujo- "Pa deder onda ugasi ovaj ventilator gore!"

Ulazi lik u trgovinu i tamo zatekne uplakanu prodavačicu i čovjeka koji se iz petnih žila dere na nju. -"Pi*da ti materina, provociraš me, sve ću ti gazdi reć. Ku*vetino!" Nakon što je izašao lik upita prodavačicu može li joj kako pomoći. -"Ne. Izvolite. -odgovara ona." -"Trebao bih kovertu". -"Kakvu ćete?" - "Najobičniju, i ako može malo brže, naime, žurim na bus." -"Imam vam kockaste, pravokutne, okrugle..." -"Ma običnu kovertu ženo..." -"Uz kovertu sigurno trebate i marku" -"Da, može." -" Oćete međunarodnu ili domaću?" -"On ljutito odbrusi - daj domaću, ali brže." -"Oćete sa likom životinje, pape ili neku drugu"- opet će ona. -"Daj orla samo molim te brzo!" -"Pa imam orla zmijara, orla koji hrani mladunčad, bijelog orla...." Uto ulazi čovjek sa početka priče u trgovinu noseći govno u ruci i kaže -"Evo za ovakvo govno trebam toalet papir, kozo dosadna!"

< Poruku je uredio veeseelaa -- 12.10.2009 23:32:16 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 483
12.10.2009 23:29:30   
DM
Imali Suljo i Fata dvoje djece i dobili bi  dječiji doplatak da imaju troje!
Kaže Suljo Fati da ima vanbračno dijete i pita je da ga dovede da živi  sa njima da bi dobili dd i Fata pristane!
Vraća se Suljo kući kad ono nijednog djeteta kući-Fato gdje su djeca?
Odveo svak svoje-veli Fata!

Neposredna veza do poruke: 484
12.10.2009 23:32:10   
shejla
18-godisnja djevojka se povjeri majci i kaže joj da
joj menstruacija kasni već dva mjeseca. Vrlo
zabrinuta majka odlazi u apoteku kupiti test za
trudnoću i rezultat pokazuje da je trudna. Viče,
proklinje, plače...

- "Tko je ta svinja, želim znati! Smjesta reci ocu!"

Kad je napokon ostala sama, djevojka obavi telefonski
razgovor i pola sata kasnije nov-novcati Ferrari se
zaustavi ispred njihove kuće. Iz njega izlazi zreo
gospodin, obučen u vrlo skupo odijelo i ulazi u kuću.
Sjeda u dnevnom boravku s roditeljima i djevojkom i
kaže im:

- "Dobar dan, vaša me kći informirala o problemu. Ja
se ne mogu oženiti jer sam vec ozenjen,

ali mogu preuzeti odgovornost i poduzeti
nešto. Ako se rodi djevojčica, prepisat ću joj 3
dućana, 2 udobna apartmana, vilu na plaži i bankovni
račun sa 500.000$. Ako se rodi dječak dobit će 2
tvornice uz 500.000$. Ako se rode blizanci svaki od
njih će dobiti tvornicu i 250.000$. A ako kojim
slučajem dođe do pobačaja..."

U tom trenutku otac koji je šutio cijelo vrijeme,
stavi ruku čovjeku na rame i kaže:

- "Je*at ćeš je opet!"

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 485
12.10.2009 23:32:51   
neki
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Natjerala mama ciganka malog Cigu da se nakon dosta vremena ode okupati! Kaže mali Cigo: - Mama kako ću? - Cigo samo uzmi tu spužvu i trljaj. Uzeo on spužvu i počne trljati, trlja, trlja i nakon sat vremena viče: - Mamo, mamo! - Šta 'oćeš sine? - Skinuo sam prvi sloj! - Dobro je sine, samo ti trljaj! Trlja on i dalje, trlja, trlja ... i nakon 45 minuta opet viče: - Mamo, mamo! - Šta je opet? - Skinio sam drugi sloj! - Dobro je, samo ti trljaj! Trlja on i dalje, trlja, trlja ... kad odjednom viče: - MAAAAAMOOOO, MAAAMOOOO!! - Pa što je sad opet? - Mamo, mamo, našao sam onu plavu majicu što sam prošle godine izgubio!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image O zeno draga,pa umirem od smijehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 486
12.10.2009 23:35:15   
neki
Shejlaaaaa,oplakahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 487
12.10.2009 23:47:01   
DM

IZVORNA PORUKA: reallove

heheehe ja sada citam ovaj vic i smijem se na glas a moj emin gleda u mene i on se poce smijati konta dijete mama se igra sa njimuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 488
13.10.2009 0:55:07   
malaaaa
Obraca se Mujo Fati izvaljen na trosjedu:
- Fato, tesko mi te gledat kako samo radis i mucis se,
- Molim te zatvori vrata od kuhinje, nastavi on.

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 489
13.10.2009 1:00:57   
malaaaa
Dođe Mujo na železničku stanicu i vidi novi automat. Na njemu pise: “Ubaci novčić, ovde stavi ruku i masina ti kaže ko si”. Mujo stvarno proba i ubaci novčić. Automat mu kaže:
- Ti si Mujo i čekas voz za Sarajevo.
Mujo na to poželi da zezne automat, pa se nasminka i opet ubaci novčić u automat.
- Ti si Mujo i čekas voz za Sarajevo.
Ode Mujo u WC i vidi kondomat. Kupi kondom i navuče ga na glavu, ode do masine i opet ubaci novčić.
- Je*i ga, Mujo, dok ti ovde glumis k****, ode ti voz za Sarajevo. user posted image

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 490
15.10.2009 23:45:38   
Niobe
Zezaju se unuci s dedom i stave mu viagru u čaj.
Ode deda van i poslije nekog vremena se vraća sav upišan.
'Što je bilo djede, što si upišan?'
'Počeo ja pišati, izvadim ga, vidim nije moj i vratim ga u gaće...

Pokucala Smrt Muji na vrata i kaže: 
- Došla sam po tvoju dušu. 
Mujo se okrene pa vikne: 
- Fato, dušo, neko te treba! 

< Poruku je uredio Niobe -- 15.10.2009 23:46:42 >

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 491
15.10.2009 23:49:37   
milenium
IZVORNA PORUKA: doublemum

Imali Suljo i Fata dvoje djece i dobili bi  dječiji doplatak da imaju troje!
Kaže Suljo Fati da ima vanbračno dijete i pita je da ga dovede da živi  sa njima da bi dobili dd i Fata pristane!
Vraća se Suljo kući kad ono nijednog djeteta kući-Fato gdje su djeca?
Odveo svak svoje-veli Fata!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 492
15.10.2009 23:53:15   
Niobe
U knjižari muškarac pita prodavačicu:
'Imate li knjigu 'Muškarac - gazda u kući'?
'Bajke su na dječjem odjelu.'

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 493
15.10.2009 23:55:46   
milenium
Došao Mujo u Japan i sretne zgodnu Japanku.
Ona mu ljubazno reče :
-"Pica ko jama (Dobar dan)."
On joj odgovori :
-"Ku*ac ko bandera"

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 494
15.10.2009 23:58:09   
malaaaa
Sreo jednom Mujo Hasu i kaže Haso: "Znaš ti da ja razumijem sve što životinje pričaju?" "Ma ajde." Baš u to vrijeme neki pas počne lajati. Tad će Mujo: "E, ako je istina, reci što kaže onaj pas." "Kaže da mu nisi jutros jesti." "Uh stvarno, nisam mu dao jesti." I tada su zarokću svinje. Kaže Mujo: "Jel i njima nisam dao da jedu?" "Jok, dao si, samo malo." "Stvarno Haso, pa ti znaš šta životinje pričaju." "Pa rek'o sam ti." Tako ide koza, a Mujo će na to: "Haso, Haso, ništa ne vjeruj ovoj kurvi, sve laže!"

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 495
16.10.2009 0:00:24   
milenium
U krevetu leže Mujo i Fata. Mujo čita novine i svako malo rukom uhvati Fatu među noge. Fata ga pogledava, ništa joj nije jasno i odluči da pita:
"Mujo, jel bi ti štogod 'tio .... ?"
"Ma neee, to ja samo da lakše listam stranice!"user posted image

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 496
16.10.2009 0:01:34   
milenium
švercali Mujo i Fata tvora preko granice.
Vidi Fata da carinici pregledavaju aute i sva u panici pita Muju:
- Ajme Mujo, što ćemo sa tvorom?
- Brzo, stavi ga u gaćice.
- Ali, Mujo, smrdi.
- Ma ko ga jebe, neka krepa.user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 497
16.10.2009 0:01:56   
malaaaa
Pitali Muju, šta bi htio biti, glup ili lijep.On kaže: Glup, ljepota je prolazna...

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 498
16.10.2009 0:02:42   
malaaaa
IZVORNA PORUKA: milenium

švercali Mujo i Fata tvora preko granice.
Vidi Fata da carinici pregledavaju aute i sva u panici pita Muju:
- Ajme Mujo, što ćemo sa tvorom?
- Brzo, stavi ga u gaćice.
- Ali, Mujo, smrdi.
- Ma ko ga jebe, neka krepa.user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 499
16.10.2009 0:05:36   
malaaaa
Mujo: - Moj Haso, znaš li ti da su ženske nekada trčale za mnom? Haso: - A što je sad? Mujo: - Ne kradem više torbice.user posted image user posted image

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *