|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  192 193 [194] 195 196   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
11.10.2009 12:22:23   
Anoniman
dobar dan i od nas,kako ste mi spavali
Ja sam dobro nemam problema,s nocnim spavanjem i Anelom on prespava citavu noc,dva put se budi nahranim i opet zaspi hb.
Ex yu cestitam malenom rodjendan (sa zakasnjenjem)nek je ziv i zdrav punoooo godinaauser posted image user posted image user posted image
Apotekarko,zao mi je sto si bila bolesna mani se posla znam da ti nije lako cuvaj se kao i malenoguser posted image
Sonja,rado bi ti pomogla da znam sta da ti kazem al nadam se da ce ti reci ove iskusnije mamice

Luna,vidim mucite se s grcevima prokleti grceviuser posted image nadam se da ce ju brzo abd.proci kod nas je tako bila neko vrijeme zataje i opet nalete bas mi je zao malene user posted image

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 4826
11.10.2009 13:13:10   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: Sonja

drage moje imam problem i kome drugo da se obratim nego vamauser posted image
adin se stalno sam okrece na stomak(stonaravno nije problem)
problem je sto se i navece sam okrece u snu i to stalno i onda se budi a ne zna se sam vratiti
user posted image user posted image user posted image user posted image
vec dvije noci nisam nikako spavala i stvarno ne znam sta da radim
molim vas posavjetujte me sta da radim

ljubim vas

eh draga moja...imam  ti i ja takvog jednog..što god  nauči po danu on  cijelu no vježba user posted image user posted image user posted image .
I  kod  nas se  stalno budio kad je naučio se okretati,  ali ima noći   i sad  kad se   od nervoze i zubića   okreće  i  ne miruje po cijelu noć..kažu mi da  je to  normalno.samo  dok on savlada  i da se  sam vrati  bit će  bolje...za par  dana  ne brini..mi imamo često besane  noći  pa rano  ustajanje još kap  šlagna torti :)))  , ali nadala se jutros da  će ga ova  kiša  uspavati i produžiti mu barem jednom san..no ništaaaauser posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 4827
11.10.2009 13:47:41   
R&T@
sonja draga, pričaj mi o tome.
mene barem dvaput zbog toga probudi, još se ne zna vratiti na leđa, ali zna spavati potrbuške.
i jednom zbog GLASNOG sisanja nožnih prstica.
i jednom jer je zaglavila nožice među rešetke u kreveticu.
I (hvala bogu SAMO) jednom jer je gladna(najčešće u pola pet ujutro).
i jer se zavukla ispod čaršafa.
I tako ti ja "spavam" do sedam kad starija kćerka svečano objavi:"Mama, ustani!Nije više mrak!"

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 4828
11.10.2009 18:24:54   
Apotekarka
Evio imene jos uvijek mi srce lupa,glava boli,ruka...ujutro nalaze vadim pa vidjet cemo...drzite fige...Antonio mi je jutros ustao malo ranije ali eto sad spava vec 2 sata mada je jedva zaspao...joj meni kisa strasno ide na zivce...
Zao mi je beba s grcicima znam kako je...o meni mm ujutro ode kakjo li cu izdrzati jer se ne osjecam bas najbolje a ako mali zafrkant bude htio na ruke

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4829
11.10.2009 19:41:02   
mnn
IZVORNA PORUKA: Sonja

drage moje imam problem i kome drugo da se obratim nego vamauser posted image
adin se stalno sam okrece na stomak(stonaravno nije problem)
problem je sto se i navece sam okrece u snu i to stalno i onda se budi a ne zna se sam vratiti
user posted image user posted image user posted image user posted image
vec dvije noci nisam nikako spavala i stvarno ne znam sta da radim
molim vas posavjetujte me sta da radim

ljubim vas

Sonja draga tako je i kod mene..pilence moje se isto okreče i diže glavicu pa puže...i onda se okrene...pa počne plakati...ja luda...i tako svaki dan skoro....

ajde ovu noč je bio dobar..dva puta se budio...luda sam od toga..nikako da se naspavam..jer zaspe u 21h i probudi se oko 1h..pa onda oko 4h..pa onda u 7h i neče da spava više..ajde nekad spava ali inače neče i tako svaki dan...več 1mj...a ja luda i luda....user posted image user posted image

koliko to traje...a najboljije kad radi sa ustima brrr i maše nogama...pa urla i stišče šake i stisne nos kao da je ljut...pilence moje dragasto kad bi mi dao malo energije....

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 4830
11.10.2009 19:53:24   
marinčii
pozdrav svim bebicama i mamama.evo da se i mi malo javimo jučer matej napunio 3 mjeseca ..user posted image user posted image kako vrime brzo leti..ja i mm bili na svadbi od moje rodice tako da je osto kod svekrve sreća da se nije budio do 5 ujutro a zaspo u 8 navečer...ujutro idemo na vakcinu i kontrolu..malo me to sekira neznam kako će podnjeti ..bojim se da ne dobije temperaturu..
žao mi je svih bebica koje pate ti grčići ..nas nisu mučili pa neznamo kako to ni izgleda..
apotekarka draga sretno s nalazima ..i čuvaj se bit će to sve dobro 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 4831
11.10.2009 20:04:28   
sheri
drage nase mame i bebe, pozdravljamo vas puno
mi se nismo dugho javljali, u "izbjeglistvu " smo kod dede, jer nam je kuci prehladno
zao nam je beba sa grcevima, bolesnih umornih mama i saljemo vam mnoooogo user posted image user posted image da sto prije budete bolje svi
marincii sretan mali rodjendanko bebacuuser posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 4832
11.10.2009 20:20:14   
reallove
evo i mi da se javimo danas nam je maaali rodendan..2 puna mjesecauser posted image ..pozdrav svima

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 4833
11.10.2009 20:24:24   
škorpija
Sretni maaaali rođendani Mateju user posted image user posted image user posted image i
Eminu user posted image user posted image user posted image . pusa svim ostalim bebama, ako ova kiša potraje ja i moj user posted image ćemo se gadno posvađatiuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4834
11.10.2009 20:31:26   
reallove
hvala..i kod nas je nesto tmurno vrijeme cijeli dan,Emin evo spava a veceras smo dezurniuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4835
11.10.2009 20:47:36   
sheri
reallove sretan i vama mali rodjendanko!user posted image user posted image user posted image user posted image
skorpija jel i tvoj bebac bude ljut ako ne izadje vanka? moja user posted image je danas bas bila ljutica u vrijeme kad obicno izlazimo vanka

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4836
11.10.2009 21:12:31   
iv@ncica
ćao..mame!!!
I  moj user posted image je  ljut kad je vrijeme za vani...user posted image user posted image user posted image ..šta ćemo kad  stegne  zima  jooojjj, a  tek su nam se navukli oblaci.

Matej i Emin-sretan  rođendan  jejejejeuser posted image user posted image user posted image user posted image   za velike  momke,  a  ti  mama  apotekarka odmaraj..doće  tajo ..brzo  će   opet petak user posted image user posted image

Mi  smo večeras  popapali  Hippovu  kašicu za laku noć oko 7 pa dojili  u 8 i nešto..pa  se  sad  nadam  da  će  duže spavati..iako mi žao  da  ne  doji, oo nakon  kašice  je  pojeo jednu siku  i druge malo..normalno da  mu je previše..ali  nisam  znala kako  da  mu poredam taj obrok,  a  žao mi da  mi i i sike  ne  pojede...joj..e kad  bi napokon bolje  spavao  znali  bi mi rasporediti obroke uh  jeli ko od vas probao  ovo pred  spavanje ???

< Poruku je uredio iv@ncica -- 11.10.2009 21:21:21 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 4837
11.10.2009 21:17:04   
Mya_81 RR
Sretni mali rođendani Mateju i Eminu user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo večeras imali najljepše kupanje dosad...Minja se toliko smijala svom rođaku koji ju je malo zabavljao...prvi put da se tako glasno i slatko smijala...baš smo uživali user posted image user posted image user posted image ...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 4838
11.10.2009 21:23:37   
reallove
Emin puno voli kupanje,smije se svaki put samo je malo postao nemiran pa ga tesko okupatiuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 4839
11.10.2009 22:24:25   
shejla
CITAT
iv@ncica:
Mi  smo večeras  popapali  Hippovu  kašicu za laku noć oko 7 pa dojili  u 8 i nešto..pa  se  sad  nadam  da  će  duže spavati..iako mi žao  da  ne  doji, oo nakon  kašice  je  pojeo jednu siku  i druge malo..normalno da  mu je previše..ali  nisam  znala kako  da  mu poredam taj obrok,  a  žao mi da  mi i i sike  ne  pojede...joj..e kad  bi napokon bolje  spavao  znali  bi mi rasporediti obroke uh  jeli ko od vas probao  ovo pred  spavanje ???
[/quote]

I mi smo probali tu kasicu za laku noc (po pola tegle joj dam, a ona bi mozda i jos, koliko Andrej pojede???). Ja joj isto dam oko 7/pola 8, i onda oko pola 9 sika (na kojoj i zaspi) user posted image
Ne znam vala sta bih ti rekla je li duze spavala ili nije user posted image user posted image user posted image
Zadnjih mjesec dana skroz je poremetila spavanje, pa vise nemam pojma je li do hapice ili... Prije je spavala od 9 do pola 6, a zadnjih mjesec dana od 9, pa nekad do 2, nekad 3...4...5....(jednom se i u pola 12 probudila) i onda svako dva sata... Ko kad se tek rodila user posted image  
Sa hapicom je zadnje dvije noci do pola 4 spavala.

< Poruku je uredio shejla -- 11.10.2009 22:27:59 >

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 4840
12.10.2009 9:56:44   
Anoniman
jutro jestel dobro
Matej i Emin sretan mali rodjendanuser posted image user posted image user posted image
Mi smo dobro ,hb.sinoc me zezio do pola 10dok nije zaspo i nije se vise budio do jutra
Preko noci mi fino spava al,preko dana slabo valjda odmoran pa mu se nespava .

< Poruku je uredio felix -- 12.10.2009 9:58:14 >

(odgovor članu shejla)
  Neposredna veza do poruke: 4841
12.10.2009 9:59:48   
reallove
jutro,jutro..emin sinoc zaspao u 4 i evo maloprije se probudio igra se,joj dijete mi svaku noc zaspe oko 4-5,neznam sta da radim

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4842
12.10.2009 10:12:35   
Mya_81 RR
Dobro jutro user posted image

Zar kašice mogu tako poremetiti spavanje? Ja sve jedva čekam uvođenje hranje...već  sam kupila rižine pahuljice i ostale one Hipp papice što mogu od 4  mjeseca...čekaju spremne u kuhinji da ih isprobamo....ali ako remete spavanje možda bolje ne user posted image jer super spavamo po 9 sati u komadu user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 4843
12.10.2009 10:13:56   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: reallove

jutro,jutro..emin sinoc zaspao u 4 i evo maloprije se probudio igra se,joj dijete mi svaku noc zaspe oko 4-5,neznam sta da radim

Pa, nije valjda da do tada cijelo vrijeme bude skroz budan user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4844
12.10.2009 10:15:48   
Anoniman
Mya spaval maleno i podani,moj Anel slabo
al sto se tice noci prspava nebudi se do ujutro u 7.

Neposredna veza do poruke: 4845
12.10.2009 10:16:41   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: felix

jutro jestel dobro
Matej i Emin sretan mali rodjendanuser posted image user posted image user posted image
Mi smo dobro ,hb.sinoc me zezio do pola 10dok nije zaspo i nije se vise budio do jutra
Preko noci mi fino spava al,preko dana slabo valjda odmoran pa mu se nespava .

Mi preko dana imamo 3 spavanja koja traju uvijek različito - od pola sata do nekih sat....ja čim vidim da je ona nervozna i pospana, a da neće sama zaspati, stavljam je na jastuk i ljuljam dok ne zaspe...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4846
12.10.2009 10:22:31   
reallove

IZVORNA PORUKA: Mya_81

od 9 sati navece do 4 ujutro je budan..preko dana spava po malo,sve nesto kratko,jedino ujutro sto fino odspava

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 4847
12.10.2009 10:23:50   
Anoniman
ma ljuljam i ja a zna me sta puta zeznit,kad fino zaspi ja ga spustim za 5min.ja u sobu on glediuser posted image i dzaba ga ljuljala toliko eno sad skoro zaspo i usto igra se sam gledi u igracke
a preko noci fino spava ,a podani nas tako lijepo izmori
Bio je tako fino jedno vrijeme uredovao podani lijepo odspava,i nenimam ga a opet se pokvario i prolopoviuser posted image user posted image znala sam ja da nece dugo trajat......

Neposredna veza do poruke: 4848
12.10.2009 10:25:38   
lotos
moj medic u vece se samo jednom probudi to je negdje oko 4.. po dani zaspi ali kratko..samo nek spava navece..a u dani cu ga ako treba i na glavi nositiuser posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4849
12.10.2009 10:31:23   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: Mya_81

od 9 sati navece do 4 ujutro je budan..preko dana spava po malo,sve nesto kratko,jedino ujutro sto fino odspava

Je li ga kupaš?

Mi od rođenja navečer imamo isti ritual - masiranje, maženje, pričanje i igranje, a onda kupanje i hranjenje... naravno, ovo pričanje i igranje tek odnedavno jer dosad joj to nije značilo baš puno...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  192 193 [194] 195 196   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  192 193 [194] 195 196   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pomoc oko imena
adissa_

Trebaju mi prijedlozi za musliamnska muska imena.Ova sam do sada skupila,koja su vam naj??

Kemal (17%)

Faruk (30%)

Dzan (18%)

Dzanan (5%)

Imad (5%)

Ali (26%)

Broj svih glasova: 198

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *