malena131
|
E drage moje i mamice, sve ste se pomalo prijavile juce a ja ne stigoh od silne frke...Sinoc kad sam legla kontam, umorio bi se neko ko nije trudan a ne ja jos duplo pa se divim sebi . Prvp je krenulo od posla od 10 do 3h, onda kuci rucala istusirala se i na kontrolu u pola 5, poslije kontrole od 6 do pola 8 ponovo na poso, u 8 kafa sa muzem i prijateljima i kuci u pola 11, zaboravila zena da je trudna nece vise . E bila sam na kontroli juce, trebala danas al dr nesto zauzet. Moje bebe su dobro hB super, napreduju odlicno, pritisak mi je dobar, urin isto, doktor kaze da je jako zadovoljan da sve ide po planu hB. Tako sam zadovoljna i ispunjena sad bi mogla i da letim . Ja usput pitala kad mi on predlaze bolovanje, kaze dr ja bi odma...A ja neeeee, pa jos samo malo da radim kaze on hjde jos 15 dana a ja hajde jos sljedeca kontrola je za 3 sedmice i odma na bolovanje poslije. Tako da cu jos aBd raditi ovaj mjesec i onda na uzivanje i laganicu. Ma tako sam i ja nekako kontal, jos se uvijek osjecam dobro al ne bi da pretjerujem kao juce. Povuce covjek a pa zaboravi da treba da se pazi jos duplo. Irena ja tebe savjetujem da malo usporis a ja gora od tebe , necu vise a nemoj ni ti ... To su tvoje bebice pocele da te lupkaju i da ih osjetis, sve je tako i kod mene bilo. Ja recimo ujutro kad se probudim uvijek odlezim eki pola sata da ih lijepo osjetim, probaj i ti. Sad cim se cini mi se probudim i oni se bude, prvo se protezu i okrecu, a onda lupkaju i cijeli mi se stomak trese a to je neopisivo . A da je trudnoca oaza mira to ne vjerujem nikome. Pa ja samo osluskujem svoje tijelo, jel me nesto boli, jel me nesto zulja, jel steze, jel osjetim bebice i tako svaki dan i zivim od UZ do UZ, al vidim sve smo takve. Azure ti si pametno usporila, moramo i mi. I ja ne radim nista posebno kuci al zato poso tu je problem. Zato jos malo i onda pirna oaza sto se tice aktivnosti. Kako je lijepo sto ti imas svoju curicu pa jos i sa njom uzivas i nikad nisi sama. Ja sad sve govorim mm kad on negdje krene a ja ne mogu, ja kad sebi rodim djecu necu biti nikad sama a ti mozes da ides gdje hoces al bez nas . Mirnac ti vec uzivas sa svojim curicama ja jedva cekam da ih grlim, ljubim mazim. Da gledam kako rastu...I moje se bebe sad bude oko 6 ujutro tako ih osjetim, sigurno ce tako biti i kad se rode aBd. al nema veze i ja sam uvijek bila ranoranilac.... Joj ja se raspisala zakasnicu na posao.... Pozdravljam vas i ljubim sve puno pa se cujemo opet....
|