|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori o svemu po malo
30.9.2009 21:22:01   
irenaSA
user posted image  e baš se fino i pošteno izmahalasmo a moš nm mislit kafe uz koju nas neće boliti svih deset prstiju?

Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine
Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine
Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...

(odgovor članu malena131)
Neposredna veza do poruke: 1076
30.9.2009 21:25:11   
irenaSA
E sad vidjeh ovaj post.
E ja sam ti se o jadu zabavila zbog toga!
Sve nešto ko osjetima ali mi se čini da to nije to. Obično kad nešto zakukulji u stomaku poslije toga podrignem uopsssuser posted image
Pa skontam e to neki organ radi
A kad odem na ultrazvuk sve uredu
otkucaji bebinog srca ok a gi kaže nećeš još osjetiti za dvije sedmice eto još malo sam u 20 sedmici a po svu noć uši načuljujem
Tu sam baš isprepadana

Neposredna veza do poruke: 1077
30.9.2009 21:25:33   
malena131
E jeste vala, imahalasmo se i meni si raspolozenje popravila, bas ti hvala. A na kafici cemo posebno jos o svemu. A za prepoznavanje mislim da nam nece trebati crveni karanfil, mi smo svakako prepoznatljiveuser posted image

(odgovor članu irenaSA)
Neposredna veza do poruke: 1078
30.9.2009 21:27:15   
irenaSA
Kada si ti osjetila svoje user posted image user posted image ?

Neposredna veza do poruke: 1079
30.9.2009 21:37:49   
malena131
Ja sam svoje osjetila u 18toj sedmici, onako malo neko lupkanje, u 17toj sam osjecala tako neke leptirice, ko da ti crijeva rade, a kazu da su to ti pokreti. Sad osjecam jako dobro al su mi oba na desnoj strani i stomak mi se tako iskrivi na desnoj srani. A sad nekad kad me lupi sva se potresem i vidi se da koza odskace...
Ma nemoj da brines sve to sto osjecas su pokreti beba, jer mi dok nas dobro lupi ne kontamouser posted image . A sigurno ces ih sa 20 semica sigurno lijepo osjetiti.

(odgovor članu irenaSA)
Neposredna veza do poruke: 1080
30.9.2009 21:40:33   
malena131
Ne razlikujem koji me kada udara al sam sigurna da je jedan puno glasni od drugog. Jedan je mirnica a drugi zivahan...Ljubi ih mama i voli najvise na svijetu!

Neposredna veza do poruke: 1081
30.9.2009 21:40:42   
irenaSA
E i meni je malo lijeva strana stomaka veća...

Neposredna veza do poruke: 1082
30.9.2009 21:43:33   
malena131
E onda su kod tebe na lijevoj strani, jer je meni od poceka veci stomak na desnoj strani...Jedan mi se zavuce kod buberga skroz i pritisne gauser posted image

(odgovor članu irenaSA)
Neposredna veza do poruke: 1083
30.9.2009 21:46:01   
irenaSA
Hej šta ce draga namještaju se...

Neposredna veza do poruke: 1084
30.9.2009 21:48:28   
irenaSA
Evo hoće da me lansira sa kompa....

Jesil, hajde, mogu li ja sada malo....uf

Pa se ti ne nerviraj

moš mislit kako je skonto kako će me udaljiti sa stolice kupio svašta i šuška kesama odo da virnem...

Ljubim bebe, čujemo se sutra

(odgovor članu irenaSA)
Neposredna veza do poruke: 1085
30.9.2009 21:48:42   
malena131
Nek se oni namjeste lijepo, to je najbitnije...

(odgovor članu irenaSA)
Neposredna veza do poruke: 1086
30.9.2009 21:51:19   
malena131
Namazani su pravo, znaju na sta padamouser posted image user posted image ...Hjde idi pojedi mu sveuser posted image  Cujemo se sutra...Ljubimo vas nas troje.

Neposredna veza do poruke: 1087
30.9.2009 22:02:09   
Suzana
Jbg cure ne mogu da vas upratim koliko ste se raspisale hehehehe...
malena ne brini, i ja sam pola trudnoce preplakala user posted image , decki su dobro i zdravo. user posted image
Svaka je trudnoca individualna, svako razicito reaguje na neke stvari, a ne zaboravi da hormoni divljaju.
Irena, samo ti pisi, ja sam bolesnica sto se tice dugih postova, obrati paznju. user posted image
Azure, sta te konkretno zanima hehe... Jedno je sigurno, pomoc je neophodna, ja je imam od 27.05.2008. tacnije 30.05. kada sam izasla iz bolnice. user posted image Prva dva mjeseca sam samo dojila i brinula oko djece. user posted image
Salim se Azure, slobodno mi postavi pitanja sta te zanima, rado cu podijeliti svoje iskustvo sa vama.
Sto se tice kafe, ako ne vidim ovdje kad ste se dogovorile, posaljite mi PP, subota vidim... ne obecavam, ali sto se tice lokacije, grad bi mi odgovarao, i to nekad oko hajmo reci 11:30 kada decki spavaju. user posted image Da dodjem s njima??? Zene, it is impossible. user posted image
Eto, toliko od mene. Puno vas pozdravljam i molim vas da pomazite svoje stomake.

Edi i Mak - DOUBLE BLESSING
27.05.2008.

Moji životi, ljubavi, sreće najveće...

Neposredna veza do poruke: 1088
1.10.2009 13:28:09   
Azure
user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image subota, odlicno, vrijeme nikakav problem. Mjesto, dobro ste rekle gdje ima kolaca cokoladnih velikih.user posted image user posted image user posted image user posted image Dobro ste znak raspoznavanja nam ne treba hehehe, ionako ce se ljudi cuditi kad vide toliko tribica na jednom mjestu. Jedva cekam. Ne znam gdje koja stanuje, najbolje neko mjesto gdje cemo moci dobro da se izmahalamo. Evo Suzi kaze negdje u gradu. Ok moze sto se mene tice. Javnite sto prije!!!!!!!

Nasa princeza je rodjena 3.9.2006, a mladja princeza i princ rodili su se 29.12.2009.

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 1089
1.10.2009 13:29:59   
Azure
Hej Suzi vidim jedino ti i ja prisutne. Ma joj, navecer nikako ne mogu za kompas, jer se s macom zezamo. A vrlo cesto bi onda da gleda spotove Jacksona na kompasu, pa ni muz ni ja ne mozemo ni prismrditi sto bi se reklo, kompasu. Hocu mila moja svasta te imam pitati. Na kraju krajeva, kad se sve skupimo mislim da ces pozeljeti pobjeci kuci. user posted image user posted image user posted image

Nasa princeza je rodjena 3.9.2006, a mladja princeza i princ rodili su se 29.12.2009.

(odgovor članu Azure)
Neposredna veza do poruke: 1090
1.10.2009 21:07:58   
irenaSA
user posted image Drage moje mamice vidim da ste složne u vezi SUBOTE i termina 11.30.

Suzy, jedino nam reci koji bi ti di grada odgovarao? Može centar, pa bi mogle u Imperijal, Vatru ili Metropolis ili, opet neki tržni centar tipa Merkatora, Vize ili user posted image

Kada to još odlučimo idemo u subotu!

user posted image user posted image user posted image

Poslat ću vam definitivno sutra na PP mjesto i vrijeme!

Nadam se da ste sve dobro i da vas bebice slušaju!
Ja sutra idem na tripl test, kako je doktor rekao sam da trošim pare ali etooo...

Ljubimo vas nas troje, dugo sam danas hodala i radila pa me noge bole evo ne mogu ni sjediti ....

(odgovor članu Azure)
Neposredna veza do poruke: 1091
1.10.2009 21:10:20   
irenaSA
Mislim da na user posted image  user posted image  Suzana, Malena, Azure i Irena...

Neka se druge duplice, user posted image  ili mamice priključe! 

(odgovor članu irenaSA)
Neposredna veza do poruke: 1092
1.10.2009 22:18:26   
Azure
Definitivno DA DA DA DAuser posted image user posted image user posted image . Mislim da bi nam pasalo mjesto gdje nema previse muzike da se mozemo cuti i opustiti. Gje nema bas puno dima od cigareta, ako nemate nista protiv, i gdje su stolice ili secije udobne da se mozemo zavalitiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Za vatru ne znam situaciju, ali mislim da u imperijalu nema ujutro subotom toliko guzve. Nije mi mrsko ni u BBI centru. Evo irena, hoces li svima nama javiti tacno vrijeme i mjesto i da doletimo.

cmokic svima

Sad da vam se zalim. Bijesna sam ko pas, jer sam gladna ko vuk, a ne znam vise sta jesti. Ne smijem ovo, ne smijem ono. Rucak mi nije problem, varivo mi uvijek i svako prija, ali dorucak i vecera e to je problem. uh..... mm je jadnicak istrpio moje tersanje i ode nesto da nadje u Robotu.

Evo ga.... uh bas me nasao. Smazala sam ribu skusu. E bas mi je prijala user posted image user posted image user posted image user posted image   SAd sam mirna ko bubica. Jos kad bih smjela pojesti jedan dobar kolac.
Ljubim vas sve i grlim. Idem sada macu uspavati.

Vidimo se. Poskakiljite svoje stomacice za mene user posted image

(odgovor članu irenaSA)
Neposredna veza do poruke: 1093
2.10.2009 11:29:21   
Suzana
Žao mi je curke, ništa od mene ovu subotu, imam obaveza koje ne mogu odgoditi ama baš nikako. user posted image
Next time!!!

Edi i Mak - DOUBLE BLESSING
27.05.2008.

Moji životi, ljubavi, sreće najveće...

(odgovor članu Azure)
Neposredna veza do poruke: 1094
2.10.2009 13:03:52   
malena131
E drage moje imam problem za subotu za kafu, mama mi veceras dolazi i bice za vikend, ona imace zivi u drugom gradu pa mi bezveze da joj kazem da ne dolazi ili da je ostavljam samu a da ja idem na kafuuser posted image user posted image user posted image . Nismo se vidjele od praznika, pa mi zao da ne dodje, a zao mi ida se sa vama ne vidim, tuzna samuser posted image user posted image ...

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 1095
2.10.2009 13:09:09   
Azure
Joj bas nam se ne da i jako mi je zao. I ja se pitam hocu li moci. Razglog je sto je moja curica jutros u 4 dobila veliku temperaturu. Tek sam joj prije sat uspjela skroz spustiti. Tako da nisam sigurna za sutra. Ali evo kad vec vas dvije ne mozete, onda da odgodimo za drugi dan, kad nas bude moglo sto vise. user posted image user posted image user posted image user posted image cmokic svima

Neposredna veza do poruke: 1096
2.10.2009 13:13:52   
malena131
Zao mi je Azure sto je tvoja curica bolesna, al neki je virus zavladao, cuvaj se i ti. Meni bi odgovarao neki dr dan za kafu, a ao mi je sto ne mogu u subotu bas bi lijepo bilo...

(odgovor članu Azure)
Neposredna veza do poruke: 1097
2.10.2009 13:26:55   
Azure
Pa kad smo toliko cekale mozemo jos malo, a onda cemo uzivati. A do tada ovako preko RR. poskakilji tibicu za mene. 

Neposredna veza do poruke: 1098
2.10.2009 21:28:03   
irenaSA
Pa naravno da možemo još koji dan...valjda neću biti ka tuljan na suhom...
Danas sam jedva "dogargala" do čaršije...user posted image

Doktor kaže mirovanje hahah a ja u 7 ujutro na tripl test pa još dok nađoh to čudo od labaoratorije na Ilidži - tamo nisam bila cijelu vječnost...

Onda muževu bratičnu odvezla do stomatologije, pa mamu na vikendicu...i dalje sam ka  user posted image

a onda na posao...user posted image

Pa s posla na pauzu - naravno s klegicama na picu i kafu user posted image ...

Pa onda naočale na popravak...

Radnu kolegicu na Otoku ... i moj dan još nije završio ....

Mami sam morala kupiti poklon za rođendan a znate kakav je šoping za one koje volite... sreća našla sam idealan  poklon...

U toj cijeloj priči moj mjehur počinje me podsjećati da sam ipak samo user posted image  ženaaaa...

Nije da ne znam sve čiste, uredne i atraktivne toalete u gradu ali zatrefi me Merkator a tamo ona dobra topla čokolada...

Častim vam se ja tom čokoladom pa wc pa kuća...

Mirovanje user posted image  aha!

(odgovor članu Azure)
Neposredna veza do poruke: 1099
2.10.2009 21:37:07   
irenaSA
I naravno...
kad dođete kući dva sata pospremanja...
On ljubomoran što sam jela picu bez njega pa pravi i njemu da se ne daj Bože ne osjeti zapostavljeno....

I ev me sada vama tipkam...
jedva čekam kupiti neki evropski punjač za laptop da se mogu tipkati ležeći jer mi evo noge otekoše ko krastavice a brate da se više i s njim ne koljem oko kompa!

Suzana, svakako i druge curke ne mogu dont worry, dogovor vrijedi i za drugi put!

Malena uživaj s mamom!

Azure nadam se da ti je curica dobro, vjerovatno je neka prehlada! Pijemo kafu kad s kroz ozdravi pa je možda i povedeš!

Eh a ja sutra odoh na sličnu današnju turu...ko fol mirovanje!

E usput da vam kažem da sam vidjela u Merkatoru gegice za bebe od 53 KM. Vi kao mame možda znate ali ja sam ostala zapanjena... preslatke su ali kad pomislim da mi svaki dan trebaju dvoje... ko će to nakupovati... a brate vidi se da su kvalitetne!

Ljubite svoju dječicu!

Tipkamo se, opet za dogovor!

(odgovor članu irenaSA)
Neposredna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *