Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Vedad odlazi u Palermo:))!!! 30.9.2009 13:26:42
Niobe
Novac nije prikupljen, ali zbog kriticnosti njegovog stanja, doktori su pristali da operisu, a novci ce im se uplacivati u ratama. Bez novca od telefonskih poziva, skupljeno je 160 000 KM, a potreno je 200 000 EUR. Dakle, svakako uplatite ono sto ste namjeravale
Nadam se da ce Vedo prezivjeti i ozdraviti, nase je da se uzdamo u strucnost tih ljekara i da saljemo dobre vibracije.
RE: Vedad odlazi u Palermo:))!!! 30.9.2009 14:13:46
acudesa
IZVORNA PORUKA: Niobe
Novac nije prikupljen, ali zbog kriticnosti njegovog stanja, doktori su pristali da operisu, a novci ce im se uplacivati u ratama. Bez novca od telefonskih poziva, skupljeno je 160 000 KM, a potreno je 200 000 EUR. Dakle, svakako uplatite ono sto ste namjeravale
Nadam se da ce Vedo prezivjeti i ozdraviti, nase je da se uzdamo u strucnost tih ljekara i da saljemo dobre vibracije.
hvala ti za ovu informaciju
RE: Vedad odlazi u Palermo:))!!! 30.9.2009 14:22:52
teta berta
Mala bebo izdrzi i vrati nam se ziv i zdrav!!!! Kad si mogao izdrzati do sada, izdrzat ces ti i ovo sto slijedi... Ocekujemo lijepe vijesti!!! Bravo za sve dobre ljude P.s. A kad je operacija zna li se?????????
RE: Vedad odlazi u Palermo:))!!! 30.9.2009 14:25:54
malena_t
IZVORNA PORUKA: teta berta
Mala bebo izdrzi i vrati nam se ziv i zdrav!!!! Kad si mogao izdrzati do sada, izdrzat ces ti i ovo sto slijedi... Ocekujemo lijepe vijesti!!! Bravo za sve dobre ljude
RE: Vedad odlazi u Palermo:))!!! 30.9.2009 15:05:41
henna ze
hvala na obavijesti..ma nama je tako malo što uplatimo..koliko ko može..pa šta i da se skupio novac opet treba i za lijekove...a ovako sad kad znamo da nije..treba da apelujemo da se i dalje skuplja....nama je danas bila plata..ja sam naumila da doniram...i nije mi bilo bitno jeli skupljen novac ili ne...ali sad kad znam da nije....sad ću se truditi da apelujem na ljude oko sebe da uplaćuju....nadam sa da ćemo ga uz boziju pomoć spasiti...sve je u bozijim rukama..nadam se najboljem.. BEBO mala....sve ove tete su uz tebe mislima...ma cijela BiH..!!!!!!!
RE: Vedad odlazi u Palermo:))!!! 30.9.2009 15:29:21
almai
da ponovimo jos jednom br. ziro racuna Br. ziro racuna u KM-ovima 09001001605 Br racuna u devizama 19000708647 Reiffeisen-bank 1610000000000011 i humani br glasi 090291027 napominjem da se nemoze zvati sa mob. tel. Ja svakako zovem kao odem kod mame posto nemam kucni br. Svaka markica ce dobro doci,pa samo mi sa RR koliko nas ima jos po dvije markice da damo necemo ni osjetiti a nasem Vedi ce punooo znaciti
RE: Vedad odlazi u Palermo:))!!! 30.9.2009 16:19:30
belmac
ova vjest me baš obradovala. nisam neka "plačka" ali oči mi zarosiše. puno sreće na operaciji malom vedi, da mu Allah olakša! sve najbolje vedinim roditeljima i da što prije kući donesu sretnog i zdravog djećaćića.