Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ovu radosnu vijest moram da podijelim sa vama . Novac je prikupljen za malog Vedada i danas u 9:45h polijece avion iz Sarajeva za Palermo:))) Tako sam sretna sto smo uspjeli skupiti novac i sto ce se spasiti jedan zivot. -Vedade svi smo uz tebe,nedaj se i dodi na sto prije ziv i zdrav
RE: Vedad odlazi u Palermo:))!!! 30.9.2009 9:17:05
mamine oci
almai Allah.dz.s., da te nagradi da znas samo kako si me obradovala veruj suze mi same idu naravno od srece Vedade izdrzi jaka si beba zelim ti da sto prije ozdravis molim se za tebe,almai hvala za ovu divnu vjest...
RE: Vedad odlazi u Palermo:))!!! 30.9.2009 9:19:14
cicana
Sretno maleni, vrati nam se ziv i zdrav svi te cekamo maleni medicu.. Pravo lijepa vijest za dobro jutro, vjerujte da sam evo plakala od srece, samo daj Boze neka sve bude uredu malenoj mrvici i da se sto brze oporavi i dodje kuci svojim roditeljima ....
RE: Vedad odlazi u Palermo:))!!! 30.9.2009 9:20:03
henna ze
Hvala Bogu..suuper....nadam se da će sve biti ok...ali ja ipak idem da upatim novac koji sam namijenila i skupila od svoje raje...trebaće puno i za lijekove...sretno bebo mala....
RE: Vedad odlazi u Palermo:))!!! 30.9.2009 9:33:43
almai
IZVORNA PORUKA: mamine oci
almai Allah.dz.s., da te nagradi da znas samo kako si me obradovala veruj suze mi same idu naravno od srece Vedade izdrzi jaka si beba zelim ti da sto prije ozdravis molim se za tebe,almai hvala za ovu divnu vjest...
mamine oci vjeruj da su i meni suze krenule jutros kad sma cula i to one radosnice,stoga sam to i morala s nekim podijeliti ,a znam da je i vama svima drago.Svi smo se skupa borili da ovaj malisan ima pravo na zivot.Ova vijest nam je svima uljepsala dan
RE: Vedad odlazi u Palermo:))!!! 30.9.2009 9:39:47
Leva
Zbog ovakvih i slicnih slucajeva drago mi je sto jos uvijek ima humanosti u nama... Nadam se da ce mali Vedad konacno dobiti pomoc koju zasluzuje i vratiti se kuci svojim roditeljima gdje jedna mala beba i treba da bude
RE: Vedad odlazi u Palermo:))!!! 30.9.2009 9:53:58
Gigana
Kava radosna vijest. Bas si me obradovala. Nadam se da će sve proći kako treba i da će malo sunce ozdraviti i biti kao i ostali njegovi vršnjaci. Želim mu sve najbolje od srca, da ozdravi i da ima sretno djetinjstvo. Drži se lave mali!!!
RE: Vedad odlazi u Palermo:))!!! 30.9.2009 9:55:33
dady
IZVORNA PORUKA: Gigana
Kava radosna vijest. Bas si me obradovala. Nadam se da će sve proći kako treba i da će malo sunce ozdraviti i biti kao i ostali njegovi vršnjaci. Želim mu sve najbolje od srca, da ozdravi i da ima sretno djetinjstvo. Drži se lave mali!!!
Pridružujemo se željama,bit če on ako Bog da dobro!!!
RE: Vedad odlazi u Palermo:))!!! 30.9.2009 10:02:23
Zoe
IZVORNA PORUKA: Gigana
Potpisujem
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
RE: Vedad odlazi u Palermo:))!!! 30.9.2009 10:17:44
mama_debeljuca
IZVORNA PORUKA: Leva
Zbog ovakvih i slicnih slucajeva drago mi je sto jos uvijek ima humanosti u nama... Nadam se da ce mali Vedad konacno dobiti pomoc koju zasluzuje i vratiti se kuci svojim roditeljima gdje jedna mala beba i treba da bude